Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

OΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α.
ΞΑΝΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


     H Σ.Ο. του παρόντος Ιστολογίου ενημερώθηκε με ηλεκτρονικό μήνυμα υπό τον παραπάνω τίτλο για μία περίπτωση προσβολής της μνήμης των δολοφονημένων από τους Βρεταννούς Αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. την οποία μεταφέρουμε αυτούσια:


     "Ένα ιστολόγιο που φέρεται να εκπροσωπεί τον έκπτωτο Κωνσταντίνο, υπό τον τίτλο “The Royal Chronicles” αγνώστων λοιπών στοιχείων προσέβαλε κατάφωρα τη μνήμη των Αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. προβάλλοντας την ηθική αυτουργό των δολοφονιών τους Ελισάβετ. Κάτω από κάθε σχετική ανάρτηση κατέθεσα τη σφοδρή μου αντίθεση για την προβολή μιας ηθικής αυτουργού δολοφονιών κατά συρροή Ελλήνων Πατριωτών και το περίεργο αυτό ιστολόγιο έσπευσε να λογοκρίνει την ιστορικώς τεκμηριωμένη αντίθεσή μου αφαιρώντας τα σχόλιά μου. Αμέσως απέστειλα ΄το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους (ανώνυμους) διαχειριστές του ιστολογίου:

     «Η πράξη σας να αφαιρέσετε σχόλιό μου για την συνενοχή της Ελισάβετ της Αγγλίας στη δολοφονία του 18χρονου Αγωνιστή της Ε.Ο.Κ.Α. Ευαγόρα Παλληκαρίδη (όπως επίσης και στη συνενοχή της στις κατά συρροή δολοφονίες πλείστων Αγωνιστών του Κυπριακού Αγώνος) σας εμφανίζει ως αντιτιθέμενους στο πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων και θεωρώ, κατά τεκμήριο πλέον, ντροπή την όποιαν επικοινωνία μαζύ σας! Επίσης, θεωρώ ότι υπ΄ αυτές τις συνθήκες αποτελείτε χειρίστους "εκπροσώπους" του Ελληνικού Θρόνου ο οποίος υπηρετεί το εθνικό συμφέρον και μόνον, θεωρώ δε ότι η νυν βασιλική οικογένεια έχει καθήκον την αποκήρυξή σας.
     Δια ταύτα απαιτώ την άμεση αφαίρεση της παρούσης ηλεκτρονικής διευθύνσεως από τον κατάλογο των ομαδικών αποστολών σας!
     Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης»

     Oι διαχειριστές του εν λόγω ιστολογίου, ακολουθώντας την τακτική των «κουκουλοφόρων» και παραμένοντας ανώνυμοι, αντί να σεβασθούν το αυτονόητο πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων για τους δολοφονημένους Αγωνιστές μας από τους βρεταννούς κατακτητές, μου απέστειλαν το ακόλουθο μήνυμα, προφανώς, αποθρασυμένοι από τη «κολεγιά» με το Κωνσταντίνο και τη φαμίλια του:


