Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟ "ΣΥΡΙΖΑ"

Η

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


"Ο κ. Πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας,
έχει πολλά όπλα στην πολιτική του φαρέτρα,
αν θέλει αληθινά να πραγματώσει τους πόθους του Λαού.
Δεν έχει μόνον τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, το 36,34%.
Έχει και το 6,28% της Χρυσής Αυγής..."

     Με τα παραπάνω λόγια ο Χρήστος Παππάς "γονάτισε" μπροστά στο "ΣΥΡΙΖΑ" εκχωρώντας του τις ψήφους της "Χρυσής Αυγής" αυτοεξευτελιζόμενος και εξευτελίζοντας το κόμμα του που μέχρι χθες θριαμβολογούσε για την "νίκη" του στις τελευταίες εκλογές στις οποίες κατέληξε με μία έδρα ...λιγότερη!

     Αφήνοντας στη μπάντα τους κομματικούς λεονταρισμούς, ο Χρήστος Παππάς έδωσε "γη και ύδωρ" στο "ΣΥΡΙΖΑ" ο οποίος έδειξε να μη τον "ακούει" καν, περιφρονώντας και τον ίδιο και τη "Χρυσή Αυγή"!

     Οικτρή η παρουσία του κομματικού εκπροσώπου της "Χρυσής Αυγής" στο βήμα της Βουλής απέδειξε ότι το ακροδεξιό μόρφωμα είναι έτοιμο να ξεπουλήσει και "τα κόκαλα της μάνας του" για την όποια εύνοια ή και την έξοδο από τη μπουζού στην οποία το έριξε η ηλιθιότητα της ηγεσίας και των στελεχών του.

     Αίσθηση προκάλεσε ο απροκάλυπτος τρόπος με τον οποίο ο Χρήστος Παππάς "έσκυψε" μπροστά στο Πρωθυπουργό παραχωρώντας του το ποσοστό της "Χρυσής Αυγής" ερήμην των ψηφοφόρων της και αυτό το απροκάλυπτο ξεπούλημα σηματοδοτεί την αφετηρία μιας παραπέρα κατρακύλας που θα απολαύσουμε σύντομα...

     Ο Χρήστος Παππάς ενσαρκώνει την απόλυτη δικαίωση του "ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" και από σήμερα αυτό το γνωρίζουν καλύτερα όσοι εξαπατήθηκαν και ψήφισαν "Χρυσή Αυγή"!

     Και το σημαντικότερο: από τη κρίσιμη ψηφοφορία της ψήφου εμπιστοσύνης απουσίαζε ο αρχηγός της "Χρυσής Αυγής" Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος φέρεται υπό "κομματική απαγόρευση" τις τελευταίες ημέρες, με έντονες φήμες ότι την ηγεσία του μορφώματος θα την αναλάβει νέο πρόσωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.