Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑ ΦΩΝΗΣ ALFRED ROSENBERG
&
ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΑ



     Όσοι μυημένοι θα επιθυμούσαν να βρεθούν έστω και για μια στιγμή κάτω από τον θόλο  της ιερής Κρύπτης του Wewelsburg  για να αφουγκραστούν τον Άριο ψίθυρο του παρελθόντος αλλά και του μέλλοντος, αυτό το βιβλίο είναι το πιο συναρπαστικό "όχημα"!


     Ο δολοφονημένος κατά την παρωδία της "δίκης" της Νυρεμβέργης, Συγγραφέας του, ο φιλόσοφος του Γερμανικού Νορδισμού και εκλεκτός στοχαστής του Adolf Hitler, ο Alfred Rosenberg, είναι ο καλύτερος "ξεναγός" για την κατανόηση και απόλαυση της μεγάλης "διαδρομής" προς την Τιμή και την Ιπποσύνη του Αρίου.


     Αλλά την αυθεντικότητα και την ευκρίνεια της, όντως στριφνής και δυσνόητης φωνής του, σπεύδει να μας βοηθήσει να την καταλάβουμε ο εξαιρετικός μεταφραστής του έργου Χρήστος Νίκας κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι μία μετάφραση να είναι εξίσου σημαντική αν όχι και σημαντικότερη από την πρωτογενή ...συγγραφή ενός ιδιαιτέρως στοχαστικού και εσωστρεφούς έργου.


     Με την έκδοση αυτή πραγματοποιείται μια θριαμβική είσοδος στον χώρο της Εθνικοσοσιαλιστικής Φιλοσοφίας, ελπίζοντας να υπάρξει συνέχεια! Ωστόσο, εμείς συνιστούμε την μελέτη του συγκεκριμένου έργου που δεν αφορά μόνον σε εμάς τους Εθνικοσοσιαλιστές αλλά και σε κάθε στοχαστή ο οποίος θα ήθελε να κατανοήσει βαθύτερα τον Κόσμο παρά τις όποιες ενδεχόμενες ενστάσεις πολλές από τις οποίες κι εμείς διατηρούμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.