Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

"ΕΜΦΥΛΙΟΣ" ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ 
ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

     Από γνωστό [με εξακριβωμένη ταυτότητα] Συναγωνιστή της Θεσσαλονίκης λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση 
για τις τρέχουσες εμφυλιοπολεμικές αλληλοσφαγές 
στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής 
που δημοσιεύουμε όπως ακριβώς μας στάλθηκε.



Ο ΓιώργοςΠαπαδημητρίου με τον εξαφανισμένο αχυράνθρωπο της ΧΑ


     Φαίνεται πως ορισμένα στελέχη της Χρυσής Αυγής θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από άλλους συναγωνιστές. Έτσι χωρίς πολλές περιστροφές, κάποιοι μέσα στην Χρυσή Αυγή νομίζουν ότι έχουν απεριόριστη εξουσία ακόμη και πάνω από τον αρχηγό τους που τάχα τόσο υπολήπτονται …

     Το φαινόμενο υπόσκαψης και δολιοφθοράς γνήσιων Ελλήνων Εθνικιστών , δεν έχει τελειωμό στην Χρυσή Αυγή!

     Ο Γεώργιος Παπαδημητρίου γέννημα θρέμμα της Κατερίνης, έδωσε την ψυχή του για την οργάνωση της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής στην Κατερίνη της οποίας ήταν γραμματέας, πλαισιωμένος και από άλλους Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους καθώς πίστεψαν στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής.

     Φαίνεται όμως πως τα γεγονότα τους διέψευσαν πικρά. Στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ο Γεώργιος Παπαδημητρίου επιλέχθηκε ως υποψήφιος βουλευτής για το ψηφοδέλτιο της Χ.Α. στον Νομό Πιερίας. Μαζί όμως υποψήφιος ήταν και ο Νίκος Χρυσομάλλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης της Χ.Α. στην Κεντρική Μακεδονία στις Περιφερειακές Αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2014.

     Πληροφορούμεθα ότι ο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος Νίκος Χρυσομάλλης, δεν ήθελε στο ψηφοδέλτιο της Χ.Α. τον Γεώργιο Παπαδημητρίου, γι’ αυτό και του πρότεινε «να κάνει στην άκρη», κάτι που δεν αποδέχθηκε ο πιο πάνω έντιμος Έλληνας εθνικιστής, σεβόμενος τους αγώνες και την δράση του στον εθνικιστικό χώρο.

     Το αποτέλεσμα των εκλογών δικαίωσε τον Γεώργιο Παπαδημητρίου, ο οποίος με πάνω από τέσσερις χιλιάδες ψήφους, ολίγον έλλειψε να εκλεγεί βουλευτής, ενώ ο εκ Θεσσαλονίκης καταποντίστηκε…..

     Αυτό αποτέλεσε και την αιτία πριν δυο και πλέον μήνες να έλθει ο Ν. Χρυσομάλλης στην Κατερίνη μαζί με τον άλλο αδιάλλακτο της Χρυσής Αυγής, τον Μιχάλη Τσακίρη, που παρ’ ότι και μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χ.Α. καταποντίστηκε στις Ευρωεκλογές.

     Χρυσομάλλης και Τσακίρης, με το έτσι θέλω άλλαξαν την κλειδαριά των γραφείων της Τ.Ο. και ο Τσακίρης ανακοίνωσε στον παλλίκαρο Γιώργο Παπαδημητρίου, ότι παύει πια να είναι γραμματέας και πως παύει να υφίσταται και το Πενταμελές!



Οι χρυσαυγήτες, ανώνυμοι, κουραδόμαγκες άρχισαν μεθοδικά να απειλούν με σπρέι και με πληκτρολόγια τον Γιώργο Παπαδημητρίου στοχοποιώντας τον γυναικουλίστικα και προετοιμάζοντας το διωγμό του


     Το όλο ζήτημα έφτασε στα κεντρικά της Χ.Α. στην Αθήνα, επιλήφθηκε ο Γιάννης Λαγός. Ο τελευταίος πρότεινε περιέργως να παραμείνει για λίγο «έξω» ο Γ. Παπαδημητρίου και να αναλάβει προσωρινά ο Μ. Τσακίρης….

     Κανείς όμως δεν έδωσε το δικαίωμα στον Μιχάλη Τσακίρη και τον Νίκο Χρυσομάλλη να αλλάζουν κλειδαριές στην Τ.Ο. Κατερίνης με το έτσι θέλω, δημιουργώντας αλγεινή εντύπωση στους «συναγωνιστές» της Κατερίνης.

     Οι Κατερινιώτες φώναξαν κλειδαρά, άνοιξαν τα γραφεία τους και μπήκαν πάλι εκεί που δικαιωματικά τους ανήκει, γιατί με κόπους και θυσίες χρόνων ήταν εκείνοι είχαν δημιουργήσει την Τ.Ο.

