Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η ΑΠΟΧΗ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!




     Με μία πρωθυπουργό η οποία εκρίθη … α ν ε π α ρ κ έ σ τ α τ η κατά τις κρίσεις προαγωγών του επιστημονικού της κλάδου και, όμως, εκρίθη …επαρκέστατη ως πρόεδρος κυβέρνησης (!) η Ελλάδα ξανα-σύρεται δημοκρατικότατα στη παρωδία «εκλογών» οι οποίες, για πολλοστή φορά (τρεις εκλογές κι ένα δημοψήφισμα σε διάστημα μικρότερο του έτους!) αποδεικνύονται ένα φιάσκο λαϊκής βούλησης!



     Η θέση ημών των αριστοκρατικά βουλομένων κατά της δημοκρατίας και κατά των εκλογών έχει δικαιωθεί περίτρανα καθ’  όλη τη μεταπολεμική περίοδο κατά την οποία η χώρα συνεχώς υπελίσσεται φθάνοντας στο σημερινό εθνικό, πολιτισμικό και οικονομικό «ναδίρ» της! Με έναν ανελλήνιστο, ανέθνιστο, απαίδευτο και  συβαρίτη όχλο-«λαό» ο οποίος, αυτάρεσκα, επικαλείται   α σ χ έ τ ο υ ς  ευκλεείς Προγόνους προκειμένου να συγκαλύψει τα εαυτού ολέθρια ελαττώματα «προέλευσης» και «κατασκευής», τα  ό π ο ι α  αποτελέσματα των  ό π ο ι ω ν «εκλογών» σημαίνουν διαιώνιση της υπέλιξης!



Το πολλαπλό «πρόσωπο» του κτήνους που νομιμοποιεί
το λήσταρχο-δημοκρατικό κράτος
για να μοιραστεί μαζί του τη λεία!

     Άλλωστε, πολύ νωπή είναι η καταστροφική αναποτελεσματικότητα των «εκλογών» όταν το εκλογικό αποτέλεσμα του πρόσφατου δημοψηφίσματος το οποίο ανέδειξε ακόμα πιο ενισχυμένη μία κυβέρνηση ανεβάζοντας τα ποσοστά της στο πρωτοφανές …62%, την επόμενη μέρα με ευθύνη της ίδιας κυβέρνησης το πλεονεκτικό ποσοστό της …ανεστράφη …κατά της και η χώρα σύρεται και πάλι στη φαρσοκωμωδία των …εκλογών!



Οι κορυφαίοι μασκαράδες του εθνικού εγκλήματος!

     Είναι προφανές ότι το δημαγωγικό δημοκρατικό σύστημα συνεχίζει τη τυραννία του επί ενός χθαμαλού όχλου παρέχοντας «εκλογοφανή» …άρτο και θεάματα, ενώ οι πανηλίθιες μάζες νομίζουν ότι και πάλι θα «μετρήσει η γνώμη τους»! Και οι επικείμενες εκλογές δε θα είναι τίποτε άλλο παρά η προετοιμασία των …επομένων εκλογών που θα οδηγήσουν σε ακόμα βαθύτερη υπέλιξη έναν αποβλακωμένο όχλο ώστε να διαιωνίζεται η επικυριαρχία επ΄ αυτού ελαχίστων αετονύχηδων που υποδύονται τον ρόλο του «σωτήρα»!



