Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ, ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ
ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ...ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ

ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ



     Θεωρείται ως αυτονόητο ότι ο Έλληνας διαθέτει δική του Θρησκεία ώστε να μη χρειάζεται κανένα αλλόδοξο "δεκανίκι πίστης". Ως εκ τούτου, λοιπόν, η πατρώα Θρησκεία των Ελλήνων δε προβλέπει κανένα άλλο ναό, εκτός από τους Ναούς τους οποίους ανήγειραν οι Έλληνες Πρόγονοι οι οποίοι νοούνται ως οι αρχαιότεροι υπάρξαντες χωρίς να νοθευτούν από αλλόδοξες "επικονιάσεις". Συνεπώς, οι Έλληνες είμαστε υπέρ των πατρώων Ναών και εξίσου κατά των συναγωγών, τζαμιών, ναών, μοναστηριών και λοιπών "ορμητηρίων" ανθελληνικών μονοθεϊστικών ειδωλολατριών στο τόπο μας.

     Εσχάτως παρατηρείται μία συρμώδης σύμπηξη "ομάδων" κατά του ισλαμισμού και κατά της ανεγερσης τζαμιού στην Αθήνα. Αυτή η συρμώδης σύμπηξη αντι-ισλαμικού ρεύματος αντλεί την δυναμική της όχι από το ίδιο ελληνικό θρησκευτικό ή και εθνικό συμφέρον αλλά από την ευφυέστατη παρακινητική προτροπή του σιωνιστικού παράγοντα ο οποίος επιχειρεί, εκμεταλλευόμενος την υστέρηση ευφυίας των μουσουλμάνων, να "εξαγάγει" το φάσμα του τρόμου σε υπό άλωση χώρες προκειμένου να τις χειραγωγήσει δι ίδια αυτού συμφέροντα!

     Είναι γνωστό ότι οι εβραίοι ήσαν οι εφευρέτες της τρομοκρατίας που μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι το κύριο "όπλο" τους, εσωτερικής κι εξωτερικής πολιτικής, με το οποίο, χωρίς να αφήνουν πάντοτε "δακτυλικό αποτύπωμα", προωθούν τους σκοπούς τους. Όσοι γνωρίζουν Ιστορία ασφαλώς και θυμούνται ότι η πρώτη τρομοκρατική οργάνωση των εβραίων, υπήρξε η Ιργκούν (Εθνικός Στρατιωτικός Οργανισμός) που έδρασε στην Παλαιστίνη την περίοδο 1931-­1948 τα μέλη της οποίας είχαν αποσχιστεί από την ακόμα παλαιότερη (1920) παραστρατιωτική-τρομοκρατική οργάνωση Χαγκάνα («Άμυνα»). Με αυτή τη τεράστια αλλά και παλιά τρομοκρατική εμπειρία οι εβραίοι συνεχίζουν να ποδηγετούν ευφυώς τον Κόσμο δια του τρόμου και της βίας.

     Βασικός κανόνας της τρομοκρατίας είναι η, με κάθε τρόπο, σύγχυση του τρομοκρατουμένου, έτσι ο ευφυής τρομοκράτης σπανίως έως ουδέποτε υπογράφει τις πράξεις του, ή, τις τραγικότερες εξ αυτών τις μεταθέτει σε  "πλάτες" τρίτων, καρπούμενος τον τρόμο των στόχων του αλλ'  απαλλασσόμενος της επίκρισης. Έτσι, μόνον κρίνοντας από το "ποιον ωφελεί" μπορούμε να διακρίνουμε την υπογραφή του δράστη της τρομοκρατίας.

     Το περιστατικό των "δίδυμων πύργων" το οποίο ...απόλαυσε όλη η ανθρωπότητα στους καναπέδες της πίνοντας κόλα και παρακολουθώντας αεροπλάνα "on camera" να κόβουν σαν βούτυρο δύο τσιμεντένιους ουρανοξύστες για να εκραγούν στο ...εσωτερικό τους ποτέ δεν καταλάβαμε, όσοι νοήμονες, σε τι θα ωφελούσε οποιονδήποτε άλλον εκτός από εκείνον που θα ήθελε να καθιερώσει ακόμη αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας "σαυτόν" (ΗΠΑ-Ισραήλ), ακόμα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας στις αεροσυγκοινωνίες του (ΗΠΑ-Ισραήλ) ακόμη αυστηρότερα στρατιωτικά μέτρα στις περιοχές δράσης του (ΗΠΑ-Ισραήλ) αφού, οι ΗΠΑ αποτελούν το "κέλυφος" προστασίας και διεισδύσεως του εβραιοσιωνιστικού παράγοντα στο διεθνή χώρο.

