Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΕΥΡΩΠΗ

Με αφορμή το λουτρό αίματος στο Παρίσι 
και την ανεύθυνη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής , Δικηγόρο

     Η δηλητηριώδης σταγόνα της λαθρομετανάστευσης στάλαξε στην πατρίδα μας ήδη από την δεκαετία του 80. Τότε όμως πολιτεία και κοινωνία ευρίσκονταν σε βαθύ λήθαργο, αφού δεν μπορούσαν να φανταστούν τον εφιάλτη που θα ξεσπούσε μερικές δεκαετίες αργότερα.

     Το κύμα των λαθροεποίκων συνεχίστηκε με αύξουσα γεωμετρική πρόοδο την δεκαετία του 90 και τις αρχές του αιώνα παρά τις δρακόντειες χωρίς αποτέλεσμα όμως ποινές στους επονομαζόμενους δουλεμπόρους.

     Κι αυτό γιατί παρά τις φαινομενικά εξοντωτικές ποινές, η χώρα μας φρόντισε με τις ύπουλες κατά καιρούς «οδηγίες» της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ενσωματώσει στην πολύπαθη αλλά σε παντελή άγνοια κινδύνου ευρισκομένη κοινωνία μας, ετερογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς με το πρόσχημα υποβολής αθρόων αιτημάτων πολιτικού ασύλου, στην συνέχεια παροχής αδείας εργασίας αλλά και ταυτόχρονα νόμιμης διαμονής στην χώρα σε πείσμα της καταιγιστικής αύξησης της ανεργίας , ιδιαίτερα των νέων στην Ελλάδα.

     Η εισροή λαθρομεταναστών  συνοδεύθηκε από δυνατότητα πάλι βάσει ενσωματωμένων Ευρωπαϊκών οδηγιών στην έννομη τάξη μας να υποβάλλουν αντιρρήσεις στα κατά τόπους αρμόδια δικαστήρια της χώρας, συνδυαστικά πολλές φορές με αιτήσεις ασύλου, για να εξέρχονται από τα κέντρα κράτησης με την υποχρέωση  βάσει στην ουσία μηχανογραφημένης δικαστικής απόφασης να αποχωρήσουν εντός 30 ημερών από την χώρα, κάτι όμως που οι μη νόμιμοι αλλοδαποί σχεδόν δεν έκαναν ποτέ….

     Έτσι στο πέρασμα των χρόνων και παρά την αναβάθμιση του εγκλήματος της διακίνησης με όλους τους δυνατούς τρόπους λαθρομεταναστών από πλημμέλημα σε κακούργημα, υπήρχαν πάντοτε οι τρόποι να νομιμοποιούνται και να μονιμοποιούνται τα αλλόθρησκα αλλά και ετερόκλητα φύλα λαθρομεταναστών στην πολύπαθη αλλά ανημέρωτη Ελληνική κοινωνία. Η αφειδώς και πολλές φορές αβασάνιστα χορηγούμενη ιδιότητα του πρόσφυγα σε αλλοδαπούς που δεν ήταν παρά στην καλύτερη περίπτωση οικονομικοί μετανάστες , στην χειρότερη φρικτοί εγκληματίες που εισήλθαν στην χώρα για να απολαύσουν και να ρημάξουν, σε συνδυασμό με την απλόχερα χορηγούμενη άδεια εργασίας και συνάμα νόμιμης διαμονής για την εξυπηρέτηση σκοτεινών οικονομικών συμφερόντων με «μανωλάδες» και στυγνή εκμετάλλευση (βλέπετε ήταν πολλά τα λεφτά….), δημιούργησαν ένα εκρηκτικό μείγμα , ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Πειραιά- Πάτρα) καταλήγοντας πολλές φορές σε φόνους- ληστείες- βιασμούς- άγριες συμπλοκές αλλά και εισαγωγή άγριων και πρωτόγονων εθίμων (μαστιγώματα στις γιορτές τους) .

