Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ 
ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ 
ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ!



     Σε προκλητικές αποφάσεις οι οποίες εγκληματούν κατά της φυσιολογίας των Ελλήνων επιδίδονται συστηματικά οι εκκλησιαστικοί σκοταδιστές, καλώντας το λαό σε αποχή από τις ...πολεμικές τέχνες και αθλητικές δραστηριότητες ώστε να ικανοποιούν τις διαστροφικές επιθυμίες τους, διατηρώντας την επικυριαρχία τους επί αδυνάμων σωμάτων και ανοξυγόνωτων εγκεφάλων.


     Παραβιάζοντας κατάφωρα κάθε όριο κοινωνικής ανοχής και διαφεύγοντας, εντελώς, εκτός πλαισίου του σκοταδιστικού τους επιτηδεύματος, τρομοκρατούν τον πληθυσμό επικαλούμενοι απατηλώς ψευδείς παρενέργειες του Αθλητισμού παραπλανώντας τη νεολαία ώστε να παραμένει εκτός Γυμναστηρίων και εντός του αθέατου "άβατου" των "ιερών" όπου ενθαρρύνονται "αγοροπαρέες" με όλα τα παρεπόμενα...


     Ασελγοί επί της φυσιολογίας του Ανθρώπου, οι σκοταδιστές ρασοφόροι επιδιώκουν μια κοινωνία αρρώστων σωμάτων ώστε να τα έχουν του "χεριού" τους, μετατρέποντάς τα σε άβουλη πελατεία τους.


     Έτσι το βοθρόδοξο μητροπολιτικό παραμάγαζο της Γλυφάδας, προσφάτως, ...αφόρισε το άθλημα του ζίου-ζίτσου, τη γιόγκα και όλες τις πολεμικές τέχνες επιδιώκοντας μία κοινωνία νέων ασθενικών κι ανοξυγόνωτων στις διαθέσεις των ρασοφόρων πίσω από τα κλειστά βημόθυρα των "ιερών" και τα "εξομολογητήρια" των σκυμμένων ανομολόγητων επιθυμιών και ...προσδοκιών!



     Τα φληναφήματα που επικαλούνται οι παπάδες ώστε να απομακρύνουν τους νέους από την Άθληση είναι πέραν πάσης σοβαρότητος, ώστε να χρειάζεται αντίκρουση! Και κανένας διάλογος δεν αξίζει στη ρασοφόρα τάξη που κυριαρχείς δια της διαστρεβλώσεως κάθε φυσικού κανόνος με πρώτιστο το μισογυνισμό και την ενοχοποίηση της γυναίκας! Ας περιοριστούν, όμως, οι ρασοφόροι στο ψαλτήρι τους και ας αφήσουν αλώβητο τον Αθλητισμό που γεννήθηκε σε αυτή τη χώρα που τη καταπρόδωσαν με τα διαχρονικά καμώματά τους!


     Η πρόσφατη εντολή του Υπουργείου Παιδείας περί της διδασκαλίας των πολεμικών τεχνών στα σχολεία όχι απλώς είναι μία από τις καλύτερες, ως χρησιμότατη, που έχουν εκδοθεί ποτέ αλλά και από τις λίγες σοφές εντολές του Υπουργείου Παιδείας από καταβολής του στη νεώτερη Ελλάδα!


     Οι ρασοφόροι ανεπάγγελτοι ας περιοριστούν, λοιπόν, στη τρυφηλή καθημερινότητά τους και στις απόκρυφες συνήθειές τους κι ας παραμερίσουν στα άβατα (από γυναίκες!) μέρια τους γιατί αρκετά προκαλούν και ώρες είναι να καταλάβουν το πόσο έχουν ξεφύγει.



     Μετά τον αφορισμό των Αγωνιστών του 1821, μετά τον αφορισμό του Λασκαράτου και του Καζαντζάκη, πράξεις ελεεινές και κατάπτυστες που στιγματίζουν τη ντόπια εκκλησία, ο πρόσφατος αφορισμός της ανθρώπινης φυσιολογίας και του Αθλητισμού από τους ψυχανώμαλους ρασοφόρους δίνει το δικαίωμα σε εμάς τους Έλληνες να τους θεωρούμε εσαεί αφορισμένους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.