Κυριακή 3 Μαΐου 2015

AΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ "ΣΗΜΑΙΑ"...


     Ο Τσίπρας ξεκίνησε τη πρωθυπουργική θητεία του με επίσημη επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα των ηρώων αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. και ο δαφνοστεφανωμένος Αρχηγός της κοσμεί τη "κεφαλή" τελευταίας αφίσας των Αντιεξουσιαστών που μόλις τοιχοκολλήθηκε στην Αθήνα. Και, στην αφίσα αυτή καμία αρνητική αναφορά για τον εικονιζόμενο Γρίβα-Διγενή, αντιθέτως, αρνητική κριτική ασκείται προς το σημερινό κράτος των γραικύλων!


     Αντίθετα, ο φαιδρός αρχηγίσκος της Χρυσής Αυγής, αυτός που μέχρι σήμερα ήταν λάβρος κατά της αριστεράς και των τρομοκρατών της, άξαφνα, λίγα εικοσιτετράωρα προ της δίκης του εμφανίσθηκε υπέρ της αποφυλάκισης του Ξηρού (!) παίρνοντας και ...δημόσιο όρκο ότι ο κυβερνών ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ουδεμία σχέση με τρομοκρατία! Μία μαϊμού του πολιτικαντισμού χωρίς ιερό και όσιο!


      Προσθέτοντας ακόμα μία κωλοτούμπα στην ελεεινή κομματική του καριέρα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, "ξενοδόχος ιδεών ...ημιπαραμονής" (!) ξάφνιασε και πάλι αρνητικά το "μαντρί" του με δηλώσεις στροφής 180 μοιρών δείχνοντας ότι τρέμει το εδώλιο και είναι διατεθειμένος να πουλήσει τα κόκαλα της μάνας του για να τη σκαπουλάρει.

Ο Μιχαλολιάκος υποκλίνεται στη Μπακογιάννη

     Τασσόμενος, εν όψει της δίκης του, υπέρ της αποφυλάκισης του Ξηρού, η θλιβερή κολομπίνα του κοινοβουλευτισμού, Νίκος Μιχαλολιάκος, δε μας εξήγησε εάν ήταν ειλικρινής η (τότε) βαθιά υπόκλισή του στη Ντόρα Μπακογιάννη, ή η (τώρα) "υπόκλισή" του στον εκτελεστή του συζύγου της, Ξηρό.  

Ο Τσίπρας υποκλίνεται στους νεκρούς ήρωες της Ε.Ο.Κ.Α.

     Σημασία έχει ότι η εξυπνότατη αριστερά παίρνει "με το γάντι" τη "σημαία" της πανηλίθιας ακροδεξιάς και της "αδειάζει τα ράφια" από το πολυκαιρισμένο της πατριωτικό "εμπόρευμα". Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, ο Τσίπρας προωθεί πλάνο ανάδειξης του αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. ως κορυφαίου αντιιμπεριαλιστικού σύμβολου και, μάλιστα, εισάγοντάς τον ως κεφάλαιο Ιστορίας στη δευτεροβάθμια Εκπαίδευση! Οι ευφυέστατοι Αντιεξουσιαστές σαλαμοποιούν κι αυτοί, με τη σειρά τους, τα "οχυρά" των βλακών ακροδεξιών ενώ οι τελευταίοι απασχολούνται με το πως θα απεμπλακούν από τις ποινικές εμπλοκές που οι ίδιοι λόγω κρετινισμού ενεπλάκησαν...

     Έρχονται μέρες ιστορικών ανατροπών και πλήρους εκμηδένισης της ακροδεξιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.