Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ "ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ"

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Μαργαρίτης και  ο Γ.Μάτζιαρης  
με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Α. Ματθαιόπουλο.

     Ήθελε ο Κασιδιάρης να κρυφτεί αλλά η χαφιεδίστικη ιδιοσυστασία του δεν τον άφησε και "κάρφωσε" το στενό συνομιλητή του από τη Νέα Δημοκρατία βουλευτή Τάκη Μπαλτάκο! Το θλιβερό χρυσαυγίτικο "πουλέν" υπήρξε τόσο ηλίθιο που δε σκέφτηκε καν ότι η γνωστοποίηση του περίφημου διαλόγου που είχε με τον νεοδημοκράτη βουλευτή πρώτα απ΄ όλα μαρτυρούσε τη στενή σχέση τους όχι μόνον ως "συνομιλητών" αν και -υποτίθεται- προερχομένων από ..."αντιτιθέμενα" κόμματα, αλλά και "πιασοκωλάριων" ...εταίρων που εκμυστηρεύονται "αλλήλοις" de profundis σα δυο στενές ...φιλενάδες! Έτσι έγραψε η είδηση ότι τα κοινοβουλευτικά συνεταιράκια στα υψηλά "κλιμάκια" βρίσκονται σε φιλεναδίστικο "πίτσι-πίτσι" παρά το θέατρο δήθεν ...αντιπαλότητας που παίζουν στη Βουλή για τη πλατιά κατανάλωση! 

     Και πριν προλάβουμε να συνέρθουμε μας προέκυψε νέα "κεραμίδα" πονηρού και πολύ ..."ιδιαίτερου" tête-à-tête σε, επί τούτου, άδειο μπαράκι της Κομοτηνής όπου ο χρυσαύγουλος αρχηγικός "γαμπρός" Αρτέμης Ματθαιόπουλος (προς χάρη του οποίου ο Μιχαλολιάκος άρπαξε την έδρα από τον εκλεγμένο βουλευτή για να τη παραχωρήσει στο θυγατρικό γκόμενο)  είχε το δικό του "πίτσι-πίτσι" με δύο γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Θ. Μαργαρίτη και Γ. Μάτζιαρη! Βλέπετε, εκλογές έρχονται και το παρασκήνιο οργάζει και αλίμονο  στους χρυσαυγίτες ψηφοφόρους που θα βρεθούν να έχουν αναδείξει ως κυβέρνηση οτιδήποτε άλλο εκτός από το κόμμα τους που από καιρό αποτελεί το "μπαλαντέρ" των προσεχών εκλογών.

     Εδώ και πάρα πολύ καιρό η πινακοθήκη των ηλιθίων της Χρυσής Αυγής έχει αποδειχθεί ότι απαρτίζεται από ξεφτιλισμένους κομματικούς γυρολόγους που παζαρεύουν την εξουσιολαγνεία τους με τιποτένιες κοινοβουλευτικές προοπτικές. Και κινούμενοι προς αυτή τη κατεύθυνση, έχοντας προηγουμένως προδώσει το ιδεολογικό παρελθόν 30 χρόνων αυτής της τραγικής "στρούγκας" σήμερα προδίδουν ασύστολα 500.000 συν-ηλίθιους που τους ψήφισαν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.