Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

     Ευτυχώς ελάχιστα κομματικά φερέφωνα της Χρυσής Αυγής νομίζουν ότι αδικούμε το κόμμα τους και το συκοφαντούμε χωρίς να αναλογίζονται ότι οι υβριστές της Χρυσής Αυγής είναι τα ίδια τα στελέχη της και ότι κανείς εκτός Χρυσής Αυγής δεν απεκάλεσε την "ηγεσία" και τα στελέχη της "μουνόπανα", "ψυχανώμαλους", "άνανδρους", "μαλάκες", "ξεράσματα", "διεστραμμένους" κλπ κλπ όπως τους απεκάλεσαν τα δύο στελέχη της, ο βουλευτής της Γιάννης Λαγός και το στέλεχος Σωτήρης Δεβελέκος στην υποκλαπείσα, κατ'  ιδία τηλεφωνική τους συνομιλία που δημοσιεύσαμε ήδη εδώ


Η συνεχής ΠΤΩΣΗ των ψήφων της Χρυσής Αυγής

     Στις πλείστες όσες κατηγορίες που της απευθύνει η "βάση", η "ηγεσία" της Χρυσής Αυγής "απαντά" με ψεύδη που προσπαθούν να "εντυπωσιάσουν" ...ηλιθίους και να καθησυχάσουν τη τραγική της κομματική χρεωκοπία αλλά και τη κάθετη πτώση της σε απόλυτα εκλογικά ποσοστά ψηφοφόρων επικαλούμενη το σόφισμα της "τρίτης δύναμης" και της μιας επιπλέον βουλευτικής έδρας ενώ στις εκλογές εμφανίζει συνεχή μείωση ψήφων και μόνον η αποδοκιμασία του δημοκρατικού καθεστώτος από το εκλογικό σώμα (αποχή) την ευνόησε στην αναλογική "απονομή" της επιπλέον βουλευτικής έδρας η οποία καμία ανάπτυξη δε σημαίνει, αλλά ΠΤΩΣΗ!

Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποσοτά των τελευταίων βουλευτικών εκλογών.

     Όσοι γνωρίζουν καλώς το Νίκο Μιχαλολιάκο ξέρουν ότι πρόκειται περί ενός εξουσιομανούς ψεύτη ο οποίος διαιρώντας θέλει να "βασιλεύει" αδιάφορος για το όποιο οικτρό τέλος του επιφυλάσσει η μοίρα του λόγω γενετικής μικρονοίας. Έτσι, προσπαθεί να "διαχειρισθεί" ενώπιον και των ηλιθίων που τον ακολουθούν και που ολοένα μειώνονται αριθμητικά, επικαλούμενος δήθεν "νίκη" ενώ πρόκειται περί ξεκάθαρης, βάσει των αδιάψευστων αριθμών, ΗΤΤΑΣ! Από τις 440.996 ψήφους των εκλογών του 2012, κατήντησε στις 388.387 (κατ΄άλλους στις 379.000) ψήφους των τελευταίων εκλογών και με όλη την πολιτική συγκυρία σκανδαλωδώς ευνοϊκή (κομματική δίωξη, έξαρση του μεταναστευτικού, οικονομική χρεωκοπία κλπ κλπ) κάτι που απεδείχθη ανίκανη να αξιοποιήσει στο παραμικρό! Και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι τόποι (νησιά) που υπέστησαν τις χειρότερες συνέπειες από τη λαθρομετανάστευση την καταψήφισαν επιλέγοντας ...ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις προεκλογικές μεγαλοστομίες της Χρυσής Αυγής για δήθεν "αποθέωση" του Κασιδιάρη και Παναγιώταρου από τους ...κατοίκους "κατά τις εκεί επισκέψεις τους"!

 Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΤΩΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για τη Χρυσή Αυγή.

     Συνηγορώντας στις παραπάνω διαπιστώσεις, περιφερειακοί παράγοντες της Χρυσής Αυγής καταλήγουν στις ίδιες τραγικές διαπιστώσεις με σημερινό άρθρο τους στο ιστολόγιο "Πιστό Σκυλί" που πρόσκειται στο κόμμα το οποίο στιγμάτισε ως φατρία "πολιτικών ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ" ο ίδιος ο "αρχηγός" του.  Στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας, κρούουν τη καμπάνα της ΗΤΤΑΣ στον "αρχηγό" της Χρυσής Αυγής, εκφράζοντας την αγωνία τους κατόπιν των διαπιστώσεών τους από την μείωση της παρουσίας οπαδών και στελεχών του κόμματος στην επέτειο της σφαγής του Μελιγαλά την οποία το μόρφωμα της κωλοτούμπας, η Χρυσή Αυγή, αγρίως, μέχρι τώρα, καπηλεύτηκε! Το παρουσιάζουμε αυτούσιο:


ΟΥΤΕ 40 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ Η «ΝΕΑ» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

     Είναι εκπληκτική η δυσκολία που έχει μιά καταμέτρηση. Όποια καταμέτρηση. Ιδιαιτέρως για την Χρυσή Αυγή. Μετά την επανακαταμέτρηση που ζήτησε η ΧΑ πανελλαδικά και ειδικά για τις όρνιθες των Μεσσηνίων εθνικιστών (5782 τον αριθμό) ήρθε η ώρα να μετρηθεί και η προσέλευση των εθνικιστών από την Μεσσηνία και από αλλού, στο ετήσιο μνημόσυνο των θυσιασθέντων εθνικιστών – αντικομμουνιστών στην Πηγάδα του Μελιγαλά από τις ορδές των βαρβάρων του Βελουχιώτη και του Μπελογιάννη.