     Ανεπιφύλακτα προτείνουμε την   Α  Π  Ο  Χ  Η   από την, εθνικά, κοστοβόρα μασκαράτα των εκλογών και τούτο όχι, απλά, αξιοκρατικά και ιδεολογικά αλλά μετά πρακτικού λόγου γνώσεως: εάν σε τούτες τις εκλογές υπερτερήσει το ποσοστό (51%) των  α ρ ν η τ ώ ν   των, συστημικά,  δ ο τ ώ ν  «υποψηφίων» η κατάσταση θα οδηγηθεί στην αναγκαιότητα συγκρότησης προσωρινού κυβερνητικού σχήματος μειωμένης δημαγωγικής ισχύος το οποίο θα μπορούσε να υποχρεωθεί από έναν πυρήνα αριστοκρατικά σκεπτομένων Πολιτών (ο οποίος, προφανώς, παραμένει ενεργοποιημένος) στην ανέλιξη σε ένα  Σ ω μ α τ ε ι α κ ό   Κ ρ ά τ ο ς  με  π α ρ ε μ β α τ ι κ ή  οικονομία το οποίο, με προγραμματισμό βάθους χρόνου, θα μπορούσε να παρέξει στους Πολίτες του Παιδεία ώστε, κάποτε, να είναι σε θέση να αναθεωρήσει το ισχύον αντεθνικό δημοκρατικό σύνταγμα ανυψώνοντας τη κοινωνία μας σε μία κοινωνία αριστοκρατικής κοσμοθέασης και να εκλέξει  α ξ ί ο υ ς  εκπροσώπους! Άλλως, η επανάληψη του στησίματος στη κάλπη, απλά, θα διαιωνίσει, τη τυραννία του δημοκρατικού συστήματος και τη κυριαρχία των ελαχίστων επιτηδείων επί των πολλών ηλιθίων!



     Και τη μεγαλύτερη υποχρέωση αποχής από τις επικείμενες εκλογές έχουν οι έλληνες εθνικιστές οι οποίοι παρασύρονται να επιλέξουν μεταξύ δοτών ανακυκλώσιμων συστημικών «σκευασμάτων», οικογενειοκρατικού ή άλλου μορφώματος,  που, ήδη, απεδείχθησαν ολέθρια για τον Ελληνικό Εθνικισμό, τον οποίο με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους πρόλαβαν να καταθάψουν πριν του επιτρέψουν, καν, να κυβερνήσει! Ενώ η συμμετοχή κάθε άλλου ψηφοφόρου στις κάλπες σημαίνει ακόμα έναν ηλίθιο, η συμμετοχή του Εθνικιστή σε αυτή την επαναλαμβανόμενη εθνική προδοσία  σημαίνει τη συνειδητή επιλογή ρόλου εθνοπροδότη!


 

     Ενώ οι εκλογές είναι δεδομένες και με ήδη σχηματισμένη «υπηρεσιακή κυβέρνηση» αλλά χωρίς η ημερομηνία τους να έχει προσδιορισθεί (!) οι πάντες σιωπούν δειλά αναμένοντας τον …άλλο να πει τη πρώτη «λέξη» και ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλαμβάνει το θάρρος να τοποθετηθεί ενώπιον της νέας ολέθριας κοινοβουλευτικής μασκαράτας! Εμείς το κάνουμε δηλώνοντας τεκμηριωμένα ότι 

Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!



Η Βρεταννική εφημερίδα "Guardian" μας επιβεβαιώνει:

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 


Maarten Verwey

     «Όποιος κι αν καταλήξει να μετακομίσει στο Μέγαρο Μαξίμου, την επίσημη κατοικία των Ελλήνων πρωθυπουργών, μετά τις εκλογές της Κυριακής, δεν θα είναι αυτός που θα κυβερνά -τουλάχιστον όχι ουσιαστικά- τη χώρα», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Guardian για την εκλογική αναμέτρηση, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη «τιμή» ανήκει σε έναν «κοστουμαρισμένο» Ολλανδό οικονομολόγο των Βρυξελλών.

     Πρόκειται για τον Maarten Verwey, ανώτατο αξιωματούχο του Yπουργείου Οικονομικών της Ολλανδίας, ο οποίος εντάχθηκε στην Κομισιόν το 2011, ήταν επικεφαλής του προγράμματος στήριξης της Κύπρου και έχει αντίστοιχη θέση στην taskforce της ΕΕ για την Ελλάδα.


     Οι εξουσίες του είναι άνευ προηγουμένου, αναφέρει χαρακτηριστικά η Guardian. «Και παρότι λίγοι ψηφοφόροι στους δρόμους της Αθήνας έχουν ακούσει το όνομά του, πολλοί καταλαβαίνουν ότι το πώς θα ψηφίσουν δεν πρόκειται να επηρεάσει σημαντικά το τι θα συμβεί στη συνέχεια», προσθέτει.

ΚΑΛΗ  ΨΗΦΟ  ΗΛΙΘΙΟΙ  ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.