     Παρομοίως, η «περίπτωση» του κατασκευασμένου από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, τρομοκράτη Οσάμα μπιν Λάντεν και της «Αλ Κάιντα» …δείχνουν την ακριβώς αντίθετη ερμηνεία από εκείνη που φαίνεται κρίνοντας από το ποιον ωφέλησαν και όχι από τον ποιον κατέληξαν να ωφελήσουν αλλά από τον ποιον αρχικώς στρατήγησαν να ωφελήσουν!

     Η επιτυχής όμως άσκηση της τρομοκρατίας προϋποθέτει και την εναλλαγή μεθόδων και προσώπων ώστε να προλαμβάνεται ο εντοπισμός του "δράστη" με αποτέλεσμα συνεχώς να παρατηρούμε ότι η "πηγή" της απειλητικής τρομοκρατίας αλλάζει προσωπείο πολύ συχνά και εμφανίζονται πάντοτε ακόμη πιο "πειστικοί" και ακόμη πιο "άγριοι" ...τρομοκράτες στη θέση εκείνων που μας ...τρόμαζαν μέχρι τώρα. Και οι πανύβλακες όλου του κόσμου, συνεχώς τρομοκρατούνται και εξοικειώνονται, μέχρι ηδονής, στη συνύπαρξη με τον τρόμο επιτρέποντας όχι στον εμφαινόμενο τρομοκράτη (πιόνι, κατά κανόνα) αλλά στον πραγματικά κινούντα τα νήματα εκτελεστικών "μαριονετών" να προωθείται στο ζωτικό χώρο τους.

     Τελευταία, μετά τις διάφορες "Αλ Φατάχ", "Αλ Κάιντα" κλπ κλπ που ενίσχυσαν διεθνώς τη στρατιωτική και διπλωματική ισχύ όχι των κατασκευασμένων τρομοκρατών αράβων αλλά των παρασκηνιακών πραγματικών τρομοκρατών εβραίων, βιώνουμε το σκηνικό άγριας τρομοκρατίας της ...Τζιχάντ και του ...χαλιφάτου, ευφυεστάτων επινοημάτων του διεθνιούς σιωνισμού και των εβραίων  οι οποίοι, βλέποντας ότι ο Κόσμος "συνήθισε" να συμβιώνει με τα δύο προηγούμενα επίπεδα τρόμου στα οποία τον υπέβαλαν (1920-1945, 1945-2014) ανανεώνουν τη σταθερή τρομοκρατική τακτική του εκφοβισμού των δυτικών κοινωνιών με την εμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους (29 Ιουνίου 2014) που εξελίσσεται σε "σκιάχτρο" των αφελών όλου του πλανήτη κάνοντάς τους πάντες να νομίζουν ότι πρόκειται περί ακραίας παράφρονος εξέλιξης του ισλαμικού κόσμου στοχοποιώντας τον αδιακρίτως, προς μεγάλη νίκη του διεθνούς σιωνισμού ο οποίος είναι και ο μόνος ωφελημένος από τη τζιχαντική αγριότητα!


     Στην Ελλάδα τα πράγματα δε θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά όταν ο υπονομευτικός εβραϊκός "παράγοντας" διευθύνει τα πάντα ήδη από τη πρώιμη προπολεμική περίοδο! Έτσι, σήμερα έχει καταφέρει να παρασύρει μια μεγάλη κοινωνική μερίδα σε ένα αντι-ισλαμικό μένος με τη βοήθεια σκοπούμενων πράξεων και παραλείψεων των ιθαγενών κυβερνήσεων οι οποίες, σταθερά, ελέγχονται από τις ΗΠΑ και τους τοποτηρητές τους στον ευρωπαϊκό χώρο.