     Ολίγον κατ’ ολίγον η Ελληνική Κοινωνία άρχισε να αντιδρά, πλην όμως η «ευκλεής» πολιτεία μας την φιλοδώρησε με έναν σύγχρονο και πρωτοποριακό αντιρατσιστικό νόμο, περνώντας στο πετσί των Νέο-Ελλήνων ή καλύτερα «νεοραγιάδων», τον φόβο, αν τολμούσαν και αντιταχθούν στην λαίλαπα των τάχα δύσμοιρων «κατ’ επίφασιν» προσφύγων !

     Παράλληλα όμως με την συσσώρευση κατά τρόπον ύπουλο και διαβρωτικό δυο και πλέον αλλογενών- αλλοθρήσκων και αλλοφύλων εκατομμυρίων στο υπογάστριο της νωχελικής και ανυποψίαστης συνάμα Ελληνικής Κοινωνίας, φρόντιζαν οι άθλιοι πολιτικάντηδες (έτσι Γιωργάκης Παπανδρέου) , να υπογράψουν την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, δηλαδή με απλά λόγια να μεταλλάξουν την χώρα του Πλάτωνα , του Αριστοτέλη και του Ηράκλειτου σε «αποθήκη ασιτιτικών κυρίως ψυχών» με ό,τι κακό και επικίνδυνο αυτό συνεπάγεται μακροπρόθεσμα για τον Έλληνα.

     Η αθρόα είσοδος το καλοκαίρι τόσων λαθρομεταναστών με τις ευλογίες της Τουρκίας, η οποία στο απεχθές αυτό φαινόμενο κλείνει το μάτι, απενεργοποίησε στην ουσία το Δουβλίνο ΙΙ, αφού οι μεταναστευτικές ροές ασυγκράτητες είχαν στόχο τις Βόρειες χώρες της Ευρώπης…… Και τότε η Ευρώπη αφυπνίσθηκε με σπασμωδικές και άναρθρες κραυγές όμως, αποδεικνύοντας πως η ευμάρεια της παραπαίουσας Γηραιάς Αλβιόνας, είναι το χειρότερο ναρκωτικό για την συνέχιση της στην πορεία του χρόνου….

     Ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει η οργανωμένη ισλαμική τρομοκρατία…. Η Ευρώπη πιάστηκε στον ύπνο. Παραπαίει θέλοντας να κλείσει τα σύνορα της. Παραπαίει εμφυσώντας τον φόβο στους πολίτες της…..

     Η Ευρώπη όμως δεν πείθει…. Ο πολιτισμένος και μαλθακός κόσμος της δύσης δεν πείθει γενικότερα………  Και δεν πείθει γιατί έπαψε να έχει αλτρουισμό. Ως κακέκτυποι αστοί εγκλωβισμένοι μέσα στην επίπλαστη ευμάρεια τους, νοιάζονται μόνον για τον μικρόκοσμο τους στην διαδικτυακή τους μοναξιά και τίποτε παραπέρα. 
Ευρωπαϊκή κοινωνία ώρα μηδέν. Με ψεύτικα σύμβολα, με άπειρα ψιμύθια, με ηθική και σωματική κατάπτωση, άνθρωποι με απλανές βλέμμα με νέα ήθη , με σύμφωνα συμβίωσης ετερόφυλων και ομοφυλοφίλων(!) , οποία κατάντια! , μακριά από τον Θεό, ξεκομμένοι από οικογένεια και πατρίδα, μια κινούμενη μάζα….