     Σε δυο ώρες όμως από το άνοιγμα των γραφείων, κατέφθασαν ωρυόμενοι οι Μ. Τσακίρης , Ν. Χρυσομάλλης καπεταναίοι της Χρυσής Αυγής εκτός εαυτού, απευθυνόμενοι στους συναγωνιστές Κατερινιώτες, διέταξαν να βγουν όλοι από τα γραφεία της Τ.Ο. με το αλαζονικό ερώτημα «ποιος Σας είπε να ανοίξετε τα γραφεία;»

     Η φαιδρή δικαιολογία, θλιβερό φαινόμενο τραμπουκισμού, πως το κίνημα της Χ.Α. αποφάσισε έτσι, αντικρούσθηκε από τον Γ. Παπαδημητρίου, αφού ούτε ο Γ. Λαγός, ούτε ο Ν. Μίχος αλλά ούτε και ο Η. Παναγιώταρος ανέφεραν ποτέ τίποτε για παράπτωμα δικό του ή των μελών της Τοπικής!

     Και πάλι ο Γ. Λαγός, ως νέος Πόντιος Πιλάτος, παραινετικά είπε στον καταξιωμένο στην συνείδηση του κόσμου της Κατερίνης Γ. Παπαδημητρίου, «κάνε στην άκρη Γιώργο, θα δούμε τι θα γίνει!»

     Όμως ο καλόπιστος και αγνός συνέλληνας Γ. Παπαδημητρίου, ούτε καν πρόλαβε γιατί την επόμενη μέρα ο Τσακίρης ανοίγοντας τα γραφεία φώναξε τρία άτομα από το Πενταμελές να τον πλαισιώσουν,  αγνόησε τον Παπαδημητρίου, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από τους τοπικούς, που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον χώρο της τοπικής που με τόσο μεράκι είχαν φτιάξει...


Άλλοι 14 συναγωνιστές μαζί με τον Γιώργο Παπαδημητρίου διώχτηκαν από το μαντρί γιατί δε γλείψανε τον αρχηγικό σφουγγοκωλάριο Μιχάλη Τσακίρη και τη "συμμορία" του.
 "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" για να αποβρωμίσει η Ελλάδα! 

     Μετά από αυτό ο «Καίσαρας» Μιχάλης Τσακίρης, διέγραψε από Γραμματέα της τοπικής τον λεβέντη Γ. Παπαδημητρίου, καθώς και άλλους συναγωνιστές, ενώ συνέταξε στις 8-6-2015 έγγραφο ως υπεύθυνος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του πολιτικού Συμβουλίου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής, απευθυνόμενο προς όλες τις Ν.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, τιτλοφορούμενο, απόφαση για ποινή επιβάλλοντας στον Γ. Παπαδημητρίου και σε 14 άλλους εθνικιστές Κατερινιώτες που δυστυχώς(!) έδωσαν την ψυχή τους και πίστεψαν στην ιδέα της Χ.Α  χωρίς καμιά πειστική αιτιολογία, σαν αυτή που αρμόζει σε πνευματώδεις εθνικιστές, απαγόρευση εισόδου και συμμετοχή σε όλες τις Τ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καθώς και απαγόρευση συμμετοχής σε κλειστές ή ανοιχτές εκδηλώσεις, διότι κατ’ εξακολούθηση προέβαιναν σε εξύβριση, εκβιασμό, εκφοβισμό, κατασυκοφάντηση και απειλές, έναντι συναγωνιστών φίλων, υποστηρικτών και στελεχών του κινήματος. Δηλ με άλλα λόγια : «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!».

     Όμως οι τραμπουκισμοί εναντίον των τοπικών της Κατερίνης, συνεχίστηκαν αμείωτοι, αφού στην συνέχεια οι εγκάθετοι της Χ.Α. έβαλαν φωτογραφία των Μπούκουρα και Αλεξόπουλου, αφήνοντας υπονοούμενο με φωτογραφία αγνώστου,  ότι το πρωτοκλασάτο στέλεχος ( ο Γ. Παπαδημητρίου) είναι ιδίας προέλευσης με τους πρώην βουλευτές της Χ.Α.

