Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


     Αυτονόητη η τεράστια ευθύνη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου για την επιλογή ως στελεχών και βουλευτών (!) του κόμματός του των τραγικών (όπως και οι υπόλοιποι) «προσώπων» Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου των οποίων «ο βίος και η πολιτεία»  άφησε την ίδια «εποχή» που αφήνουν πίσω τους και τα υπόλοιπα τραγικά «μέλη» του χρυσαυγίτικου «θιάσου σκιών»!



     Ο Στάθης Μπούκουρας κι ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος υπήρξαν προσωπικές επιλογές του Νίκου Μιχαλολιάκου και προβεβλημένα στελέχη της Χρυσής Αυγής «κανακεμένα» από όλους τους υπολοίπους του χρυσαυγίτικου «τσίρκου» μέχρι τη στιγμή που, τρομοκρατημένα από τη δικαστική τους εμπλοκή έβαλαν τα …κλάματα και αυτομόλησαν από το παρακρατικό μόρφωμα του Νίκου Μιχαλολιάκου!



     Κι ενώ μέχρι τη στιγμή εκείνη έχαιραν της «εκτίμησης» όλης της χρυσαυγίτικης αγέλης, του ανεκδιήγητου αρχηγού της συμπεριλαμβανομένου, ακόμα και όταν συμπεριφέρονταν απερίφραστα και δημόσια ως τραμπούκοι και «μάγκες» … “on camera” παραδεχόμενοι ότι με το έτσι θέλω οδηγούσαν χωρίς …δίπλωμα, αμέσως μόλις λάκισαν από τη Χρυσή Αυγή έγιναν ξαφνικά ο στόχος των χείριστων επικρίσεων του άλλοτε αρχηγού τους, των συναδέλφων τους χρυσαυγιτών βουλευτών αλλά και όλου του χρυσαυγίτικου λαϊκού παρα-«εκκλησιάσματος».



     Πράγματι, όταν και οι δύο άλλοτε κομματικοί «αστέρες» Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος  «πήδησαν το συρματόπλεγμα» οι άλλοτε κομματικοί σύντροφοί τους μεταβλήθηκαν σε ηρωδιάδες που ήθελαν το κεφάλι τους στο πιάτο ή, μάλλον, τις βουλευτικές έδρες τους πίσω, κάτι το οποίο οι ίδιοι, όπως ήταν φυσικό, αρνήθηκαν, παρά τους οχετούς ύβρεων αλλά και δημόσιων …φτυσιμάτων με τα οποία τους «φιλοδώρησαν» οι πρώην σύντροφοι με πρωταγωνίστρια την ίδια τη γραφική σύζυγο του αρχηγού!



     Η άρνηση της επιστροφής των δύο εδρών στη Χρυσή Αυγή από τους «φυγάδες» Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, το πρώτο πράγμα που απέδειξε είναι ότι αποδείχθηκαν άχρηστες οι, προεκλογικά, προϋπογεγραμμένες «παραιτήσεις» που έχει αποσπάσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος από όλους τους βουλευτές του «δια παν ενδεχόμενο»! Φαίνεται ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει εκτεθεί πολύ σοβαρά εν μέσω των κομματικών στελεχών του μη μπορώντας να κάνει χρήση των «παραιτήσεων» των δύο «δραπετών» σε μία τόσο κρίσιμη φάση διότι ασφαλώς ο ίδιος παραμένει «ξεβράκωτος». Το ίδιο «ξεβράκωτος» όπως και στις περιπτώσεις των Γιάννη Λαγού και Σωτήρη Δεβελέκου οι οποίοι καίτοι αποκαλύφτηκαν ότι επιδιώκουν εξέγερση μέσα στη Χρυσή Αυγή εναντίον της ηγεσίας της εξακολουθούν να παραμένουν ανέγγιχτοι από το Νίκο Μιχαλολιάκο ο οποίος έχει διώξει πολύ σημαντικότερα στελέχη για πολύ πιο ασήμαντους λόγους. Έτσι, οι προϋοπογεγραμμένες «παραιτήσεις» φαίνεται ότι μέχρι στιγμής εφαρμόστηκαν μόνο μια φορά στη περίπτωση της απομάκρυνσης του εκλεγμένου βουλευτή Σερρών Νικήτα Σιώη προκειμένου να καταλάβει την έδρα του ο θυγατρικός «παρακοιμώμενος» Αρτέμης Ματθαιόπουλος!



     Κι όπως είναι φυσικό, οι δυο «εξωμότες»  της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, οι οποίοι με την ακέραιη ευθύνη του Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκαν εντός Βουλής όχι απλά παραμένουν βουλευτές αλλά και αναδεικνύονται με τη ψήφο τους για την ανάδειξη προέδρου της δημοκρατίας σε …ρυθμιστές εκλογής του ανώτατου άρχοντα, δηλαδή του κορυφαίου συστημικού θεσμού.


     Αυτή τη στιγμή αντιλαλούν …διπλοπενιές με μπόλικες κατάρες κατά των …προδοτών Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο από τον άλλοτε αρχηγό τους, τους μέχρι πρόσφατα συναδέλφους τους χρυσαυγίτες βουλευτές αλλά και από το χρυσαυγίτικο οπαδικό όχλο που, ενώ μέχρι χθες τους θεωρούσε «θεούς» σήμερα τους θεωρεί «μιάσματα»! Δυστυχώς, στη χρυσαυγίτικη στρούγκα κανείς δε θέλει να παραδεχθεί ότι οι Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος βρίσκονται μέσα στη Βουλή επιβεβαιώνοντας ακόμη μία χείριστη επιλογή στελεχών του Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος και τώρα όπως και πάντοτε αποτελεί ενεργητικό ή παθητικό «δεκανίκι» στήριξης του συστήματος και μάλιστα στις δυσκολότερες στιγμές του! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.