Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

ΕΠΟΜΕΝOΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟ ...GAY PRIDE


     Η Χρυσή Αυγή κλήθηκε επίσημα και παρέστη με εκπρόσωπό της τον ευρωβουλευτή της Γιώργο Επιτήδειο στο φεστιβάλ ..."Δημοκρατίας" και Ελευθερίας του Λόγου, στο Μπόρνχολμ της Δανίας που διοργανώνεται από κάποιους νεοφιλελέδες που τάσσονται υπέρ της "ελεύθερης αγοράς" και ό,τι δημοκρατικό αυτός ο περιληπτικός τίτλος συγκαλύπτει για τη σύγχρονη πολιτική παραπλάνηση.




     Πάει πολύς καιρός από "τότε" που οι χρυσαύγουλοι δήλωναν στην επίσημη "Διακήρυξη Ιδεολογικών Αρχών" τους ότι ήσαν Εθνικοσοσιαλιστές που θεωρούσαν "τη δημοκρατία σαν σύστημα ιστορικά καταδικασμένο, όχι μόνο γιατί αποθεώνει τον μαζάνθρωπο και εγκαθιδρύει την παντοκρατορία του οικονομικού δόγματος στην κοινωνική και εθνική ζωή της λαϊκής κοινότητας, αλλά κυρίως γιατί δεν ανοίγει κανένα δρόμο προς την ιστορική μας δικαίωση, γιατί δε προσφέρει καμιά υπέρτερη προοπτική που να νοηματοδοτεί την ύπαρξή μας...". Σήμερα, όλα τούτα η Χρυσή Αυγή τα έκανε ...γαργάρα και σπεύδει στα δημοκρατικά φεστιβάλ να γλείψει εκεί που έφτυνε!



     Πάει πολύς καιρός από τότε που ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλούσε για "Χίτλερ για χίλια χρόνια" στέλνοντας στα κάτεργα της δημοκρατίας τους αφελείς που τον ακολούθησαν! Σήμερα, ο Νικολάκης και η νεοσύστατη καμαρίλα του ατακάρονται σε δανούς νεοφιλελέδες προς άγραν δημοκρατικής αίγλης ελπίζοντας ότι θα γίνουν κάποτε αποδεκτοί στο μεγάλο φαγοπότι του κατασπαράγματος του "αμνού των αφελών". 

     Οι διοργανωτές αυτού του φεστιβάλ που θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ως υποδείγματα δυτικών εκφυλισμένων, κάτι όπως τα στελέχη του ντόπιου ΛΑ.Ο.Σ., ας πούμε, θεωρήθηκαν από τη Χρυσή Αυγή ως "λαμπροί οικοδεσπότες" και αποδέχθηκαν τη πρόσκλησή τους για να βερμπαλίσουν υπέρ της δημοκρατίας, της ασύδοτης οικονομίας και της μονεταριστικής εκμετάλλευσης των κοινωνιών, αβαντάροντας τα πλέον σάπια κέντρα φιλελεύθερου πολιτικαντισμού της παρακμιακής Ευρώπης. 

     Και είναι χαρακτηριστικό ότι το κεντρικό θέμα αυτού του φεστιβάλ στο οποίο η Χρυσή Αυγή εκπροσωπήθηκε με τον αχυράνθρωπο Γιώργο Επιτήδειο ήταν ο ..."Διεθνής Εθνικισμός", δηλαδή ο πλήρης  ε κ φ υ λ ι σ μ ό ς  του Εθνικισμού που οδηγείται μεθοδικά, πλέον, σε διεθνοποιητική  α π ο ε θ ν ι κ ο π ο ί η σ η, σύμφωνα με τις οδηγίες του διεθνούς σιωνισμού, δι' ευνοήτους λόγους! Και σε αυτό το γαϊτανάκι διεθνούς μπασταρδέματος του Εθνικισμού, παρούσα και η Χρυσή Αυγή!  


     Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή δείχνει απροκάλυπτα ότι υποκλίνεται στο νεοφιλελευθερισμό αποσκοπώντας να παρακαθίσει στο "μεγάλο τσιμπούσι" της εξουσίας, χωρίς αιδώ για το άδοξο παρελθόν της και το ακόμα αδοξότερο "μέλλον" της.

      Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται αδίστακτη σε κωλοτούμπες και μεταλλάξεις πολύ πριν από τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2012! Η συμμετοχή της όμως σε παρόμοιες φεστιβαλικές συνάξεις προδικάζει ότι σύντομα θα τη δούμε να πρωτοστατεί και σε Gay Pride, όχι πως θεωρούμε κακό να συμμετέχεις σε ό,τι σου κουβαλάει ψηφαλάκια αλλά ανήθικο εσύ να γλείφεις εκεί που έφτυνες ενώ άλλους να τους εγκαταλείπεις στα κελλιά των φυλακών έχοντάς τους παρασύρει εκεί που σε εξυπηρετούσε μέχρι τώρα! Άλλωστε το είπαμε: "Χρυσή Αυγή εναντίον όλων!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.