     Ας δούμε πρώτα τι λέει η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:

     «Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες τίμησαν και φέτος την μνήμη των θυμάτων των κομμουνιστικών συμμοριών στην Πηγάδα του Μελιγαλά» ξεκινά το άρθρο και παραθέτει φωτογραφίες που προσπαθούν να πιστοποιήσουν (ματαίως) τις φαμφαρολογίες αυτές. Η πιο «πετυχημένη» προς την κατεύθυνση αυτή είναι η παρακάτω:

Εδώ οι … «εκατοντάδες»

     Δυστυχώς για την Χρυσή Αυγή, η φθορά που έχει επέλθει από τις αλλοπρόσαλλες επιλογές προσώπων και συμπεριφορών δεν κρύβεται. Η ΕΠΙΜΟΝΗ επιλογή της ηγεσίας του κινήματος να στηρίξει τον Δ. Κουκούτση ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Μεσσηνία, η χαζομαγκιές του mossboy Παναγιώταρου με αρπαγή μικροφώνων και τραμπουκισμούς (πόσα δευτερόλεπτα είπαμε ότι έκανε φυλακή ο συγκεκριμένος κύριος;) αλλά και η άρνηση της ηγεσίας να ανοίξει τα μάτια της, έφεραν σε αγανάκτηση τους συναγωνιστές του νομού με αποτέλεσμα την σχεδόν ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ τους από την συγκεκριμένη εκδήλωση.

     Και έτσι, για την αποκατάσταση της αλήθειας, παραθέτουμε φωτογραφία που μας έστειλε συναγωνιστής από την Καλαμάτα για να δείτε την δυσάρεστη πραγματικότητα που κυριολεκτικά ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ την κομματική οργάνωση στον νομό μετά και τις παραιτήσεις των 4 μελών του συμβουλίου της Τ.Ο.Καλαμάτας:


ΟΥΤΕ 40 ΑΤΟΜΑ!

     Σε μια από τις σημαντικότερες ετήσιες συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής!!!!!!

     Κι αυτό, παρά την παρουσία βουλευτών του κόμματος, του Γαλέου, του Κασιδιάρη, του Κουκούτση,  αλλά και των 3 ευρωβουλευτών Φουντούλη, Επιτείδιου και Συναδυνού! Παρόντες και ο (ακόμη) γραμματέας της, ορφανής πλέον, Τ.Ο. Καλαμάτας και ο ψευδογραμματέας της, τελούσης σε αναστολή λειτουργίας, ψευδοτοπικής Μεσσήνης. Την κατάσταση «έσωσε» ο γραμματέας της Τ.Ο. Σπάρτης Κατράκης με μερικούς συναγωνιστές από τον γειτονικό νομό. Φανταστείτε οτι μαζί με τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές έρχονται πάντα και από 2-3 τουλάχιστον παρατρεχάμενοι. Και παρόλα αυτά, δεν συγκεντρώθηκε ούτε 50άδα! Εμείς τους βγάζουμε 38. Αλλά δεν παίρνουμε και όρκο. (Ας ζητηθεί επανακαταμέτρηση! – Έχει γίνει πλέον ρουτίνα)

     Όταν η Τ.Ο. Καλαμάτας λειτουργούσε, όταν ο mossboy δεν είχε τραμπουκίσει ακόμη, η συμμετοχή των εθνικιστών είχε άλλο μέγεθος. Παραθέτουμε σχετική φωτογραφία:

Κάθε σύγκριση δυσάρεστη.

     Ποιά φωτογραφία αρέσει στην ηγεσία του κόμματος; Η φετινή της παρακμής (αλλά με τα λαμόγια μπροστά και ικανοποιημένα;) ή των προηγούμενων ετών, όταν η αξιοκρατία σήμαινε ακόμη κάτι;



     Μιχαλολιάκο ακούς; (κι αν δεν ακούς, τουλάχιστον βλέπεις της φωτογραφίες;).

Πηγή: εδώ.


     Ο Μιχαλολιάκος αγαπητοί Συνέλληνες ποτέ δεν άκουγε και ποτέ δε θα ακούσει διότι επιλεκτικά "κουφός" θα ανέβει τη κρεμάλα του συστήματος που τον αβαντάρησε σε μία στιγμή κρίσιμη για το ίδιο και θα τον θυσιάσει! Σημειώτσε αυτόν τον επίλογο διότι σύντομα θα επανέλθουμε κι επειδή ο ίδιος "πρόβατον επί σφαγή", λόγω βλακείας είναι..., εάν πράγματι αγωνιάτε για τη Πατρίδα βοηθείστε τον να σφαγεί μόνος του αλλά να μη κατασφάξει και τα Ιδανικά σας τα οποία ήδη κατέσφαξε ταυτίζοντάς σας με πολιτικούς δολοφόνους...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.