Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ 
ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ



     Χωρίς να βιαστούμε να λάβουμε θέση περί του προσώπου, παρακολουθήσαμε με πολύ προσοχή τη δημόσια εμφάνιση του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου. 

     Η προϋπόθεση αυστηρότητας κρίσης που επιτάσσουν οι "μέρες" που διανύουμε μας καθήλωσαν σε μια "εξονυχιστική" ακρόαση της ομιλίας του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου για να καταλήξουμε ότι, παρά την αδόκιμη σε πολλά σημεία γλώσσα, ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος, επανεμφανίζεται πιο ώριμος από εκείνο που κάποτε φυλακίστηκε και απείρως πιο ώριμος από τον άλλοτε υπαρχηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου.

     Η έμμεση, αλλά και εις βάθος, αυτοκριτική που περιείχε ο αγορητικός λόγος του ήταν το μέγα εύσημο που του απονέμει η βελτιωμένη εμπειρία του ως ιδεολόγου αλλά και φιλοσοφημένου προσώπου.

     Πολιτικώς, η ομιλία του υπήρξε ιδεολογικώς άρτια και συμπαγής, αποενοχοποιημένη από κάθε οπορτουνιστική "ρωγμή" και, κυρίως, δυναμική, όπως ακριβώς ταιριάζει σε μαχόμενο πολιτικό στρατιώτη.

     Τον Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο για την εμφάνισή του αυτή τον συγχαίρουμε, όπως επίσης και τον προσκαλέσαντα "Ελληνικό Πατριωτικό Σύνδεσμο", ευχόμενοι στον Συναγωνιστή να επεκτείνει τον λόγο και τα μηνύματά του σε δράση την οποία έχει ανάγκη η φθίνουσα Ελλάδα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.