Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ 
ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ


     Καπελωμένος από το χαφιέ των σκοτεινών μυστικών υπηρεσιών Κώστα Πλεύρη και, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη χρηματοδότηση του ξαναβγήκε περατζάδα στο μεϊντάνι ο "Ελεύθερος Κόσμος" για να μας θυμίσει ότι το σύστημα ανακυκλώνει τους χαφιέδες του ιδιαίτερα σε κρίσιμες ώρες για τη Πατρίδα.

     Με εκδότη το άλλοτε νούμερο "2" της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Ζαφειρόπουλο και με το χρηματοδότη Κώστα Πλεύρη να προηγείται στη προμετωπίδα της φυλλάδας ο μεν χαφιές της "Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας" και της "Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών" Κώστας Πλεύρης παριστάνει ότι τις ροχάλες τις νομίζει σαν ...ψιχάλισμα, ενώ οι παρατρεχάμενοι του φυγάδες της ιστορικής στρούγκας νομίζουν ότι θα "τρυπώσουν" με κάποιο τρόπο στη Βουλή έστω και κάτω από τις φτερούγες του χαφιέ, που είναι και ο ευσεβής πόθος τους.

     Τον Κώστα Πλεύρη θα τον κυνηγάει για πάντα η παραδοχή του ενώπιον δικαστηρίου ότι υπήρξε ΧΑΦΙΕΣ των μυστικών υπηρεσιών και τα πρακτικά εκείνου του δικαστηρίου (που ο ίδιος ο ηλίθιος Κώστας Πλεύρης προκάλεσε) παραμένουν ως scripta. Τότε ο Κώστας Πλεύρης νόμισε ότι ο συγγραφέας του "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ '80, ΚΑΤΕΡΓΟ..." Αριστοτέλης Καλέντζης που πρώτος αποκάλυψε το ρόλο του ήταν εύκολο θύμα αφού ο συναγωνιστής μας ήταν πολιτικός κρατούμενος στα κάτεργα του Καραμανλή. Όμως, ο βλάκας Κώστας Πλεύρης δε μπορούσε να φανταστεί ότι ο φυλακισμένος συγγραφέας του την είχε "στημένη"στο δικαστήριο όπως κι έγινε με αποτέλεσμα το καραμανλικό δικαστήριο να τον καταδικάσει για απλή εξύβριση του Κώστα Πλεύρη (αλητήριος, όχεντρα, ουτιδανό θρασύμι) αλλά να τον απαλλάξει πανηγυρικά για τον χαρακτηρισμό "ΧΑΦΙΕΣ" από την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης που τόσο "έτσουζε" τον ΧΑΦΙΕ ΠΛΕΥΡΗ!

     Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, ελάχιστοι αντιλαμβάνονται ότι το μόνο "πολιτικό κεφάλαιο" του Κώστα Πλεύρη που δεν είναι άλλο από τα βιβλία του, δεν αποτελεί παρά την εκτέλεση μιας διατεταγμένης υπηρεσίας προς ένα κράτος που θέλει ιδεολογικά αποπροσανατολισμένη και ελεγχόμενη την εθνικιστική "οικογένεια" που γίνεται επικίνδυνη όταν γίνει ανεξέλεγκτη διότι περιλαμβάνει στους κόλπους της μπάτσους και καραβανάδες. 

     Τα βιβλία του Κώστα Πλεύρη γράφτηκαν κατά εντολή και κατά υπόδειξη ώστε να μη διαμορφώνουν Ιδεολογία, να κρατούν καθηλωμένο και ελεγχόμενο γύρω τους το target group των εθνικοφρόνων-εθνικιστών και να μην αφήνουν κανένα περιθώριο σκέψης ώστε οι αναγνώστες τους να ενεργοποιήσουν το μυαλό και να κινηθούν εναντίον του  σ υ σ τ ή μ α τ ο ς  που είναι και ο εργοδότης του. Κυρίως, τα βιβλία του γράφτηκαν για να ξεθυμάνουν κάθε προοπτική ουσιαστικού πολιτικού προβληματισμού, φορώντας "παρωπίδες" στους αναγνώστες τους ώστε να πιστεύουν ότι ο πραγματικός εχθρός είναι οι ..."ΚΙΝΑΙΔΟΙ".


