Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ


      Με φραστικά "σαλιαρίσματα" και εμμονικά επιχειρήματα δεκαετίας'80, "γλείφοντας" το ΣΥΡΙΖΑ προς εξόφληση του χρέους εκβιασμού της υποδικίας του και αποφεύγοντας πονηρά να πάρει ουσιαστική θέση εάν τάσσεται υπέρ ή κατά του εθνικού νομίσματος, ο οικτρός "ανεμόμυλος" Νίκος Μιχαλολιάκος αρκέσθηκε σε μία πασαλειμματική αοριστολογία:

"Επιστροφή στην εθνική κυριαρχία, επιστροφή στην εθνική παραγωγή!"

     Προσέχοντας τη παραπάνω φράση του Νίκου Μιχαλολιάκου παρατηρούμε πόσο απατεωνίστικα αποφεύγει να τοποθετηθεί επί της ουσίας που είναι "Παραμονή ή έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση", "Παραμονή στο ευρώ ή εθνικό νόμισμα"! 



     Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχοντας  ξεπουλήσει το προσωπικό του παρελθόν συμβιβασμένος, πια, με το διεφθαρμένο δημοκρατικό σύστημα μέρος του οποίου αποτελεί, αφήνει "δίπορτο" το κρίσιμο για τον Ελληνικό λαό ζήτημα που δεν είναι άλλο από το "ΕΝΤΟΣ" ή "ΕΚΤΟΣ" Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιχειρεί με γενικολογίες τύπου "εθνική κυριαρχία και εθνική παραγωγή" να αποφύγει κάθε δέσμευση έτοιμος για κάθε παραχώρηση!


     Μπορεί όλα ανεξαιρέτως τα μεταπολιτευτικά κόμματα να λειτούργησαν, εν τέλει, ως εθνικοί μειοδότες λόγω της φύσης του δημοκρατικού συστήματος, όμως, η Χρυσή Αυγή ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΣ απολύτως συνειδητά με τον αρχηγό της έτοιμο να ξεπουλήσει και τα απομένοντα "ψίχουλα", άρρωστος για εξουσία με κάθε αντάλλαγμα! 


     Μπορεί όλοι ανεξαιρέτως οι ψηφοφόροι να απογοητεύτηκαν από τα κόμματά τους, αλλά όσοι ψηφίσουν Χρυσή Αυγή σε λίγο θα ντρέπονται για τον εαυτό τους! Ο πολιτικός απατεωνίσκος αρχηγός της ξέρει πολύ καλά με ποιον τρόπο θα τους ξεφτιλίσει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.