     Όλα αυτά από τον εγκάθετο των μαντρόσκυλων στην Πιερία, με το ψευδώνυμο Δημήτριος Μακεδόνας, με φωτογραφίες στο διαδίκτυο, με λεζάντες: «Μόνο μια τιμωρία αρμόζει στους προδότες» «Γιώργο θα φύγεις νύχτα»

     Κι όταν ο Γ. Παπαδημητρίου αντρίκια κι έντιμα, ζητά τον λόγο από αυτό το παράσιτο, με ποιο δικαίωμα τον λασπώνει, ο «Μακεδόνας» της Χ.Α. , του κλείνει ραντεβού και στην συνάντηση επιχειρεί να χτυπήσει τον Γιώργο, τον απειλεί, τον βρίζει με τις χειρότερες φράσεις…

     Αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν και να καταλήξει η υπόθεση στο Α.Τ. Κατερίνης…

      Και φυσικά η συνέχεια θα δοθεί στο δικαστήριο. Για όλα αυτά είναι ενήμεροι οι αρμόδιοι για την λειτουργία των τοπικών Γιάννης Λαγός- Νίκος Μίχος. Δεν κάνουν όμως τίποτε. Συνιστούν μόνον υπομονή και αφήνουν τα πράγματα να εξελιχθούν και να πάρουν την πορεία τους! Ποια πορεία όμως;

     Αυτήν που επιθυμούν και επιδιώκουν  οι τραμπούκοι εκ Θεσσαλονίκης Μ. Τσακίρης- Ν. Χρυσομάλλης και ο πολύς «Μακεδόνας» εγκάθετος τους εκ Πιερίας!

     Και ο Αρχηγός; Που είναι ο Αρχηγός; Άφαντος , δεν υπάρχει πουθενά. Βλέπει μόνον εκ του μακρόθεν τα διάφορα μαντρόσκυλα απανταχού της Ελλάδας  να επιβάλλουν τον «δικό τους Νόμο» στους αγνούς πατριώτες που τους πίστεψαν!

     Είναι ολοφάνερο ότι ο Αρχηγός τους αδύναμος, παρακολουθεί τον αλληλοσπαραγμό των τραμπούκων, που διέλυσαν τα πάντα στην Βόρεια, Κεντρική αλλά και Νότια Ελλάδα... Γιατί τα ίδια συμβαίνουν και σ’ άλλες περιοχές της Ελλάδος. Πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Ελληνόψυχου και ευθύ, γνήσιου πατριώτη , Χρήστου Ρήγα, Περιφερειακού Συμβούλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που τα βρόντηξε κι έφυγε μ’ αυτά που υφίστατο και μ’ αυτά που βίωνε! Κι όχι φυσικά γιατί τον έδιωξε η Χρυσή Αυγή! Για να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους!

     Όλα λοιπόν τα παραπάνω πρέπει να καταστούν γνωστά στον αγνό Έλληνα εθνικιστή ψηφοφόρο για να καταλάβει με τι υπόκοσμο έχει να κάνει, που του πουλάει «φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες» περί δήθεν αγώνων της Χ.Α. για τα ιδεώδη της φυλής!

     Με ποιους αλήθεια; Με αποτυχημένους τύπους σαν τον Τσακίρη, που νομίζει ότι μπορεί να τρομοκρατεί τους Κατερινιώτες συναγωνιστές  ή με τύπους σαν τον ανεπαρκή Χρυσομάλλη, που επειδή τον πέρασε ο Γ. Παπαδημητρίου , δεν μπορεί να ανεχθεί καλύτερους από αυτόν!! Ήταν πάντοτε ένα μικρόβιο στην Χρυσή Αυγή, ότι δεν μπορούσε να δεχθεί τους άξιους και ας μιλά για αξιοκρατία!

     Αυτά είναι τα φέουδα που έφτιαξαν ο Αρχηγός της Χ.Α. και οι κλίκες που λυμαίνονται το κόμμα τους. Ας μην αιτιώνται το δόλιο και ύπουλο σύστημα που τάχα τους κυνηγά. Ας τα δουν ξεκάθαρα κι ας τα βάλουν με τον εαυτό τους, την κακομοιριά τους, την ανεπάρκεια τους, ότι είναι λούμπεν, που πηγαίνουν την Χ.Α. με φόρα στα βράχια…


     Καληνύχτα τραμπούκοι συναγωνιστές…


[Μαύρος Λύκος - Θεσσαλονίκη]


Eν συνεχεία αναρτώνται σχόλια τα οποία λάβαμε στο e-mail μας:

25/6/2015 , 10:38

Να μας πει αντρίκια ο Παπαδημητρίου πως θα αντιδρούσε αν τη μέρα που έβγαζε τη παραπάνω φωτογραφία με τον κολοτούμπα αρχηγό του του λέγαμε σε τι σκατά έμπαινε;  Έλεος πια με τους ηλίθιους που κολοτρίβονται με το κολοτούμπα Μιχαλολιάκο για ένα αποφάι εξουσίας και μετά όταν ο Μιχαλολιάκος τους αδειάζει σα λερωμένες σερβιέτες θυμούνται την «αξιοπρέπειά» τους. Καραγκιόζηδες είστε ρε και είστε χιλιάδες σερβιέτες στιβαγμένες στα σκουπίδια.