     «Αγαπητέ κ. Καλέντζη
     Το σχόλιο σας αφαιρέθηκε γιατί ήταν υβριστικό, κατά ενός Αρχηγού Κράτους. Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι οι ιδιοκτήτες ενός site ή ενός blog, έχουν ποινικές ευθύνες για υβριστικά σχόλια που αναρτούν οι αναγνώστες. Οι προσωπικές απόψεις είναι σεβαστές, αλλά δεν μπορεί να είναι αποδεκτές όταν είναι υβριστικές.
     Επίσης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τόσο το Κυπριακό, όσο και το Ελληνικό Κράτος, διατηρούν άριστες σχέσεις με την Μεγάλη Βρετανία, αλλά και με την ίδια τη  Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έχει επισκεφθεί την Κύπρο επί Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.
     Όπως επίσης να σας κάνουμε γνωστό, καθώς φαίνεται ότι εκτοξεύετε κατηγορίες χωρίς να έχετε γνώση της πραγματικότητας, ότι και η Ελληνική βασιλική οικογένεια έχει άριστες σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία παρέστη στους γάμους τόσο του διαδόχου Παύλου, όσο και της πριγκίπισσας Αλεξίας, που έγιναν αντίστοιχα το 1995 και το 1999 στο Λονδίνο. Ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι νονός ενός εκ των τέκνων του διαδόχου Παύλου.
     Και μια διευκρίνηση: Το site δεν εκπροσωπεί κανέναν, δεν έχει την ανάγκη υποστήριξης από κανέναν, και άρα δεν έχει και τον φόβο της αποκηρύξεως από κανέναν. Όσο για το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων, ασφαλώς δεν το εκπροσωπείτε ούτε εσείς, ούτε εμείς, για να μπορούμε να γίνουμε ο ένας κριτής του άλλου.
     Έχουμε διαγράψει το email από τους παραλήπτες του εβδομαδιαίου newsletter. Σε περίπτωση που στο μέλλον αλλάξετε γνώμη μπορείτε να εγγραφείτε ξανά.
     Σας ευχαριστούμε πολύ,
     H Διαχειριστική Ομάδα»

     Στο παραπάνω μήνυμα των υβριστών της μνήμης των Ελλήνων Αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. δεν απήντησα επί της ιστορικής ουσίας διότι το εμφαινόμενο «επίπεδο» δεν παρείχε καμία προσδοκία εννοήσεως και περιορίστηκα να τους απαντήσω ως εξής:

     «Καθόλου αγαπητοί απολογητές της δολοφόνου των Αγωνιστών του Κυπριακού Αγώνος, Ελισάβετ και των ντόπιων παρακολουθημάτων της,
     Μπορείτε να ψελλίζετε όσες δικαιολογίες θέλετε αλλά το αίμα των δολοφονημένων ευτυχώς εκπροσωπείται από εκείνους που δε λησμονούμε τη θυσία τους και όχι από λακέδες που καταντούν παρατρεχάμενα ώνια χρεωκοπημένων "εστεμμένων" χωρίς στέμμα και αγκάθια προκύψαντα από ρόδα!
     Καλά κάνατε και ευθυγραμμιστήκατε με αυτό που απαίτησα και δε συνήθισα να αλλάζω γνώμη ειδικά σε ό,τι αγορά σε θέματα Πατριωτισμού διότι ο σεβασμός προς την εθνική μας Ιστορία μπορεί να μην είναι αντιληπτός από ώνια αλλά, ευτυχώς, οι Έλληνες εξακολουθούμε να τον διαθέτουμε επαρκώς! Όσο για το ποιον εκπροσωπείτε ήδη το ομολογήσατε: εκείνο που  "...έχει άριστες σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ" αυτή που συνήργησε στη δολοφονία Ελλήνων Πατριωτών και που εκπροσωπείτε κατά τον χείριστο τρόπο!
     Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης»

     Είναι προφανές ή, ότι  η οικογένεια του έκπτωτου Κωνσταντίνου ασελγεί συνειδητώς στη μνήμη δολοφονημένων Ελλήνων Πατριωτών, ή ότι έχει επιλέξει τους χειρίστους εκπροσώπους ως διαδικτυακούς “image makers” για να το θέσω στη …μητρική τους γλώσσα και να το αντιληφθούν! Σε κάθε περίπτωση, σήμερα, οι Αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. ξανα-δολοφονούνται στην Αθληνα, αυτή τη φορά, είναι δε καιρός να επισημάνουμε το «πηλιογούσικο» ρόλο των νεκραναστημένων μασκοφόρων που άλλοτε, στη μαρτυρική Κύπρο, έδειχναν με το δάχτυλο στους δολοφόνους βρεταννούς του Χάρτιγκ τον 18χρονο Ευαγόρα Παλληκαρίδη για να οδηγηθεί στην αγχόνη!


 Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης."



