Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ 
ΚΑΙ 
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΡΕΦΟΡΜΙΣΜΟΣ

     Δεν υπάρχει χειρότερος εχθρός για μια ιδεολογία από τους κατόπιν εορτής ψευδοπροφήτες και τις αυθαίρετες πεφωτισμένες ερμηνείες και παρερμηνείες της.
     Το ζήτημα του skinhead-ισμού θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τους ιδεολόγους Εθνικοσοσιαλιστές.
     Το φαινόμενο είναι διεθνές και στον Ελλαδικό χώρο έχει βρει τον απόλυτο εκφραστή του στο πρόσωπο του Χρυσαυγιτισμού.
     Στην ουσία δεν πρόκειται για τίποτα διαφορετικό από τους punk, hooligans, rappers, freaks, fairies, transvestites, pimps και ότι άλλο απόβλητο έχει ξεράσει μεταπολεμικά ο Σιωνισμός πάνω στον Δυτικό πολιτισμό.
     Είναι μια πανούργα μέθοδος να διαβρωθεί η ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού, παραχωρώντας την αυθαίρετα σε σπείρες λοβοτομημένων τραμπούκων.
     Τέτοιου είδους αποβράσματα τολμούν και στιγματίζονται με το ιερό σύμβολο της σβάστικας και να εκπορνεύουν τα σύμβολα της Ιδέας, κάνοντας τους Εβραίους πάτρωνές τους να γουργουρίζουν από ικανοποίηση.
     Το ρητό μας προτρέπει “να μην βλέπουμε σαν κακία εκείνο που εξηγείται πλήρως από τη βλακεία”.
      Ίσως και να είναι έτσι μόνον που οι βλάκες είναι τα εκτελεστικά όργανα όχι όμως και οι εμπνευστές.
     Έχουν δίκιο όσοι θεωρούν τον Εθνικοσοσιαλιστικό τρόπο διακυβέρνησης ουτοπικό κα ανέφικτο στις σημερινές συνθήκες για τον απλό λόγο ότι δεν διαθέτουμε το γόνιμο έδαφος που η Ιδέα θα καρπίσει.
     Τα Έθνη στην εποχή μας έχουν πολύ απλά χάσει την ίδια τους την Ψυχή και θα χρειαστούν πολλές γενιές αναμόρφωσης προκειμένου να ξεκινήσουμε ξανά από μηδενική βάση.
     Ίσως και ο Εθνικοσοσιαλισμός να ήταν πράγματι ένας διάττοντας αστέρας ταυτισμένος με τον Χιτλερισμό και κομμένος και ραμμένος για το Γερμανικό Έθνος του μεσοπολέμου.
     Πιστεύω ότι οι Εθνικοσοσιαλιστές σήμερα θα πρέπει να θέσουν πάνω από όλα προτεραιότητες στον αγώνα τους.
     Φρονώ ότι ο Ιστορικός Ρεφορμισμός είναι ένα μετερίζι πάλης της εποχής μας.
     Ο Παγκόσμιος Εβραίος δεν έχει σταματήσει να είναι ο πρωταρχικός εχθρός των Ελευθέρων Εθνών και η αποδόμηση της μεταπολεμικής προπαγανδιστικής παραμυθολογίας πρέπει να έχει την απόλυτη προσοχή μας.
     Ο ίδιος ο Σιωνισμός με τις μεθοδεύσεις του μας δείχνει ποιος είναι ο πραγματικός εφιάλτης του, φυλακίζοντας ανθρώπους όπως ο David Irving, Ernst Zündel και πολλοί πολλοί άλλοι, μόνον επειδή τολμούν να αμφισβητήσουν την απάτη του Ολοκαυτώματος ενώ αφήνει ελεύθερους κάθε λογής ακροδεξιά σωβινιστικά σκυλιά.
Μην ξεχνάμε ότι το Μεταπολεμικό Εβραϊκό κράτος έχει θεμελιωθεί πάνω σε αυτή την απάτη και τις κατασκευασμένες πολιτικές διώξεις της δίκης της Νυρεμβέργης.
     Οι αποφάσεις αυτής της δίκης έδωσαν την νομική βάση στο κράτος του Ισραήλ να ζει παρασιτικά με τα χρήματα των αποζημιώσεων του Γερμανικού Λαού.
     Δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους Εβραίους.
     Η επόμενη πράξη του δράματος θα παιχτεί στην Αμερική, που ήδη κατά πολύ θυμίζει τις συνθήκες της Βαϊμάρης. Εκεί φυσικά μιλάμε για ένα Λαό οπλισμένο μέχρι τα δόντια και όχι για τα καλά παιδιά της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας όπου μόνον οι δυνάμεις καταστολής οπλοφορούσαν.
     Στην Αμερική μιλάμε για ένα Λαό που έχει την επανάσταση στο αίμα του μιας και πάνω σε μια επανάσταση έχει στηριχθεί η δημιουργία του κράτους του.
     Το μέλλον λοιπόν προβλέπεται ζοφερό για τον Σιωνισμό. Είναι απλά θέμα χρόνου… μέχρι τότε θα πρέπει να δουλεύουμε ακατάβλητα για την αποδόμηση του οικοδομήματος του μεταπολεμικού Ψεύδους, θέτοντας το σαν απόλυτη προτεραιότητα μας.

Τρισμέγιστος

ΥΓ: To παραπάνω κείμενο είναι γραμμένο από έναν σημαντικό Συναγωνιστή τον Κ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.