     Η αντι-ισλαμική υστερία των ανεγκέφαλων όχλων σήμερα στην Ελλάδα, βρίσκεται  σε μία έξαρση με αποτέλεσμα η προσοχή πλείστων όσων να στρέφεται, παθητικά και ενεργητικά, στο, τεχνηέντως, υποδεικνυόμενο κίνδυνο εκ του Ισλάμ, αφήνοντας έτσι ορθάνοιχτη τη "κερκόπορτα" στο σιωνισμό ο οποίος ανενόχλητος οργώνει τη χώρα.




     Θεωρούμε δεδομένο το δικαίωμα ενός εκάστου στο "θρησκεύεσθαι" υπό τον όρο της αποφυγής προσηλυτισμού και συμπήξεως κάθε λογής "εκκλησιών" οι οποίες μετατρέπονται σε ανεξέλεγκτους μηχανισμούς κοσμικής εξουσίας αποτελώντας κράτος εν κράτει. Και τούτο σημαίνει ότι πρώτη απ΄ όλους η "κρατούσα εκκλησία" στην Ελλάδα, η οποία εκπροσωπεί ένα ανέθνιστο, οικουμενικό και παγκοσμιοποιητικό, ξενόφερτο, δόγμα αναδεικνύεται ως το πιο επικίνδυνο για τον Ελληνισμό κράτος εν κράτει. Αν, λοιπόν, πρέπει να εκπορθήσουμε τα λογής - λογής ξενόφερτα θεοκρατικά "όπια" τα οποία δηλητηριάζουν τη σημερινή ελληνική κοινωνία θα πρέπει να αρχίσουμε με την εκτόπιση και όχι, απλώς, το διαχωρισμό" της εκκλησίας από κράτος και τη κοινωνία. Η "κρατούσα εκκλησία" ήδη από μόνη της επεδίωξε τον υπεράνω διαχωρισμό, επιτυγχάνοντας να παρασιτεί σε βάρος κοινωνίας και κράτους αλλά διεκδικώντας μια εμφανέστατη πρόταξη, με τη θρασύτατη πρωτοκαθεδρία των ρασοφόρων προ κάθε δημόσιας τελετής και εκδήλωσης, τονίζοντας την ταξική ανωτερότητα της ανεπάγγελτης και αφορολόγητης συμμορίας των ρασοφόρων.

Ο εβραίος Samuel Bashan αξιωματικός του εβραϊκού στρατού,
"ειδικός" επί θεμάτων τρομοκρατίας
διευθύνει αστυνομική επιχείρηση
στο κέντρο της Αθήνας.
(Δεν είναι ...τζαμί)

     Ακολούθως, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε τη προτεραιότητα της εκτόπισης του σιωνιστικού παρακρατικού μηχανισμού ο οποίος υπό μορφή συναγωγής και με "ισραηλητικό" προσωνύμιο προσώπου αφορολόγητου ...δημοσίου δικαίου, καταδυναστεύει την ελληνική κοινωνία εδώ και πάρα πολλά χρόνια προ της ..."εφευρέσεως" του τζαμιού!

     Τέλος, βεβαίως και θα πρέπει να δηλώσουμε την άρνησή μας σε κάθε αίτημα ανέγερσης τζαμιού η οποία, όμως, άρνησή μας προϋποθέτει την ήδη απομάκρυνση όλων των προηγουμένων άνευ της οποίας προϋπόθεσης είναι, όντως, "ρατσιστικό" να στρεφόμαστε μονομερώς εναντίον μιας και μόνον θρησκείας!

     Σε κάθε περίπτωση, από τους χριστιανούς σταυροφόρους και ιεροεξεταστές μέχρι τους ισλαμιστές τζιχαντιστές οι οποίοι τηλεκατευθύνονται από τους συνενόχους τους σιωνιστές, ο μονοθεϊστικός υστερικός δογματισμός ασεβεί προς τον άνθρωπο και τον Πολιτισμό, αφήνοντας πίσω του κηλίδες αίματος! Καιρός να τους αντιμετωπίσουμε ομαδικά και χωρίς καμία πρόθεση διαχωρισμού διότι το έγκλημα δε διακρίνεται σε ανεκτό και μη αλλά είναι συλλήβδην καταδικαστέο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.