Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!


     Σε μια καυτή ερωτική ταινία προσκαλεί δημόσια η Ελληνίδα πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου τον Ηλία Κασιδιάρη!



     Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Late night» του Κώστα Μυλωνά, εξομολογήθηκε τα άγρια συναισθήματα που της προκαλεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα δεν έκανε καμιά δήλωση ζήλιας για τις προκλητικές στάσεις του Κασιδιάρη που φωτογραφήθηκε ένοπλος και στριμωγμένος ανάμεσα στα αντρικά σκέλια αγνώστου συντρόφου του. 



     «Mε τον Ηλία Κασιδιάρη θα ήθελα να πρωταγωνιστήσω σε μια ταινία. Είναι πολύ βίαιος έτσι και μου βγάζει αυτό το hot. Θέλω να απολαύσω αυτή την βία μαζί του. Είναι πολύ hot άντρας» εξομολογήθηκε η Μαρία Αλεξάνδρου και δεν έμεινε μόνο εκεί. Αλλά εξήγησε και τα γιατί. Και πάλι η μεγάλη πορνοστάρ δεν αναφέρθηκε στην απροκάλυπτη τρυφερότητα του βουλευτή της Ηλία Παναγιώταρου προς τον Ηλία Κασιδιάρη και το τι θα μπορούσε να σημαίνει η έντονα συζητηθείσα σκηνή διαπροσωπικού δράματος.


     Το κενό του μεγάλου Γκουσγκούνη έρχεται πλέον να καλύψει ο αντικαταστάτης του χρυσαυγίτης βουλευτής και ερωτικό φετίχ της διάσημης τσοντοστάρ ενώ είναι και γνωστή η σχέση της Χρυσής Αυγής με τον ελεύθερο έως και ...αγοραίο έρωτα.


Η συνέχεια επί της οθόνης!
   

http://www.zougla.gr/lifestyle/article/8elo-na-pekso-se-erotiki-tenia-me-poli-via-me-ton-kasidiari-dilosi-vomva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.