Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ

     Η πρωταπριλιά εμπνέει και αν έχει προηγηθεί και ένα καταπελτικό άρθρο του Αριστοτέλη Καλέντζη όπως το "ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ", τότε οι οπαδοί του ευτραφούς διαχειριστή ακροδεξιών "ονείρων" είναι φυσικό να υποστούν τις συνέπειες της παραφροσύνης τους και να εμφανίσουν τον Αριστοτέλη Καλέντζη ως ...Τούρκο ...ιππέα υπό το "όνομα" Αμπί Κιλντάν, από ...εβραία μητέρα και ...αιγύπτιο πατέρα! 





     Το ..."κοκτέιλ" πανικού και οργής για τον Αριστοτέλη Καλέντζη των ανεγκέφαλων χρυσαύγουλων (πασών των βαθμίδων) αυτή τη φορά μας διασκέδασε διότι, συμπτωματικά, ολόκληρη η ελληνικότατη και ιστορική Οικογένεια του Συναγωνιστή βρίσκεται ονομαστικά εγγεγραμμένη στο Χρυσόβιβλο της Ζακύνθου και, μάλιστα, εξ όλων των περιεχομένων Οικογενειών μέχρι τον πάππο Καλέντζη (διότι, δεν ακολούθησε άλλη επανέκδοση, που έγινε από τον "Ελευθερουδάκη") και το ευγενολόγιο καταργήθηκε συνταγματικά! 

     Όμως, η χαριτωμένη λασπολογία μας διασκέδασε αφάνταστα τόσο για το μένος που αναβλύζει από τη "σύλληψή" της όσο και από τό όλο "στήσιμο" που αποκαλύπτει τις προσεγγίσεις των χρυσαύγουλων για τους αντιπάλους τους εκφράζοντας μία μανία καταδιώξεως που μόνον ο "ΣΤΟ Κ ΟΣ" ξέρει να εκμεταλλεύεται πουλώντας φυλλάδες.




     Πάντως, εδώ που τα λέμε, χίλιες φορές καλύτερα (κατά φαντασία και λασπολογία) Τούρκος Ιππέας από εβραία μητέρα και αιγύπτιο πατέρα, παρά (κατά την οικτρή πραγματικότητα) τσατσά ξενοδοχείου ημιπαραμονής στη πλατεία Αττικής με εισαγόμενες "εργαζόμενες" από το ανατολικό μπλοκ!



     ΥΓ: Στη πρώτη φωτογραφία που ανέσυραν οι ευφάνταστοι ακροδεξιοί, ο Αριστοτέλης Καλέντζης φορά ένα ελληνικότατο στρατιωτικό επινώτιο εποχής Βασιλέως Όθωνος και βρίσκεται έξω από την είσοδο του Πολεμικού Μουσείου της Βουδαπέστης όπου εξεπροσώπησε την Ελλάδα σε μία εκδήλωση. Η δεύτερη φωτογραφία προέρχεται από τη διαφήμιση του "History Channel" σε ντοκυμαντέρ του οποίου σχετικά με τη Μάχη του Μαραθώνος εμφανίσθηκε ο Συναγωνιστής σε μία επίδειξη Έφιππης Τοξοβολίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.