     Εμείς δε θα αρκεστούμε απλά να δημοσιεύσουμε το δίκαια οργίλο μήνυμα του Συναγωνιστή αλλά ο χαρακτηρισμός του "ώνια" εμπνέει στο να σημειώσουμε τα παρακάτω: 


ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΑ "ΨΩΝΙΑ"

     Το "ψάρι βρωμά απ΄ το κεφάλι", κυρίως στη περίπτωση ενός κράτους. Και η άλλοτε κραταιά Ελληνική Μοναρχία δεν ήταν διόλου τυχαίο που κατάντησε ...παρτάλι εξ αιτίας ενός "βασιλιά" ανίκανου και αμόρφωτου που επιβεβαίωσε το γνωμικό "από ρόδο βγαίνει αγκάθι", του αποδομητή του Ελληνικού Θρόνου Κωνσταντίνου Β',  ατυχούς υιού της μεγάλης Βασίλισσας Φρειδερίκης και του αγαθού Βασιλιά Παύλου! 

     Είναι γνωστό το πόσο η νεαρή, τότε, Φρειδερίκη συνέβαλε στη κατανίκηση των κομμουνιστών που, αιματηρά, διεκδικούσαν την εξουσία αδίστακτοι σε μία αδελφοκτόνο σύρραξη! Ήταν τότε που η νεαρή Φρειδερίκη, σε άγριες ώρες πολεμικής σύγκρουσης, ξεφεύγοντας από τη προσωπική της φρουρά, βρέθηκε στη πρώτη γραμμή της ένοπλης αναμέτρησης για να εμψυχώσει τους Έλληνες στρατιώτες να κατανικήσουν τους εχθρούς της Πατρίδας! Κι αυτό ήταν το γεγονός που ο ντόπιος ρωσόδουλος συμμοριτισμός ποτέ δε συγχώρεσε στη μεγάλη Φρειδερίκη διασύροντάς την κατόπιν εν ζωή αλλά και μετά θάνατον!

Η Μεγάλη Φρειδερίκη 
με τους αδελφούς της Πρίγκιπες του Αννοβέρου
όλοι με στολές της Χιτλερικής Νεολαίας.


     Και, από αυτή τη γενναία γυναίκα με την ξένη καταγωγή αλλά την Ελληνική ψυχή και τον αγαθό σύζυγο, από δύο γονείς που κατάφεραν να διαπαιδαγωγήσουν τις κόρες τους οι οποίες συνέχισαν τον ενδεδειγμένο βασιλικό και πριγκιπικό βίο, προέκυψε ένας κακομαθημένος μοναχογιός που παρέμεινε "άκαπνος", αστοιχείωτος και περιφερόμενος, αρχικά, από καμπαρέ σε καμπαρέ και, κατόπιν, "από χωρίου εις χωρίον"!

     Κρίνοντας την Ελληνική Μοναρχία από καταβολής του νεώτερου Ελληνικού κράτους την προσεγγίζουμε από δύο διαφορετικές πλευρές: την θεσμική και την ανθρώπινα εξατομικευμένη.

     Ως θεσμός η Ελληνική Μοναρχία, όπως και κάθε Μοναρχία, εάν ο επικεφαλής δεν είναι ένας  λαοπρόβλητος μ α χ η τ ή ς  εθνικών δικαίων και, βεβαίως,  καλλιεργημένος, τότε η Μοναρχία δεν έχει λόγο ύπαρξης! Και ο Κωνσταντίνος Β' τίποτε από όλα αυτά δεν υπήρξε! Ουδεμία, παραδείγματος χάρη, η ως Μονάρχη σχέση του με τον Βαλκανιονίκη Βασιλιά Κωνσταντίνο Α' ο οποίος και λαοπρόβλητος ήταν και πολεμιστής που "ψείριασε" στα χαρακώματα με τους στρατιώτες του και από τους πλέον καλλιεργημένους εστεμμένους!