     Το φονταμενταλιστικό Ισλάμ όμως καραδοκεί. Μοιάζει σφριγηλό και ασυγκράτητο. Εφευρίσκει τρόπους να κάνει αισθητή την παρουσία του…. Τζιχάντ σημαίνει ιερός πόλεμος. Αλλάχ αλ ακμπάρ (ο Θεός είναι μεγάλος!) Εκείνοι πιστεύουν και πεθαίνουν…. Για την ιδέα, για την δική τους πίστη. Η Ευρώπη τι; Σε τι πιστεύει, σε τι είναι έτοιμη να πεθάνει και να θυσιαστεί; Σε ΤΙΠΟΤΑ! Ποιες θυσίες είναι έτοιμη να κάνει; Υποκλίνεται μόνον στο σύγχρονο τέρας του διαδικτύου….

     Η χαμένη Ευρώπη, η αποπροσανατολισμένη Ευρώπη. Η Ευρώπη των Τραπεζών και όχι των εθνών. Μια Ευρώπη χωρίς αξίες, χωρίς ιδέες, χωρίς πυξίδα, χωρίς προορισμό! Μια Ευρώπη που γύρισε την πλάτη στην κοιτίδα της. Στην Ελλάδα. Στην χώρα απ’ όπου πήγασαν αναλλοίωτες αξίες, ιδανικά, φιλοσοφική σκέψη και επιστήμες.

     Την εγκατέλειψε. Της προκάλεσε χρέος και τώρα της κουνά το δάχτυλο ζητώντας επαχθή εξόφληση….. Η Ευρώπη της Ύβρεως. Η Ευρώπη της μίζας (βλ  SIEMENS) του αχαλίνωτου κέρδους, η Ευρώπη του παραφύσιν, των χρηματιστηρίων, των τραπεζών, η Ευρώπη του ωχαδελφισμού, της αδιαφορίας……..  Μια τέτοια Ευρώπη όμως επιφέρει την Νέμεση.

     Υπάρχει άραγε καιρός να αλλάξει; Να φτιάξει πάλι πολίτες συνετούς και πειθαρχημένους! Όσο δεν φτιάχνει τέτοιους, αλλά μόνον «ιδιώτες» οι εφιάλτες είναι αναπόφευκτοι. Ψάχνει για φθηνά εργατικά χέρια. Αυτά όμως είναι ασιατικής προέλευσης. Η Ασία έχει θυμό και σκοτώνει. Τον Δυνάστη της; Το μεγάλο ζητούμενο! Υπάρχουν άραγε οι Ευρωπαίοι ηγέτες που θα εμπνεύσουν τους λαούς να πειθαρχήσουν, να ζήσουν λιτά και να συνειδητοποιήσουν, ότι μόνον με διαρκή αλληλεγγύη και εγρήγορση λύνεται το πρόβλημα;

     Ας φτιάξει λοιπόν εργοστάσια η Ε.Ε. ως και νέες θέσεις εργασίας στις εμπόλεμες χώρες. Ας πάψει να τις εκμεταλλεύεται. Η Ευρώπη να αλλάξει από Ευρώπη των Τραπεζών στην Ευρώπη των Εθνών. Η Λεπέν ήδη το προανήγγειλε! Γαλλία με σύνορα! Ευρώπη με σύνορα! Έχει άδικο;

     Τα γεγονότα θα είναι στο μέλλον καταιγιστικά για τους σε ψευδαίσθηση ζώντες λαούς της Ευρώπης. Το ίδιο ισχύει και για μας. Εμείς όμως τι κάνουμε; Ακολουθούμε την χωρίς Θεό και προορισμό πορεία των «απολωλότων» .


     Αφύπνιση και εγρήγορση. Επιστροφή στις πατροπαράδοτε αξίες της φυλής και του Έθνους. Αντίσταση στις μυλόπετρες της παγκοσμιοποίησης. Η Τζιχάντ δεν ήλθε τυχαία. Είναι δημιούργημα των παγκόσμιων αυτών κέντρων, που θέλουν να συνθλίψουν την Ευρώπη. Θέλουν να συνθλίψουν την Ελλάδα. Γιατί ο πυρήνας της Ευρώπης είναι η Ελλάδα. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.