Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ 
Μ Α Λ Α Κ Α 
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ;


     Επί κυβέρνησης Ν.Δ. (Κ. Καραμανλή) και υπουργού δικαιοσύνης Γιώργου Σταμάτη, η ακτοφυλακή Κερκύρας καταλαμβάνει στα ελληνικά χωρικά ύδατα ένα γιοτ φορτωμένο με δύο τόννους κοκαίνης, Συνήγορος υπεράσπισης των πρεζεμπόρων ο γιος του ίδιου του υπουργού δικαιοσύνης, Δημήτρης Γ. Σταμάτης! Στο μεταξύ, ένα μεγάλο φορτηγό σκάφος γεμάτο με χασίσι καταλαμβάνεται ανοιχτά της Ρόδου και αποδεικνύεται ότι μέρος της πλοιοκτησίας ανήκε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή (...εθνάρχη) και στον τότε πρόεδρο της Κύπρου. Η υπόθεση "πνίγεται" και καμία δικαστική εξέλιξη δε φάνηκε στον ειδησεογραφικό "ορίζοντα"!

     Επί κυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ. και υπουργού δικαιοσύνης Στάθη Αλεξανδρή, ένα φορτηγό σκάφος γεμάτο χασίς καταλαμβάνεται από την ακτοφυλακή στα ελληνικά χωρικά ύδατα, νότια της Κρήτης. Συνήγορος υπεράσπισης των πρεζεμπόρων ο γιος του ίδιου του υπουργού δικαιοσύνης, Βασίλης Αλεξανδρής!

Ο Τάκης Μιχαλόλιας ή Μιχαλολιάκος

     Ο δικηγόρος με το ..."πειραγμένο" επώνυμο μπορεί να μη διετέλεσε ποτέ αδελφός ...πρωθυπουργού αλλά ήδη πρόλαβε να αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στην υπεράσπιση κορυφαίων εγκληματιών με τεράστια οικονομική επιφάνεια υπερασπίζοντας ταυτόχρονα και τον αδελφό του ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης. 

Κοσκωτάς και Τάκης Μιχαλόλιας

     Ο Τάκης Μιχαλόλιας ("Μιχαλολιάκος" το κανονικό επώνυμό του) αδελφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, με επιλεκτικότατη υπερασπιστική "συνείδηση" προτίμησε να συνηγορεί υπέρ του Σαλιαρέλη, του Κοσκωτά, του Εφραίμ, του Χριστοφοράκου της Siemens, του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, υπέρ κάθε μεγαλοκαρχαρία ληστή πάντα με το  ...αζημίωτο!

Ο Τάκης Μιχαλόλιας με τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο
που καταδικάστηκε για πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος,
για απόπειρα εκβιασμού και για εκβίαση κατ' εξακολούθηση 

   Ο Τάκης Μιχαλόλιας ασφαλώς δε παρέλειψε να συνηγορήσει και υπέρ του Γιάννη Σμπώκου, στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτή, για την υπόθεση διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος από εξοπλιστικά προγράμματα!

Ο υπερασπιστής μεγαλοκαρχαριών Τάκης Μιχαλόλιας

     Κοινός παρονομαστής όλων των υποθέσεων που αναλαμβάνει ο Τάκης Μιχαλόλιας είναι η ΚΑΤΑΔΙΚΗ των πελατών του, αφού ο ίδιος χαρακτηρίζεται από το λόμπυ των δικαστών ως "μαύρο πρόβατο" αφού τις αμοιβές του τις κρατά για τη τσέπη του και δε φαίνεται διόλου "γενναιόδωρος" προκειμένου να "αγοράσει" το ..."δίκιο" του πελάτη του. Όμως αυτό δε το συνειδητοποιούν οι πελάτες του και συνεχίζουν να κάνουν περατζάδα στο γραφείο του [Ναύαρχου Νοταρά 35 Αθήνα, Τ.Κ. 10683 , Τηλ.: 210-8224922] πιστεύοντας ότι "το κάτι τις παραπάνω" πιθανώς να φέρει αποτέλεσμα.

Το "Noor1"


    Αλλά όλα τα παραπάνω για τον Τάκη Μιχαλόλια θα ήταν απλά "πταίσματα" αν δεν υπήρχε στη μέση και η ανάμειξή του στην υπεράσπιση των μεγάλων πρεζεμπόρων του σκάφους "Noor1" που καταλήφθηκε με δύο τόννους ηρωίνης και που ο αδελφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής τσακίστηκε να "αγκαλιάσει" με ...όλες τις υψηλές νομικές του ...δυνάμεις!