     Ως "πρόσωπα", οι Έλληνες Μονάρχες θα πρέπει να αποτιμώνται ανάλογα με την αξία και προσφορά ενός εκάστου και η όποια θετική ή αρνητική αποτίμηση της Μοναρχίας δε θα πρέπει να οδηγεί την εξατομικευμένη κρίση για τον καθένα σε ένα γενικό "τσουβάλιασμα".

     Άξιος Μονάρχης ο Όθων που κατάφερε να συγκροτήσει εκ του μηδενός ένα νέο Ελληνικό κράτος που ξεκίνησε χωρίς δημόσιο ταμείο, χωρίς κοινωνική οργάνωση, με ασύντακτους και ληστοσυμμοριτικά συμπεριφερόμενους κατοίκους αρνούμενους να αντιληφθούν την αναγκαιότητα της τάξης και της πειθαρχίας. Άξιος Μονάρχης και ο λαοφιλέστατος Γεώργιος Α' ο οποίος απολάμβανε τέτοιας δημοφιλίας ώστε παρέλειπε και τα στοιχειώδη μέτρα αυτοπροστασίας με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί εν μέση οδώ από έναν αδέσποτο ψυχοπαθή! Δυστυχώς, όμως καμία από αυτές τις αρετές δε φάνηκε να έχει ο τελευταίος ολετήρας του Ελληνικού Θρόνου Κωνσταντίνος Β' ο οποίος απέτυχε οικτρά ως Βασιλιάς αλλά και ως Έλληνας πατέρας αφήνοντας τα παιδιά του να αφελληνισθούν, να υπηρετήσουν ξένους στρατούς ομνύοντας πίστη σε ξένα συντάγματα και, κυρίως, πίστη στη δολοφόνο των Αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. υπηρετώντας στο βρεταννικό στρατό, προδίδοντας κάθε προσδοκία των υπηκόων του! Χαρακτηριστικό το ...πριγκιπικό "cv" του γιού του Νικολάου:


     «Την στρατιωτική του θητεία εκπλήρωσε το 1990 στον Βρετανικό Στρατό, (Royal Scots Dragoon Guards). Κατα διαστήματα εργάστηκε στο Metromedia, στην Νέα Υόρκη, στο Fox News πάλι στην Νέα Υόρκη, στο NatWest Markets Foreign Exchange Options, στο Λονδίνο και από το 1998 εργάζεται στο προσωπικό γραφείο του πρώην Βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνου Β'.»

     Τι σχέση, λοιπόν, έχει αυτό το "κονικλοτροφείο" με την Ελλάδα και τους Έλληνες με κάποιους φαιδρούς παρατρεχάμενους λακέδες να προσπαθούν να μας ξανα-"εστιάσουν" στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Β';

     Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν την επιβεβλημένη διάκριση αξιολόγησης του καθενός εκπροσώπου του Ελληνικού Θρόνου και την αποφυγή ανιστόρητων "ισοπεδώσεων". Διότι ο Μέγας Όθων, ο Μέγας Γεώργιος Α', ο Μέγας Κωνσταντίνος Α', η Μέγιστη Φρειδερίκη ουδεμία σχέση είχαν με το κακομοίρη Κωνσταντίνο Β' και το (πλην της αγαθής και ευγενούς Άννας-Μαρίας) ..."κονικλοτροφείο" του, όπως ουδεμία σχέση είχαν και με τον εθνικό ολετήρα, διεστραμμένο, Γεώργιο Β' ο οποίος, ως ενεργούμενο της Σκωτικής Μασονικής Στοάς, έσυρε την Ελλάδα στο Β' παγκόσμιο πόλεμο και, μετέπειτα και στο συμμοριτοπόλεμο, παρέδωσε τον ελληνικό χρυσό των χρηματοκιβωτίων της "Τράπεζας της Ελλάδος" (αυτόν που σήμερα οι γραικύλοι τον ζητούν πίσω από τους ...Γερμανούς) στους ελληνοκτόνους Βρεταννούς που βρίσκονταν σε Ελληνικό έδαφος (Κρήτη) και δολοφόνησε δύο Πρωθυπουργούς (Ι. Μεταξά και Α. Κορυζή) οι οποίοι προσπαθούσαν να προστατεύσουν την Ελλάδα από το διαστροφικό μισελληνισμό του! 

