Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

     Παρακολουθώντας την συνεχιζόμενη προδοσία της "Κυβέρνησης" των Αθηνών σε βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού, δε μπορούμε παρά να παραδεχθούμε ότι η εθνική μειοδοσία συνεχίζεται ίδια και απαράλλακτη από την εποχή του μητραλοία Κωνσταντίνου Καραμανλή μέχρι σήμερα, με τις ίδιες μεθόδους και σχεδόν τα ίδια πρόσωπα!

     Με τον Σαμαρά να σκυταλοδρομεί ως εθνικός εφιάλτης πολύ μετά τον ρόλο του ως θυρωρού της εθνικής "κερκόπορτας" την οποία άνοιξε διάπλατα ως υπουργός εξωτερικών για να διαβεί η λαθρομετανάστευση, μία φωνή εκ του τάφου τον στιγματίζει και σήμερα!

     Πρόκειται για την φωνή ενός ηρωικού Στρατηγού, του πλέον γενναίου μετά τον μεγάλο Γ. Γρίβα-Διγενή, που όχι απλώς υπηρέτησε αλλ΄'α αφιερώθηκε στην Ελληνική Κύπρο μέχρι το θάνατό του: τον αείμνηστο Δημήτρη Ματαφιά ο οποίος υπήρξε και εκ των Ιδρυτών-Εταίρων του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ" εμφορούμενος από ανιδιοτελή πατριωτισμό πέραν πολιτικών φενακών.



     Από τα έγγραφα του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ", με αριθμό εισερχομένων 2169 της 13ης Μαρτίου 1995, ανασύρουμε την ενυπόγραφη δήλωσή του την οποία είχε καταθέσει στην Αρχειοθήκη του αγαπημένου του Καθιδρύματος και με την οποία κατέληγε καυτηριάζοντας την "...ασυνέπεια του πρώην ΥΠ.ΕΞ Σαμαρά..."! Ευγενής ο γραπτός "λόγος" του αείμνηστου Στρατηγού σε αντίθεση με τον ζωντανό προφορικό του και είμαστε βέβαιοι ότι αν σήμερα βρίσκονταν ανάμεσά μας εκείνη την "ασυνέπεια" δε θα δίσταζε να την χαρακτηρίσει "ΠΡΟΔΟΣΙΑ"!

Γαίαν έχοις ελαφρά, γενναίε Στρατηγέ!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.