Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
"Η ΜΙΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ"!


     Η Χρυσή Αυγή κατασκευάστηκε από το ίδιο το σύστημα ως "δεκανίκι" του από τους ίδιους τους μηχανισμούς του πυρήνα του "σκληρού κράτους". Όσοι γνωρίζουν την ιστορία της "κατασκευής" της Χρυσής Αυγής ξέρουν τα διάφορα κόλπα με τα οποία ο Νίκος Μιχαλολιάκος μαγνήτιζε στη "φάκα" τους ακροδεξιούς για να τους φακελώνουν οι ενδιαφερόμενες κρατικές υπηρεσίες. Το "Βιβλίο Παρουσιών", για παράδειγμα, που συμπλήρωναν ανελλιπώς στο "θυρωρείο" των γραφείων της οργάνωσης με το ονοματεπώνυμο κάθε επισκέπτη πήγαινε καθημερινά σε φωτοαντίγραφο στο γραφείο του διοικητή της Αντιτρομοκρατικής της Γ.Α.Δ.Α.!

     Στις τελευταίες εκλογές παραπάνω από το 50% των αστυνομικών ψήφισαν Χρυσή Αυγή και αυτό αποδεικνύει ότι αυτό το ελεεινό κρατικό "δεκανίκι" στηρίζει το "σκληρό πυρήνα" του κράτους και στηρίζεται από αυτόν!

     Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι χρυσαύγουλοι υποστηρίζουν και στη περίπτωση του Νίκου Ρωμανού τους μπάτσους και το κράτος που θα υποστηρίξουν και στην όποια πιθανότητα ανάδειξής τους σε κράτος με αποτέλεσμα την ένταση της αστυνομοκρατίας στην ήδη αστυνομοκρατούμενη αστική κοινωνία μας. Και αυτό είναι κάτι που τώρα παραγνωρίζουν όσοι υποστηρίζουν τη παρακρατική Χρυσή Αυγή που, όμως, θα το καταλάβαιναν ...ασφυκτικά, εάν την έβαζαν πάνω στο (άδειο) κεφάλι τους!

     "Παρά τω κράτει", λοιπόν, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ η Χρυσή Αυγή και όσοι δε το "κατάλαβαν" τα λόγια των ίδιων των στελεχών της είναι αδιάψευστα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.