Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΖΟΦΕΡΟ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ 
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


     Με καταδίκη κάθειρξης δώδεκα χρόνων, χωρίς την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού, οδηγήθηκε σήμερα στις Φυλακές Αλικαρνασσού ο επικεφαλής της Τ.Ο. Ιεράπετρας της Χρυσής Αυγής, λυκειάρχης Γιώργος Πετράκης για βιασμό ανηλίκου! Και, εν προκειμένω, δε τίθεται κανένα ερωτηματικό περί της καταδίκης αλλά η μη αναγνώριση ΚΑΝΕΝΟΣ ελαφρυντικού, ούτε καν του προτέρου εντίμου βίου αποτελεί "δακτυλικό αποτύπωμα" του συστήματος στην αντιμετώπιση κατηγορουμένων χρυσαυγιτών, κάτι που θα πρέπει να σταθμιστεί ιδιαίτερα, από τους ίδιους!

     Τη δύσοσμη "περίπτωση" αυτού του εκπροσώπου των γνωστών "εθνοσωτήρων" την παρουσιάσαμε ήδη, λίγες ημέρες πριν, όταν η υπόθεση ακόμη εκδικάζονταν, επικαλούμενοι το "τεκμήριο αθωότητος" κάθε κατηγορουμένου και σημειώνοντας: "Εμείς, ουδεμία εμπιστοσύνη έχουμε σε μία διεφθαρμένη αστική δικαιοσύνη προς την οποία έχει δηλώσει την πλήρη εμπιστοσύνη της η ίδια η Χρυσή Αυγή δια στόματος Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Παναγιώταρου και πλείστων άλλων ...oμιλούντων "πορτραίτων" της Πινακοθήκης των Ηλιθίων που εκπροσωπεί."

     Τώρα, μετά τη βαρύτατη καταδίκη του χρυσαυγίτη βιαστή Γιώργου Πετράκη ...επιμένει η ηλίθια "ηγεσία" της Χρυσής Αυγής στα της ...εμπιστοσύνης της προς τη "δικαιοσύνη", ή μήπως είναι η ώρα μιας ακόμα ...κωλοτούμπας στο μακρύ κατάλογο των περιστασιακών κυβιστήσεών της;

     Για τα ανεγκέφαλα "πορτραίτα" της Πινακοθήκης των Ηλιθίων που λέγεται "Χρυσή Αυγή" δεν έχει ακόμα γίνει κατανοητό το αυτονόητο, δηλαδή, ότι το σύστημα δε ξεκινά "κάτι" για να χάσει αλλά για να κερδίσει! Και η Χρυσή Αυγή υπήρξε δημιούργημα του συστήματος που, ως εκτροφείο σφαγίων, εκτρέφει το μόσχο που θα οδηγηθεί επί σφαγήν!  

     Έλκοντας τη καταγωγή από το ακροδεξιό παρακράτος και πολιτογραφημένη αμετακίνητα στην άκρα δεξιά, η Χρυσή Αυγή, άγεται μέσα από μεθοδεύσεις που της "επιδαψιλεύει" ο σκληρός πυρήνας του κράτους ο οποίος και την ψηφίζει μαζικά (ΕΛ.ΑΣ., Στρατός κλπ...) Τυφλωμένη από την υπόθαλψη του διεφθαρμένου συστημικού κράτους, η Χρυσή Αυγή, δεν αντελήφθη ούτε ότι κατήντησε δεκανίκι του, ούτε ότι το διεφθαρμένο κράτος, στο επόμενο "βήμα", θα τη θυσιάσει στο βωμό μιας δήθεν καθάρσεως που θα του εξασφαλίσει παράταση κυριαρχίας επί των ανοήτων μαζών.

     "Λιγωμένοι" μπροστά στο τελευταίο πραιτωριανό μπάτσο, καραβανά και "δικαστή", οι Μιχαλολιάκοι, οι Κασιδιάρηδες, οι Παναγιώταροι και οι όμοιοί τους, σέρνονται στο Γολγοθά τους προς το ικρίωμα. Μαζί τους  και οι πανηλίθιοι ψηφοφόροι τους! Κι όλοι μαζί νομίζοντας ότι όσοι προσπαθούμε να τους ταρακουνήσουμε είμαστε οι ...εχθροί τους ενώ ο εχθρός τους είναι ο ίδιος ο επικίνδυνος εαυτός τους. Σήμερα, το σύστημα άφησε ένα "δείγμα γραφής" στο δράμα του οποίου ο επίλογος θα γραφεί, προσεχώς, στην αίθουσα του Κορυδαλλού, όταν οι Μιχαλολιάκοι, οι Κασηδιάρηδες, οι Παναγιώταροι και οι λοιποί θα οδηγούνται στα κελλιά ενώ οι Μιχαλόλιες, οι Παγορόπουλοι και οι λοιποί σπαραξικάρδιοι "συνήγοροι" θα ετοιμάζονται να γλεντήσουν με την επόμενη δικαστική μασκαράτα που θα τους ανατεθεί!   

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.