    Την ίδια στιγμή που ο μεγαλύτερος αδελφός της "οικογένειας" υποστράτηγος Γιάννης Μιχαλολιάκος υπηρέτησε στο πλέον νευαραλγικό πόστο του μεταπολιτευτικού καθεστώτος ως σύνδεσμος Β' Γραφείου Γ.Ε.Σ. και Ε.Υ.Π. (!!), ο επίδοξος ...πρωθυπουργός και τρίτος των αδελφών ...Ντάλτον, αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος (αυτός με τα ...καθαρά χέρια!) συνεταιριζόμενος με τη συμβία του Ελένη Ζαρούλια συνεκμεταλλεύονται οίκο ημιπαραμονής στη Λιοσίων κι ενώ αρχικά ο ..."καθαροχέρης" αρνείται κάθε σχέση με την "επιχείρηση" τα αποδεικτικά έγγραφα δημοσιοποιούνται και, φρονίμως πράττων, ο αρχηγός ...σφυρίζει κλέφτικα.


     Κι ενώ η "αγία οικογένεια" των Μιχαλολιάκων ευημερεί στις πλάτες των ηλιθίων οπαδών και ο "καθαροχέρης" Νίκος Μιχαλολιάκος καταδικάζει την "οικογενειοκρατία" ένα τραγικό διάγραμμα εμφανίζεται στο διαδίκτυο με ονόματα και στοιχεία για τις πραγματικές του προθέσεις που κάθε άλλο παρά "αντι-οικογενειοκρατικές" δείχνουν. 

     
     Τα "ζώα" όμως, οι οπαδοί, παραμένουν "ζώα" και συνεχίζουν να αβαντάρουν τη Χρυσή Αυγή χωρίς να αναλογίζονται το βίο και τη πολιτεία και των τριών αδελφών Μιχαλολιάκων (κατά ...κόσμον "Ντάλτον") που συνεχίζουν ακάθεκτοι τη κούρσα για ίδιο όφελος χωρίς κανένα "ιερό και όσιο".


     Αυτά τα "ζώα" που εξακολουθούσαν να τυλίγουν με την ελληνική σημαία (που υποτίθεται ότι σέβονται...) τα ρόπαλα που νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν ανεξέλεγκτα ενάντια σε όποιον δε τους άρεσε και που τώρα φαίνεται ότι τα έβαλαν εκεί που τους γλυκαίνει. 


     Αυτά τα "ζώα" που κατάφεραν να φωτογραφηθούν ευκαιριακά παριστάνοντας τα αντράκια ενώ όλοι ξέρουμε ότι φοράνε κυλοτάκια ροζουλιά χωρίς περιεχόμενο.


     Αυτά τα "ζώα" με τα μπυροκοίλια και τις σκοτεινές καταβολές που ξαφνικά εμφανίστηκαν στο χορό μιας τρελής μάσας για να παραμερίσουν ιδεολόγους που κάποτε αγωνιστήκαμε με τη προσδοκία ενός εθνικιστικού κινήματος.


     Αυτά τα "ζώα" που στιγματίστηκαν ισόβια για πάρτη ενός καραγκιόζη που τον πιάσανε με 83.100 ευρώ στο πορτοφόλι ενώ αυτοί σπρώχνουν πρέζα για να βγάλουν τη δόση τους.


     Αυτά τα "ζώα" που κατάντησαν ζητωχειροκροτητές ενός ψυχανώμαλου που αντί για το Δαφνί σέρνεται στα έδρανα της Βουλής.

     
Ο Ρουπακιάς 

     Αυτά τα "ζώα" που αντί να προσληφθούν στις πάμπολλες θέσεις εργασίας του "κόμματος" παραμερίστηκαν από τον "αρχηγό" που προτίμησε κουμμουνιστές Ρουπακιάδες με τα γνωστά αποτελέσματα.


   Αυτά τα "ζώα" που ξεπούλησαν και το αίμα των παιδιών τους ξεχνώντας τα όσα γράφανε στα φέισμπουκ για μια θεσούλα ευρωλιγούρη στις Βρυξέλες.


     Αυτά τα "ζώα" που ακούνε το καιροσκόπο άλλοτε αριστερό και όψιμο χρυσαυγίτη Νότις και χαίρονται τον άλλοτε πουστροφάγο Νίκο Μιχαλολιάκο να σφιχτοχαιρετιέται με το Ψινάκη όταν δε σκύβει μπροστά στη Ντόρα.


    Αυτά τα "ζώα" που ακόμα να καταλάβουν ότι είναι απλά νούμερα exit pols, χρήσιμοι ηλίθιοι μιας κούρσας των Μιχαλολιάκων προς το βόλεμα (γιατί εξουσία δε θα γίνει ποτέ) μέσα στο άλλοτε και σημερινό πρεζεμπόριο που η δημοκρατία και το σύστημα αβαντάρει από το 1945 σ'  αυτό το τόπο που οι Εφιάλτες ζητούν ατιμώρητοι ψήφους.


     Τι δε καταλαβαίνεις, λοιπόν, μαλάκα χρυσαυγίτη;  
Ε.Κ.


Το κείμενο διατηρήθηκε όπως μας το έστειλε αναγνώστης του ιστολογίου μας 
με μόνη παρέμβαση στα εισαγωγικά που βάλαμε στη λέξη "ζώα" 
αφού τα ζώα είναι ιδιαίτερα σεβαστά σαν αθώες υπάρξεις
 και φιλικά προς όλους τους ανθρώπους. Εκ της Σ.Ο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.