Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ, Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!


     Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα προβοκατόρικα εγκληματικά περιστατικά κοινωνικής βίας, θεωρούμε ως ελάχιστο καθήκον αυτοάμυνας των Πολιτών το άμεσο ξέσκισμα του αστυνομικού κουκουλοφόρου παρακράτους που δρα εμφανώς και ανεξέλεγκτο  και υπενθυμίζουμε στον αρμόδιο πολιτικό προϊστάμενο το καθήκον του να συνταχθεί με τους πληττόμενους Πολίτες!


     Τα πρόσφατα γεγονότα της Νομικής με την αναιτιολόγητη καταστροφή ενός αφύλακτου ναϊδρίου ξαναφέρνουν στο προσκήνιο όλους τους αλήτες μασκοφόρους που κινούνται απροκάλυπτα και ασύδοτα εν μέσω συναδέλφων τους, διεκπεραιώνοντας προβοκατόρικες "αποστολές" διατεταγμένες από τους προϊσταμένους τους οι οποίοι τους υποθάλπουν εμφανώς όπως αποδεικνύεται από πλείστες όσες δημοσιοποιημένες φωτογραφίες!


     Είναι καιρός που η ασυδοσία των αλητών μασκοφόρων και κρανοφόρων, όλων αυτών των συγκεκαλυμένων παρα-εμπόρων ηρωίνης, προκαλεί το κοινό νου και εξεγείρει το δημόσιο αίσθημα που επαναστατεί παρακολουθώντας ακόμη και την καταστροφή πολιτισμικών αγαθών προς χάρη των συμφερόντων της σκλήρυνσης της καταστολής και του ένστολου συνδικαλισμού με ποταπό κομματικό "πρόσημο"!


     Και οι οψίμως ανησυχήσαντες δικαστικοί ας μη παριστάνουν τους αιφνιδιασμένους και ...απληροφόρητους! Σε λίγο τα κουκουλοφόρα και κρανοφόρα κτήνη θα προχωρήσουν και στο Παρθενώνα με το γραφείο του Διευθύνοντας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών να ...ομφαλοσκοπείται!

Γιάννη Πανούση, σειρά σου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.