Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ  ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ


     Η θρησκευτική Πίστη ανεξαρτήτως, ακολουθουμένου ή μη, δόγματος είναι το πρώτιστο που χαρακτηρίζει τη στάση ζωής ενός ανθρώπου και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής απεδείχθη θρησκευτικός ...απατεώνας! 


     Είναι σε όλους γνωστό ότι από το 1981 και μέχρι τις παραμονές των εκλογών που επέτρεψαν στη Χρυσή Αυγή την είσοδο στη Βουλή, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ήταν διακηρυγμένος αντίχριστος παγανιστής όχι με απλές φραστικές τοποθετήσεις αλλά και με ένα "ποιητικό" αποτύπωμα που εξέδωσε ήδη από το 1981! Με τίτλο "Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΙΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ" ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής εκφράζεται παγανιστικά και αντιχριστιανικά καταλήγοντας, αντί επιλόγου, με έναν ύμνο προς τον τραγοπόδαρο θεό Πάνα τον οποίο αποκαλεί "Σ α τ α ν ι κ ά  υπέροχο"! 


     Με αυτές τις σατανολατρικές "κατευθύνσεις" του αρχηγού, ολόκληρη η Χρυσή Αυγή από την ίδρυσή της και για δεκαετίες γαλούχησε τα μέλη της με "παγανιστικό", αντιχριστιανικό πνεύμα και δεν ξάφνιασε κανέναν όταν ένα ακόμα μέλος της, ο Οδυσσέας Πατεράκης, ένα χρόνο αργότερα (1982) εξέδωσε μία αντίστοιχη, παγανιστική και αντιχριστιανική, ποιητική συλλογή με τίτλο "ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ".



     Την έκδοση αυτή, βεβαίως, την προλόγισε ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφερόμενος στο ...Αστραφτερό Σκοτάδι του Εωσφόρου, υπερθεματίζοντας τον παγανισμό του Οδυσσέα Πατεράκη, με ό,τι αυτό υπονοούσε.


     Χαρακτηριστικό ποίημα του συγγραφέα ο "ΕΩΣΦΟΡΟΣ"  και η διακήρυξη πίστης στα ...μαύρα τάγματα της κόλασης! Γράφει ο Οδυσσέας Πατεράκης, σήμερα κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής Ηρακλείου (Κρήτης):


     Με αυτή τη σατανολατρική υστερία η Χρυσή Αυγή έφτασε στις "μέρες Χυτηρίου" όπου ξαφνικά ο αρχηγός της ανακάλυψε ότι το χριστεπώνυμο πλήρωμα αποτελεί "target group" ψηφοθηρίας και ξέχασε Εωσφόρους, σατανάδες και κολάσεις, για να μετατραπεί κομματικά σε ...θεματοφύλακας του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας, έξω από το θέατρο "ΧΥΤΗΡΙΟ" όπου παίζονταν μία θεατρική παράσταση αντίθετη με το πνεύμα της Εκκλησίας!


     Έτσι, οι μέχρι πριν λίγο ...σατανολάτρες βρέθηκαν έξω από ένα θέατρο για να παρεμποδίσουν μια παράσταση που κατά την άποψη της Εκκλησίας ήταν αντίθετη με το χριστιανικό πνεύμα!


     Σε αγαστή σύμπνοια και συνεργασία με τους πραιτωριανούς του δημοκρατικού καθεστώτος, αστυνομικούς, κορυφαία μέλη της Χρυσής Αυγής όπως οι βουλευτές Μίχος, Παναγιώταρος κλπ, ανέλαβαν ρόλο "νταβατζή" της Ορθοδοξίας προπηλακίζοντας όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν την παράσταση και τους ίδιους τους παράγοντές της!


     Συμπλέοντας με ζηλωτές καλογήρους και τη γνωστή καρικατούρα Λουκά, τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής αβαντάρησαν αυτό που μέχρι προ τινος έφτυναν, την Εκκλησία, στοχεύοντας στις ψήφους των πιστών και αυτοεξευτελιζόμενοι για τον προφανή ιδεολογικό τους ψηφοθηρικό καιροσκοπισμό!


     Η κορυφαία, όμως, απόδειξη υποκρισίας και αριβισμού υπήρξε η παρουσία του βουλευτή "Καιάδα"  ανάμεσα στους χρυσαυγίτες που τραμπούκισαν τη παράσταση του "ΧΥΤΗΡΙΟΥ"!


     Ο γνωστός υμνητής του σατανά Γερμενής, ξαφνικά ευθυγραμμίστηκε με το πνεύμα της ...Εκκλησίας και πρόταξε τα ...στήθη του εις δόξαν Χριστού προς άγρα ευκαιριακών ψήφων!


     Βεβαίως, αρκετό καιρό μετά τις "μέρες Χυτηρίου", όταν ο Καιάδας-Γερμενής συνελήφθη και βρέθηκε στη Γ.Α.Δ.Α. κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, είχε ...ξεχαστεί και εμφανίστηκε με μία μπλούζα πάνω στην οποία ήσαν αποτυπωμένα ...σατανιστικές νεκροκεφαλές και η λέξη "ΘΑΝΑΤΟΣ" (Death) με το "t" ως αναποδογυρισμένο ...σταυρό! Ο χαρακτηρισμός της Χρυσής Αυγής ως "Πινακοθήκης των Ηλίθίων" δεν ήταν καθόλου τυχαίος!


     Τελικά, δεν έχει καμιά σημασία αν η Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος πιστεύει ή δεν πιστεύει στον παγανισμό, ή στον χριστιανισμό. Εκείνο που έχει σημασία είναι η προφανής απάτη της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου προκειμένου να αρπάξει τη ψήφο όσο το δυνατόν περισσοτέρων βλακών περιφρονώντας κάθε ιερό και όσιο ακόμη και στο επίπεδο της θρησκευτικής Πίστεως! Και όταν κάποιος΄, όπως η Χρυσή Αυγή και η ηγεσία της,  α σ ε λ γ ε ί  ακόμα και στη θρησκευτική Πίστη, είναι δεδομένο ότι δε θα διστάσει να ασεβήσει στα πάντα! Και αυτό που μετράει για τη Χρυσή Αυγή είναι ότι αποτελεί ένα αναξιόπιστο γκροπούσκολο θρησκευτικών απατεώνων!  



     Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ" δεν απασχολείται διόλου με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κάθε συνέλληνα και ο σκοπός της δημοσίευσης του παραπάνω κειμένου δεν είναι να υπαγορεύσει θρησκευτικές κατευθύνσεις αλλά να στηλιτεύσει την θρησκευτική-ηθική αναξιοπιστία του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής "ανατέμνοντας" τις ελεεινές θρησκευτικές "κωλοτούμπες"  τους που τεκμηριώνουν τον ποταπό κομματικό οπορτουνισμό τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.