Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΛΑΣΑΝ ΤΑ ...ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 
ΣΧΟΛΑΣΕ Η ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


     Κόμμα θρασύδειλων ηλίθιων η Χρυσή Αυγή υπερψηφίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών στα Αστυνομικά Τμήματα, όπως, άλλωστε, ήταν φυσικό για ένα συστημικό κόμμα. Παρά ταύτα, η ΕΛ.ΑΣ. κάνει τη καρδιά της "πέτρα" και φαίνεται να παραδίδεται αύτανδρη (τώρα ο όποιος "ανδρισμός"=façon de parler, σ' αυτούς τους χώρους των "φιλιππινέζων" του συστήματος) σε άλλους "εραστές" της (υποτιθέμενης...) παρθενιάς της...

     Ενώ το νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, η Χρυσή Αυγή (τρομάρα της...!) είχε εξαγγείλει φιέστα στη Ρηγίλλης, μόλις ψιθυρίστηκε ότι οι αναρχοπουθενάδες θα κάνουν αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια, ο αρχιμπάτσος "αττικάρχης" εξέδωσε όρντινο απαγορεύοντας "τις συγκεντρώσεις" (δηλαδή, την εξής μία, της Χρυσής Αυγής) με το πρόσχημα της ..."δημόσιας ασφάλειας", δηλαδή, της ικανοποίησης των αναρχοπουθενάδων!

     Για άλλη μια φορά ΕΚΛΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΣΧΟΛΑΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

     Τι κρύβεται, όμως, πίσω από τα μπράτσα και τα άγρια τατού των βλακο-κασιδιαρέων και λοιπών αστέρων της Χρυσής Αυγής; Τι κρύβεται πίσω από αυτό το ακροδεξιό κομματικό μόρφωμα που εμφανίζεται τάχα παντοδύναμο πίσω από το πληκτρολόγιο ενώ στη πραγματικότητα παραμένει ψόφιο και ανύπαρκτο;

     Έχοντας "στεγάσει" τη πάσα ...ξανθιά που έκανε λάθος στο καράβι κι αντί για τη Μύκονο τη ξέβρασε στη Μεσογείων, η Χρυσή Αυγή διάλεξε το ρόλο της μικροκομματικής γραφικότητας και της πολιτικής δειλίας, της Πινακοθήκης των Ηλιθίων όπως τη καθιέρωσε ο σ. Καλέντζης.

Πρότυπο χρυσαγήτικης ψηφοφόρου από το Facebook
Κάτω από τη φωτό γράφει: 
"ΑRRIVAL MYKONOS 2014 YAHHHH!

  Αντίθετα, οι αναρχοπουθενάδες αντιπαρατάσσουν στις ιντερνατάδικες χρυσαυγήτισσες ξανθιές και στα άσφαιρα μούσκουλα των βλακο-κασιδιαρέων πραγματικούς μαχητές του πεζοδρομίου που, μπροστά τους, οι μπάτσοι πέφτουνε στα τέσσερα!

Γιατί οι ανάρχες δε παίζουνε...

...και, μετά οι μπάτσοι ...ξεσπάνε εκεί που τους παίρνει και το παίρνουνε!

     Τέλος τα ένστολα νούμερα της Χρυσής Αυγής, "στρατάρχες" της κατσαρόλας που σώπαιναν με σημασία όταν ο Νίκος Ντερτιλής πέθαινε στο κελί του, δείχνουν κι αυτοί την ανυπαρξία τους απέναντι στον αρχιμπάτσο "αττικάρχη" αφού ούτε αυτοί οι καραγκιόζηδες μπορούν να καταφέρουν την οποιαδήποτε κινητποίηση για την αποτροπή μιας απαγόρευσης που στοχεύει αποκλειστικά το κόμμα τους. Γιατί, αν προσέξει κανείς την απαγόρευση του "αττικάρχη" δε θα δει πουθενά να συμπεριλαμβάνονται και τα Προπύλαια, έστω για το τύπο της εξίσωσης και του συμψηφισμού, αλλά μόνο ο χώρος της συμμάζωξης της Χρυσής Αυγής, ωμά και απερίφραστα. Γιωργάκη Επιτήδειε και Λευτεράκη Συνοδινέ, γρήγορα στα μαγειρεία για πατάτες. 

     Έτσι, για να καταλάβει ο Μιχαλολιάκος και ο λοιπός θίασος του ακροδεξιού αποκόμματος ότι η είσοδος στο κοινοβούλιο δεν αποτελεί εχέγγυο ισχύος και νομιμότητας όσο ο αχτιβιστικός τσαμπουκάς και η οργανωτικότητα του πεζοδρομίου! Για να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι καθωσπρεπικοί λιμοκοντόροι της αστικής δεξιάς ότι αν δε βρέξουν κώλο μια ζωή θα τους κλάνουν οι αναρχοπουθενάδες και θα τρώνε το ξύλο της μαϊμούς όσο κι αν οι μπάτσοι τους πισωστηρίζουνε και όσες ψήφους κι αν ψαρεύουν.

     Οι αναρχοπουθενάδες δεν αρκούνται σε ένα παλιομοδίτικο και ανοργασμικό κομματικό λόγο της δεκαετίας του '50 όπως τα χρυσαύγουλα αλλά εξελίσσονται με δυναμισμό στη σύγχρονη εποχή και τσακώνουν το ρόπαλο για τα παραπέρα. Η Χρυσή Αυγή τσακώνει τη "τσαπού" και παραμένει στον άσσο με ...500.000 ψήφους που τις βάζει για άλλη μια φορά εκεί που ξέρει.  Καθένας με αυτό που βολεύεται και όπως βολεύεται.

Καπετάν Μάρκος
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.