Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

"ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ"
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

     Μετά το τελευταίο ΟΙΚΤΡΟ, για τη Χρυσή Αυγή, εκλογικό αποτέλεσμα το Ιστολόγιό μας γίνεται "δέκτης" πλείστων όσων απεγνωσμένων μηνυμάτων τα περισσότερα των οποίων εκπέμπουν κραυγή οδύνης προς τον "αρχηγό" της από άτομα τόσο του κομματικού της χώρου όσο και του ευρύτερου Ελληνικού εθνικιστικού χώρου. Ήδη εκκρεμούν στην ηλεκτρονική μας θυρίδα οκτώ επωνύμως υπογεγραμμένα καταγγελτικά μηνύματα κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου περιμένοντας σειρά δημοσίευσης. Στη συνέχεια δημοσιεύουμε ένα από αυτά που προέρχεται από έναν Συνέλληνα ο οποίος εκφράζει την αγωνία του για πολλά που, ορθώς, επισημαίνει και το μεταφέρουμε αυτούσιο (αντιγραφή/επικόλληση, όπως πάντα) μαζί με τις φωτογραφίες τις οποίες ο συντάκτης του μας απέστειλε. Η κρίση στους αναγνώστες μας!


ΑΚΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ

     Τις προάλλες, ένας φρέσκος (Έμμισθος του κόμματος και αργόσχολος ‘- ιδεολόγος του ευρώ όπως καταλαβαίνετε)   <μαϊντανός>  στον τόπο μας, έγραψε ένα κείμενο και κλαίει σαν κάτι <πουτάνες>, για την χαμένη έδρα στην Ηλεία , χωρίς να ανοίγει τα στραβά του για να δει ,ότι η δήθεν αντισυστημική εταιρία του , έχασε 8000 σταυρούς από το Μάιο και 80000 από τον Ιανουάριο ,σε εποχές απόλυτης φτώχειας’- εξαθλίωσης (ιδεολογικής και ουσιαστικής) ‘-ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης’- εθνοκτόνων νομοσχεδίων κλπ…και η ΕΤΑΙΡΙΑ του(γιατί περί των ΕΥΡΩ είναι το θέμα!!) αντιστεκόταν στο  διαδίκτυο!!..

     Το να κατηγορεί λοιπόν ανθρώπους, που έχουν πορεία στην κοινωνία όταν αυτός ακόμα βύζαινε το δάχτυλο ,ως υπερεθνικιστές ,ένας πρόσφατα διορισμένος στο δημόσιο από την ΝΔούλα είναι τουλάχιστον ΤΡΑΓΙΚΟ!!..Η τραγικότητα μεγαλώνει όταν ο ίδιος ΕΓΛΥΦΕ και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ,αυτούς που τώρα βρίζει, για να τον κάνουν γνωστό σε όλο τον ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ , για να μην εκτεθεί σε ψήφους, επειδή ήταν <φρέσκος>(και προσπαθούσε να γεμίσει την τηλεφωνική του ατζέντα)…εκδιωχθέν από την Αθήνα (δεν είναι η ώρα για να ανοίξουμε αυτό το θέμα).

     Φυσικά για να μην κουράζω άλλο ,εδώ είμαστε και μπορούμε να πούμε ΠΟΛΛΑ ,και γι αυτόν και για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ της επιστολής ,για τον ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ της ΕΤΑΙΡΙΑΣ δηλαδή!!..(τον οποίο πέρυσι τον περνούσε γενεές 14!!...)

     Όσο αφορά για τις <αγκαλιές> με τους μνημονιακούς που αναφέρεται , προφανώς δεν θα εννοεί φαντάζομαι,τις αγκαλιές προχθές στον Πύργο του υπεύθυνου γραφείου Τύπου(τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα όπως γνωρίζουμε), με υποψήφιο του σταλινικού Λαφαζάνη … ούτε ΑΥΤΕΣ τις ΑΓΚΑΛΙΕΣ και τα ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ!!

     Εδώ κοιτάξτε κοροϊδία εσείς που ψηφίζετε για δήθεν αντίδραση!!






​ΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.