Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΡΥΦΑΙΟ  ΣΤΕΛΕΧΟΣ  ΚΑΙ  ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ  ΤΟΥ  Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:

"ΦΥΓΕ ΝΙΚΟ!"


Ο κ. Παναγιώτης Αλτζερίνος-Γρηγοράκης

     Βοά το "εσωτερικό" της Χρυσής Αυγής με την ανικανότητα του Νίκου Μιχαλολιάκου ως κομματάρχη, γιατί ποτέ δεν υπήρξε τίποτε περισσότερο! Οι "τοπικές" βρίσκονται σε πλήρη διάλυση, στελέχη αυτοδιαγράφονται και εναντιώνονται στις αναξιοκρατικές "επιλογές" του "Νικολάκη", ενώ, πια, τον “φτύνουν” και οι ελάχιστοι, τελευταίοι εναπομείναντες συνεργάτες του!

     Ένας από αυτούς και, μάλιστα, παιδικός του φίλος και πολιτευτής του (απο-) κόμματός του, ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης, στρατιωτικός, εμφανώς απογοητευμένος από τις «επιλογές» του «Νικολάκη», με ενυπόγραφη επιστολή του που κοινοποίησε στο διαδίκτυο. Με στρατιωτική λακωνικότητα αλλά μεστή νοημάτων διατύπωση, ένα από τα ελάχιστα σκεπτόμενα, άλλοτε, στελέχη της Χρυσής Αυγής προσπαθεί να αποτρέψει τη καταβαράθρωση του κόμματος για το οποίο ο ίδιος, μέχρι προ τινος, προσέφερε τα πάντα! Σημειωτέον δε ότι ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης υπήρξε ο μοναδικός υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Νομού Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής τον Μάιο του 2009 αποφέροντας στο κόμμα 500 ψήφους επί συνολικού ποσοστού σχεδόν 20.000 ψήφων που έλαβε, τότε, η Χρυσή Αυγή! 


     Ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης, άλλοτε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής