Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ":
Ο "ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ" ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ
 ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

     Εδώ και δύο ώρες, ακόμη ένα θύμα της Πινακοθήκης των Ηλιθίων που λέγεται "Χρυσή Αυγή", ο Π.Μ., βρίσκεται στο κελλί της φυλακής με ποινή καθείρξεως 14 χρόνων και 10 μηνών (!) διότι σε μαζική εκδήλωση του αντιφασιστικού ακροδεξιού μορφώματος, ενώ υποκινήθηκε σε βίαιες ενέργειες, κατόπιν αφέθηκε στη μοίρα του για να ακολουθήσει το γνωστό "δρόμο" του Περίανδρου, του Κουσουμβρή και αναρίθμητων άλλων στα κάτεργα της δημοκρατίας!

     Η Πινακοθήκη των Ηλιθίων που λέγεται "Χρυσή Αυγή", παραλλήλως, αφού εξευτέλισε τον Εθνικισμό συμμετέχοντας σε φεστιβάλ που τον "σερβίρουν", πια, ως ..."διεθνή" (!) αδιαφορώντας για το θύμα της που από σήμερα άρχισε να πορεύεται μόνος στο Γολγοθά του, συντάσσεται με αμφιβόλου ανδρισμού διεθνιστές για να εξασφαλίσει το χρίσμα του "comme il faut" κοινοβουλευτικού μασκαρά και κάποιες παραπάνω ψήφους ηλιθίων.

     Η "Χρυσή Αυγή" κατάφερε να καταστεί ο "νεκροθάφτης" του Εθνικισμού εξευτελίζοντάς τον σε διεθνιστικό υποπροϊόν,  αλλά και των Εθνικιστών καθιστώντας τους συνώνυμα εγκληματιών! Προδότες της φυσιολογίας του Ανθρώπου όσοι την απαρτίζουν, προδότες του εαυτού τους όσοι την ψηφίζουν!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.