Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Η «ΖΟΥΓΚΛΑ» ΚΑΙ Ο «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ»

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ:

«Με αφορμή τη ψευτο-ηθικολογική κριτική που ασκείται στο Νίκο Ρωμανό για τη ληστεία της τράπεζας (για την οποία πρέπει να θεωρείται κοινωνικός ευεργέτης) ανάρτησα στο Blog Αναγνωστών της «Ζούγκλας» του Τριανταφυλλό κείμενο αναφέροντας το περιστατικό της ληστείας σε ψιλικατζίδικο που είχε διαπράξει κατ’ εντολή ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χ.Κ. για να χρηματοδοτήσει την εγκληματική οργάνωση. Μόλις ανέβασα το κείμενο μου έβγαλε μήνυμα ότι η ανάρτηση ήταν επιτυχής, τσέκαρα την ανάρτηση και όντως υπήρχε αλλά σε δύο λεπτά εξαφανίστηκε. Επανέλαβα τη διαδικασία ανάρτησης με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Η ανάρτηση ενώ τεχνικά αναρτάται μετά το χέρι του διαχειριστή την εξαφανίζει. Σας τη στέλνω για ανάρτηση στο σάιτ σας και είναι ολοφάνερο ότι ο Τριανταφυλλό σα τσανάκι του συστήματος είναι αβανταδόρος της Χρυσής Αυγής.»

     Αγαπητέ Συνέλληνα,

     Πασιφανής η διαπίστωσή σου για τον «Τριανταφυλλό» που γέρνει όπου (νομίζει…) ότι πάει η μόδα. Όμως, τόσο αυτός όσο και η Χρυσή Αυγή είναι ανίκανοι να καταλάβουν ότι το παιχνίδι είναι στημένο από την υπερατλαντική όχθη που κόφτεται να συνεχισθεί η επικυριαρχία στην ελλαδική σκηνή των δικών της συμφερόντων με την ανάδειξη σε νικητή όχι μιας καρικατούρας «δεξιάς» όπως η Χρυσή Αυγή αλλά με το «κάψιμό» της η ανάδειξη μιας κραταιάς δεξιάς ισχυρού προφίλ. Τη Χρυσή Αυγή τη πάνε εξ αρχής για καρατόμηση ως αντιπολίτευση της αριστεράς (κι αυτό είναι «περίπατος» για το σύστημα) προκειμένου να αναδειχθεί από τις στάχτες της το νέο κραταιό δεξιό σχήμα με τους ηλίθιους χρυσαυγίτες στο τάφο. Αλλά ούτε οι ίδιοι, ούτε ο «Τριανταφυλλό» θέλουν να το καταλάβουν ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Η μεν Χρυσή Αυγή διότι είναι ηλίθια και ανίκανη να καταλάβει ότι ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ θα τη πάνε …γαργαλώντας και ο «Τριανταφυλλό» διότι νομίζει ότι θα «κολυμπήσει» και μετά τις ριζικές ανατροπές που ζυγώνουν…

     Επί του μηνύματός σου, κατ’  αρχήν, επίτρεψέ μας να μην δημοσιοποιήσουμε το πλήρες όνομα του ατόμου στο οποίο αναφέρεσαι διότι το Ιστολόγιό μας αρνείται να αναπαράγει …αστυνομική πληροφόρηση, όπως οι χρυσαύγουλοι που πάσχουν από ρουφιανολαγνεία. Γνωρίζουμε και το συγκεκριμένο άτομο και το συγκεκριμένο «περιστατικό» το οποίο περιγράφεις με μεγάλη ακρίβεια …backround και διατηρούμε την αυτή άποψη με μία και μόνη διαφορά: γνωρίζουμε πολύ περισσότερα ανάλογα «ανδραγαθήματα» της Χρυσής Αυγής και, δυστυχώς και πολύ χειρότερα… Όμως η αστυνομική «έρευνα» δεν είναι η ειδικότητά μας. 