Γ. Φωστ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26/6/2015 , 09:23

Αν ο «Μαύρος Λύκος» νομίζει ότι εντυπωσιαστήκαμε κάνει λάθος γιατί τέτοια περιστατικά συμβαίνουν στη Χρυσή Αυγή σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στη Κρήτη όπου όλη η Χρυσή Αυγή ελέγχεται από τη Νέα Δημοκρατία  και ο Οδυσσέας που θα κάνει το επόμενο μπαμ είναι έτοιμος να κάνει χαρακίρι.


Κ.Μ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26/6/2015 , 10:42

Σε τοπική του λεκανοπεδίου γνωστότατος παράγοντας των γραφείων δήθεν για να τσεκάρει τον «ανδρισμό» νεαρού συναγωνιστή πήρε τη παρέα του και το στρίμωξαν για να (τη) παίξουν. Δυστυχώς όμως το παράκαναν και λέρωσαν το παντελόνι του νεαρού που πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα και από κει η υπόθεση πήρε το δρόμο της. Λήφθηκε γενετικό υλικό και τώρα τρεις  χρυσαυγήτες πάνε για κακούργημα. Ονόματα δε λέμε γιατί υπάρχει και ανήλικος. Τι να λέμε Μαύρε Λύκε υπάρχουν και χειρότερα στη Χρυσή Αυγή για απλούς τραμπουκισμούς να λέμε τώρα;


Kόκκινος Λύκος

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Από τη Κατερίνη αρχίζει το ξήλωμα της κάλτσας της Χρυσής Αυγής. Ο Ουζμπέκος τερατόφιλος επιβήτορας της αρχηγικής κόρης θα καταλάβει σε τι δρόμο οδηγεί το κόμμα μαζί με την οικογένεια"

Από τηλεφωνική επικοινωνία Συναγωνιστή που μόλις είχαμε [26/6/2015, 13:28]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα διαφωνήσω πλήρως με τον παραπάνω Συναγωνιστή [26/6/2015, 13:28] ο οποίος αναφέρεται στο"ξήλωμα της κάλτσας" διότι η Χρυσή Αυγή υπήρξε η επιτομή της ξυπολησιάς στ'  αγκάθια!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27/6/2015 , 00:09

Συμφωνώ με τον 25/6/2015 , 10:38 και θα ρωτήσω το Γιώργο Παπαδημητρίου που ασφαλώς είναι και ο συντάκτης του κειμένου τι περίμενε από το μαντρί που μέσα του κλείστηκε οικειοθελώς; Αξιοκρατία, συντροφικότητα, αξιοπρέπεια;  Αφού και ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδημητρίου δεν είχε εμφανιστεί όταν επί τόσα χρόνια στη Χρυσή Αυγή δίναμε αγώνες στο πεζοδρόμιο εκείνος ήταν σπιτάκι του και περίμενε την ευκαιρία να μπουκάρει σα βουλευτάκος για να τα κονομήσει έτσι που και αυτός και οι αμέτρητοι όμοιοι του μπαχάλεψαν την οργάνωση και τη κάνανε σα τα μούτρα τους ένα κοματικό μαγαζάκι ενός τρελαμένου αρχηγίσκου που την είδε Μεταξάς. Κατάντημα Γιώργο έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4/9/2015, 16:18

Ρε καραγκιοζάκο Παπαδημητρίου έρχονται εκλογές και νιώθεις μακριά από το πανηγυράκι; Αντί να χαίρεσαι που γλίτωσες το μπουντρούμι και όσα θα πάθουν οι πρώην συμμορίτες σου; Άντε χαθείτε καραγκιόζηδες.

Λ. Σγουρός

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13/9/2015, 23:54


Διάβασα σήμερα ένα συγκλονιστικό κείμενο στην «ΑΛΗΘΕΙΑ της Πιερίας» και διαπίστωσα ότι άτομα σα το Παπαδημητρίου είναι επιεικώς  ψυχοπαθητικές προσωπικότητες. Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτός ο γουρουνομούρης καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή ότι τον υποχρέωσε να κάνει πράγματα που δεν ήθελε, δε τα κατονομάζει και υπόσχεται να τα πει μετά τις εκλογές και δηλώνει ότι ο Μιχαλολιάκος είναι μεγάλος αρχηγός! Μα ο ηλίθιος συμπεριφέρεται και σα κότα (φοβάται να κατονομάσει το τι του ζήτησαν να κάνει στη Χρυσή Αυγή και έτσι αναγκάστηκε να φύγει) και μετά από όλα αυτά εξακολουθεί να θεωρεί το Μιχαλολιάκο μεγάλο αρχηγό! Ρε καραγκιόζη τρία μέτρα δε πας να σε δει κανας ψυχίατρος?


X.Ψ


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.