     Επιστρέφοντας στο σήμερα, παρατηρούμε με σκεπτικισμό τις αδέξιες κινήσεις του καημένου Κωνσταντίνου Β' να ανακτήσει το θρόνο του επ΄ ιδιοτελή ωφελεία, βεβαίως, του αφελληνισμένου "κονικλοτροφείου" του! Με μία καταγέλαστη "στρατηγική", ο Κωνσταντίνος Β' ποντάρει στη τραγική χρεωκοπία της προεδρευόμενης δημοκρατίας της σημερινής Ελλάδας. Με ένα τόσο απλοϊκό "σκεπτικό", ο άλλοτε δον-ζουάν της νυχτερινής Αθήνας Κωνσταντίνος Β' νομίζει ότι θα αποκαταστήσει τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος του και το πολύφερνο "πουγγί" του καταβαραθρωμένου θρόνου του θα επιστρέψει και πάλι στις τσέπες των αλλοτριωμένων κληρονόμων του για τους οποίους πολύ πιο οικείο περιβάλλον συνιστούν τα καμπαρέ του Λονδίνου παρά ο Παρθενώνας του οποίου αγνοούν και την ύπαρξη!

     Ο Κωνσταντίνος Β', όμως, αστοιχείωτος καθώς υπήρξε, δεν είναι και σε θέση να επιλέξει "φερέφωνα" τα οποία, έστω!, θα μπορούσαν να μεταφέρουν επιτυχώς τη "φωνή" του στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα με αποτέλεσμα να ανέχεται γύρω του κάποια κοινά θνητά "νούμερα" που αποτελούν το κοινωνικό περίγυρό του και, υποτίθεται, προωθούν το θεσμό της Μοναρχίας! 

     Αλληλοσπαρασσόμενες παρείτσες οψίμων ..."φιλομοναρχικών" αμφιβόλου κοινωνικού κύρους, περιστασιακοί φιλοβασιλικοί διαχειριστές περιθωριακών ιστολογίων, σποράδην εκφραστές φιλοκωνσταντινικών Facebook-ικών σχολίων, σκοτεινοί παρατρεχάμενοι που αγωνιούν για μια φωτογραφία δίπλα στον "άνακτα" επ΄ ευκαιρία μνημοσύνων, πειναλέες ορντινάντσες που αγωνιούν για τα "ψίχουλα" της πολύφερνης βασιλικής (?) τράπεζας, όλοι αυτοί οι ποταποί καιροσκόποι επιδεικνύουν για ένα προσδοκώμενο "ξεροκόμματο" ...πίστη στο Κωνσταντίνο Β' γελοιοποιώντας το θεσμό της Ελληνικής Μοναρχίας τον οποίο ευτελίζει ακόμα περισσότερο με την ανοχή του ο Κωνσταντίνος Β'.

     Στον "άνακτα" φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετή η έκπτωση από το θρόνο αλλά επιδιώκει και την, περαιτέρω, έκπτωση από την ανοχή όσων θεωρούμε υποφερτή τη παρουσία του στη Πατρίδα μας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η περίπτωση του Κωνσταντίνου Β΄ και του περιβάλλοντος "φιλοβασιλικού τσίρκου" του χρήζει  ...κωμωδιογράφου αλλά και  τ ι μ ω ρ ο ύ  εάν ο συγκεκριμένος έκπτωτος επιμένει ότι "τιμά" την Ελισάβετ η οποία αγνόησε περιφρονητικά τις εκκλήσεις για χάρη, της μητέρας του Ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη οδηγώντας στυγνά το 18χρονο παιδί της στο θάνατο, μαζί με πολλούς άλλους Αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α.!  

     Τα Φυλακισμένα Μνήματα που πρόσφατα επισκέφθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός τους ΦΤΥΝΟΥΝ ομαδικά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.