     Αν προσέξεις, σε όλες τις προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις μας για το Νίκο Ρωμανό και παρά τη λύσσα της Χρυσής Αυγής να μειώσει τον Αγώνα του, αποφύγαμε επιμελημένα να αναφερθούμε στη ληστεία του υπαρχηγού της Χ.Κ. που διαπράχθηκε όχι εναντίον ενός κοινού τοκογλύφου, όπως μία τράπεζα, αλλά εναντίον ενός φτωχού μεροκαματιάρη με ένα πρακτορείο "Προ-Πο" (και όχι "ψιλικατζίδικο" όπως εσφαλμένα αναφέρεις). Σκοπός μνας δεν είναι ο -περαιτέρω- εξευτελισμός της συστημικής και παρακρατικής Χρυσής Αυγής αλλά η υπογράμμιση του μεγαλειώδους Αγώνος ενός παιδιού που χωρίς κομματικά "πισωστηρίγματα" και παρακρατικές αβάντες έστρεψε το όπλο του εναντίον λαϊκών στραγγαλιστών. Ο δε Αγώνας του ανέδειξε το "σφιχταγκάλιασμα" των δήθεν "ομοϊδεατών" του με τους δήθεν "ομοϊδεάτες" (κοινούς αλήτες!) μας στη δούλεψη του ίδιου διεφθαρμένου κράτους! Έτσι, επικεντρωμένοι στην ανάδειξη ενός"μαθήματος" θεωρήσαμε εντελώς πάρεργο να αναφερθούμε στην εγκληματική φύση και συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής, κάτι όμως που θα το κάνουμε εν συνεχεία, οπότε σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση και κράτα μας ενήμερους για ό,τι νομίζεις.


     Αναφορικά με την ανάρτησή σου, κάναμε επαλήθευση μία ώρα μετά την παραλαβή του μηνύματός σου και τη βλέπουμε αναρτημένη εδώ : http://www.zougla.gr/blog/article/1111093! Βεβαίως, δεν αποκλείουμε να «μαγειρεύτηκε» από τον «admin» της «Ζούγκλας» και να επανατοποθετήθηκε, σε κάθε περίπτωση πάντως ισχύουν τα όσα πιστεύεις για την αβάντα της «Ζούγκλας» και του «Τριανταφυλλό» για τη Χρυσή Αυγή. «Τσανάκια» του ίδιου «σερβίτσιου» είναι και ο θείος Sam περιμένει το breakfast του με τη λινή πετσέτα στο λαιμό του! Βέβαια, η πετσέτα θα του γίνει βρόχος αλλά μέχρι τότε πολλά θα χαρούμε ΚΑΙ στην Ελλάδα.

     Και από εσένα αλλά και από κάθε συνέλληνα που θα ήθελε να συμβάλει σε πληροφόρηση, το Ιστολόγιό μας καλοδέχεται κάθε μήνυμα.


---------------------------

    ΥΓ: Με νέα ειδοποίησή του ο παραπάνω ανώνυμος φίλος μας ειδοποιεί ότι, τελικά, η ανάρτησή του αφαιρέθηκε και δεν φαίνεται στη "Ζούγκλα". Το επιβεβαιώσαμε με ένα απλό κλικάρισμα! Ας μην ανησυχεί, οι στατιστικές μας λένε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση μέχρι στιγμής είχε 492 αναγνώσεις. Όλο και κάποιος ...ενημερώθηκε! 

 ---------------------------

      Φαίνεται ότι τα "ντοκουμέντα" που επιβεβαιώνουν το αβαντάρισμα της Χρυσής Αυγής από τη "Ζούγκλα" και το Τριανταφυλλόπουλο τελειωμό δε θά έχουν! Από τον (αρχικό) ανώνυμο φίλο μας λάβαμε σήμερα (12/12/2014) το παρακάτω μήνυμα που συνοδεύεται με τη φωτογραφία που ακολουθεί:

"Σήμερα προσπάθησα να ποστάρω και πάλι την ίδια ανάρτηση που μου είχε λογοκρίνει η "Ζούγκλα" και μάλιστα βάζοντας μόνο τα αρχικά του Χ.Κ. νομίζοντας ότι μπορεί η αναφορά του ονόματός του να ήταν η αφορμή της λογοκρισίας. Η ανάρτησή μου εμφανίστηκε κανονικά και τη φωτογράφησα σαν απόδειξη και σας στέλνω και τη φωτογραφία. Μετά από λίγη ώρα η ανάρτηση εξαφανίστηκε πράμα που σημαίνει ότι η "Ζούγκλα" απροκάλυπτα προωθεί τη Χρυσή Αυγή".


     Εμείς τι περισσότερο να πούμε από αυτά που ήδη έχουμε πεί: το σύστημα αβαντάρει τη Χρυσή Αυγή γιατί η Χρυσή Αυγή αποτελεί αβανταδόρο του συστήματος. Το μόνο που η Χρυσή Αυγή αγνοεί είναι ότι τις λεμονόκουπες τις πετάνε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.