Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η ΗΜΙΘΑΝΗΣ ΚΑΙ ΖΗΛΟΦΘΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ 
ΤΥΠΤΕΤΑΙ



     Η προηγούμενη ανάρτησή μας για τη σύγκριση των στάσεων του Νίκου Ρωμανού και των χρυσαυγιτών κρατουμένων προκάλεσε έναν πραγματικό "σεισμό" στη ντόπια ακροδεξιά η οποία δε κρατήθηκε και ξέρασε όλο της το φθόνο προβαίνοντας σε πικρές συγκρίσεις ανάμεσα στη πλήρη τελμάτωσή της και στη συνεχή δράση των αντιεξουσιαστών που κέρδισαν το σεβασμό ακόμα και των αντιπάλων τους! 


     Ανελλήνιστοι και ανίκανοι να κατανοήσουν ακόμα και τα στοιχειώδη Ελληνικά, οι ιθαγενείς ακροδεξιοί έφτασαν σε ακραίες παραληρηματικές καταστάσεις διαδικτύου αντιλαμβανόμενοι ότι το κείμενό μας δεν ήταν παρά ένα απότομο τράβηγμα στο "καναπέ" της ακινησίας τους, την ίδια στιγμή που ο αντίπαλος κυριαρχεί στη κοινωνική σκακιέρα! Έτσι, λοιπόν, δια των στηλών της εφημερίδας που επικεφαλής είναι ο γνωστός αρχιχαφιές των μυστικών υπηρεσιών, προσπαθούν να αρθρώσουν "άποψη", γράφοντας: 


"Ο Ηρωικός τρόπος ζωής και ο Νίκος Ρωμανός

Σε δεκάδες φυλακές στον κόσμο, ημίτρελοι, ψυχοπαθείς ή πλήρως υγιείς αλλά φυλακισμένοι, έχουν κάνει απεργία πείνας για ένα κάρο αιτήματα. Από καλύτερες συνθήκες υγείας και διατροφής, μέχρι δικαίωμα στο να αποφασίζουν για τις υποχρεώσεις τους. Κανείς δεν τους θεωρεί ήρωες ή τις πράξεις τους ηρωικές. Για να γίνει αυτό πρέπει να εκπληρωθεί μια βασική συνθήκη. Η πράξη να γίνει επ’ ωφέλεια ενός συνόλου ή ενός ‘’ανώτερου’’ σκοπού και όχι με σκοπό την θυματοποίηση και την ικανοποίηση του εγωισμού."



     Eμείς τους απαντάμε πολύ φιλικά και προς νουθεσία: 



"O Hρωϊκός τρόπος ζωής ποτέ δεν ήταν οικείος στην Ακροδεξιά.


Σε εκατομμύρια καναπέδες στον κόσμο, ημίτρελοι, ψυχοπαθείς ή πλήρως υγιείς αλλά φυλακισμένοι στη μοναξιά τους, ομφαλοσκοπούνται για να αποφύγουν το επαναστατικό καθήκον! Από καλύτερες συνθήκες δανεισμού, μέχρι εγχείριση αλλαγής φύλου. Κανείς δεν τους θεωρεί ήρωες ή τις πράξεις τους ηρωικές. Για να γίνει αυτό πρέπει να εκπληρωθεί μια βασική συνθήκη. Η ομφαλοσκόπηση να γίνει με σκοπό τη δικαίωση της ακροδεξιάς και όχι με σκοπό την ικανοποίηση του εγωϊσμού του ομφαλοσκοπούμενου."



Περαστικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.