Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ 
ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



     Η κατάρρευση της προδοτικής συγκυβερνήσεως αλητών Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ. και η πτώση της μεταπολιτευτικής "αυλαίας" ήταν γεγονός αναμενόμενο από καιρό και, ήδη, από τη προεκλογική περίοδο του 2012! Και εάν η Χρυσή Αυγή δεν είχε πριμοδοτήσει ελπίδες στον Ελληνικό λαό, η πτώση ολόκληρου του κοινοβουλευτικού συστήματος θα ήταν γεγονός από τότε .

     Δυστυχώς, παρά το απρόσμενο ποσοστό ψήφων που υφάρπασε η Χρυσή Αυγή παρέχοντας ψευδείς προσδοκίες χρηστής αντιπολίτευσης, η κομματική συμπεριφορά αυτού του μορφώματος ενίσχυσε το σύστημα μεγεθύνοντας τις διαφορές των παρακρατικών συμπεριφορών της με τις, πράγματι, ανθελληνικές συμπεριφορές του ίδιου του συστήματος. Και οι μεν παρακρατικές συμπεριφορές της Χρυσής Αυγής υπήρξαν εμφανέστερες στην αίσθηση της κοινής γνώμης ως "κοντινότερες" προς αυτήν, ενώ η ανθελληνική συμπεριφορά του συστήματος επικαλύπτεται από την ευρύτερη "διάστασή" τους και γίνεται δυσκολότερα αισθητή στο μέσο ψηφοφόρο.

     Από την είσοδό της στη Βουλή και μέχρι σήμερα η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι αποτελεί μία παρέα αδύναμων να διαχειρισθούν όχι τα πολύ σοβαρά εθνικά ζητήματα αλλά ούτε καν το ζήτημα του ποινικού διωγμού των στελεχών της που υπήρξε αποτέλεσμα της ίδιας τους της βλακείας.

     Έτσι, η Χρυσή Αυγή, το ίδιο με όλα τα υπόλοιπα κόμματα, πρόδωσε την αγωνία του Ελληνικού λαού και των ψηφοφόρων της οι οποίοι δεν υπήρξαν "ομοϊδεάτες" των ανύπαρκτων ιδεών και ..."κυβιστήσεων" της  αλλά παλαιοκομματικοί "θαμώνες" ξένων "μαντριών", δείχνοντας μηδενική ικανότητα ασκήσεως πολιτικής στο μέλλον.

     Από την μέχρι τώρα κοινοβουλευτική (δυσ-)λειτουργία των μεταπολιτευτικών δημοκρατικών κυβερνήσεων ο ψηφοφόρος μιας μέσης ευφυίας αντιλαμβάνεται ότι δεν τίθεται ζήτημα προεκλογικών υποσχέσεων των κομμάτων αλλά η απορρόφηση όλων των κομμάτων στην ευρύτερη "χοάνη" του συστήματος είναι δεδομένη λόγω του μεγάλου όπλου που λέγεται "δημόσιο χρήμα" το οποίο διαθέτει και μεταχειρίζεται το ξενοκίνητο δημοκρατικό σύστημα. 

     Αναφορικά με τον πατριωτικό χώρο, τον Εθνικιστικό, ή όπως θέλει καθένας να τον προσδιορίσει, η εμπειρία από το 1974 μέχρι σήμερα είναι δεδομένη: ΚΑΝΕΝΑ πατριωτικό κόμμα όχι μόνον δεν ευδοκίμησε αλλά και όλα οδήγησαν τον πατριωτικό χώρο σε μεγαλύτερο διχασμό λόγω της πολιτικής απειρίας των στελεχών τους και των αρρωστημένων εγψκεντρικών (και ΜΗ ιδεολογικών) φυγοκέντρων που αναπτύσσονται σε αυτά. Από τα γελοία αποκόμματα που κατά το παρελθόν εκπροσώπησαν ανεπιτυχώς την 21η Απριλίου, το ΕΝΕΚ, το ΛΑ.Ο.Σ. και, εσχάτως η Χρυσή Αυγή η οποία υπήρξε και ο χειρότερος προβοκάτορας του Ελληνισμού, όλοι ανεξαιρέτως απεδείχθησαν ανάξιοι των προεκλογικών τους "διακηρύξεων". Το μόνο που απέδειξαν οι "εθνικιστές"  Καρατζαφέρηδες και οι Μιχαλολιάκοι είναι πρωταθλητισμό στη "κωλοτούμπα", στην ιδιοτέλεια, στην οικογενειοκρατία στην ιδεολογική ανακολουθλία και στη προδοσία της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων τους!

     Στις επικείμενες εκλογές οι Έλληνες Πατριώτες (ανεξαρτήτως διαφοροποιήσεων και επιμερισμών) όσοι τιμούμε το Ελληνικό Έθνος και διαθέτουμε στοιχειώδη αυτοσεβασμό, πρωτίστως, θα πρέπει να αποφύγουμε να μετατραπούμε για μία ακόμη φορά "πιόνια" στα χέρια των κομματαρχών που τρυγάνε το ιδρώτα του Λαού μας για όφελος των προσωπικών τους συμμοριών! Θα πρέπει να έχουμε κατά νου αυτό που μας άφησε παρακαταθήκη ο Πλάτων ο οποίος θεωρούσε ως αντεθνικό ο,τιδήποτε διαιρεί μια κοινωνία (κόμματα) και να αποφύγουμε κάθε εμπλοκή μας στη νέα εκλογική μονοδρομημένη απάτη. Και μένοντας αλώβητοι από την εκλογική απάτη, επιτρέπουμε στο σύστημα τη ταχύτερη διάλυσή του αφήνοντάς το να φάει τις σάρκες του όπως δε το άφησε η Χρυσή Αυγή το 2012 παρεμβαίνοντας στο εκλογικό παιγνίδι και δίνοντας φρούδες ελπίδες σε έναν λαό έτοιμο να εξεγερθεί! Κατόπιν, οι δυνατότητες για τους Έλληνες Πατριώτες θα είναι τεράστιες, αλλά μόνο τότε, όταν θα κληθούν από το λαό ως ΣΩΤΗΡΕΣ και όχι παρεμβαίνοντας ως ψηφοζήτουλες! 

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.