Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΙΣΚΩΝ

Ψηφιακός Δίσκος που φέρει τις ενδείξεις: "..., ... - DVD 1/1 - Created: ...- ID: ... Data ..."

Επισυνδεδεμένη Υπηρεσία: 69........
α/α: ...
Καλούμενος: 69........
Έναρξη: ...
Λήξη: ...
Διάρκεια: ...


     Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μας αντίγραφο Έκθεσης Απομαγνητοφώνησης Ψηφιακού Δίσκου για την αποστολή της οποίας ευχαριστούμε την μεριμνήσασα αν και θα ευχόμασταν να μην την είχαμε παραλάβει ποτέ! Αφορά σε βαρύτατη ποινική -και καθόλου "πολιτική"!- υπόθεση, με πρωταγωνιστές υποψήφιους "εθνοσωτήρες"!  Μια υπόθεση τόσο εμετική που και το απλό "ξεφύλλισμα" αυτής της Έκθεσης προκαλεί εμετό.

     Σεβόμενοι το απόρρητο μιας δικογραφίας η οποία, ακόμα, δεν έχει εισαχθεί στο ακροατήριο αποφεύγουμε να δημοσιεύσουμε το ΟΙΚΤΡΟ για τα δημόσια ήθη περιεχόμενό της!

     Επίσης, προς αποφυγή περαιτέρω επιβάρυνσης ενός εγκληματικού μορφώματος (και μάλιστα, εν όψει εκλογών) του οποίου πρωτοκλασάτα στελέχη είναι οι εμπλεκόμενοι, διατηρούμε ακόμα μιαν επιφύλαξη περί του ορθού της δημοσίευσής της αν και ο δικονομικός περιορισμός υπερισχύει αυτής της επιφύλαξης.

     Σε κάθε περίπτωση, όμως, σε αυτή την Έκθεση Απομαγνητοφώνησης θα επανέλθουμε με την πλήρη δημοσιοποίηση του περιεχομένου της.

     Και όσοι αντέξετε...! 



Εν συνεχεία αναρτώνται σχόλια τα οποία λάβαμε στο e-mail μας:

14/9/2015, 07:13

Αν πρόκειται για το ναρκόπλοιο Noor και την εμπλοκή του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκη Μιχαλόλια και Νίκου Κούζηλου όλα είναι γνωστά οπότε τους καλύψετε δε τους καλύψετε δε λέει.

Απάντηση Σ.Ο.: Ας μη το παίξουμε "βρες το και πάρ' το". Υπομονή!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.