     Ελάχιστοι αναρωτήθηκαν πως ο γιος της γαλατούς (Ε.Β.Γ.Α.) βρέθηκε με ζωή και με βίλα μεγιστάνα (επίχρυσα πόμολα κλπ κλπ) ... Πως ένας δικηγόρος-χασοδίκης κατάφερε να διάγει σκανδαλωδώς πολυτελώς σαν άλλος σάχης της Περσίας; Βέβαια, ο βλάκας παραμένει βλάκας και σήμερα κοντεύει να ρεστάρει όντας υποχρεωμένος να πληρώνει τα λιμανιάτικα και τα φύλακτρα ενός λιβυκού εμπορικού σκάφους που θέλει να βάλει στο χέρι με κατάσχεση λες και δε του φτάσανε τα όσα ροκάνισε από τον Καντάφι υποσχόμενος να του στείλει ...κουβέρτες για το στρατό του... Ας πρόσεχε.

     Τέλος, για τον ΧΑΦΙΕ Κώστα Πλεύρη ας μη ξεχνάνε οι Έλληνες Εθνικιστές ότι η ίδια η κόρη του Ιωάννη Μεταξά, γνωρίζοντας τη σχέση του με τις μυστικές υπηρεσίες, αρνήθηκε να τον αναγνωρίσει ως "συνεχιστή" της "4ης Αυγούστου" και ποτέ δε καταδέχτηκε να επικοινωνήσει μαζί του! 

     Εκείνο που δε μπορεί να αποφύγει ο Κώστας Πλεύρης είναι το ιστορικό κυνήγι που θα του κάνει ισόβια ένα αφιέρωμα του Αριστοτέλη Καλέντζη και που κάθε που ο χαφιές ξεμυτίζει για "υποψηφιότητα" το ντοκουμέντο θα στέλνεται σε 50.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις προς ...γνώση...


     Και όλα αυτά θα πρέπει να τα έχουν κατά νου αυτοί που δέχονται χρηματοδοτήσεις από το χαφιέ γιατί τα λεφτά μπορεί επί κάποιοι να νομίζουν ότι δεν έχουν μυρουδιά αλλά συχνά έχουν όχι μόνο μυρουδιά αλλά και μπόχα, όπως αυτά του παραπάνω χαφιέ!

     Επιστρέφοντας στον "Ελεύθερο Κόσμο" θα λέγαμε ότι από τις 24 έγχρωμες σελίδες του μόνον μία κρίνεται σημαντική και υπογράφεται από τον Γιάννη Χ. Κουριαννίδη που εκφράζει τη προσωπική αλλά και παραταξιακή αγωνία του για το μέλλον του πατριωτικού χώρου.


     Σε αυτή τη σελίδα ο αρθρογράφος πραγματικά καθηλώνει τον αναγνώστη του με την σοφή επιχειρηματολογία του και τις προτάσεις του που αμφιβάλλουμε αν οι περιορισμένης νοημοσύνης αναγνώστες αυτού του εντύπου καταφέρουν να ανακαλύψουν.  


     Ο Γιάννης Χ. Κουριαννίδης καταγράφει τσεκουράτα τη ζοφερή πραγματικότητα του πατριωτικού χώρου στην Ελλάδα και επισημαίνει και στη Χρυσή Αυγή τη δεινή θέση της.


     Όλα αυτά όμως είναι επιεικώς άχρηστα για τα ζωντόβολα της ακροδεξιάς στα οποία απευθύνεται ο "Ελεύθερος Κόσμος" και το χαφιεδότσουρμο του που ΠΛΕΥΡΙζουν τον "αστυφύλαξ, τον χωροφύλαξ και τον δεσμοφύλαξ" προσβλέποντας στο παραδάκι. Μπορεί ο Κώστας Πλεύρης να έγλειψε τις μυστικές υπηρεσίες απροκάλυπτα αλλά ο χαφιές έχει επί πενήντα ολόκληρα χρόνια ότι είναι το πιο πιστό σκυλί τους.


     Δε μπορεί το ίδιο εύκολα να το αποδείξουν και οι "υπόλοιποι" που μόλις χτες "ξεκίνησαν" το αλισβερίσι με τις μυστικές υπηρεσίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.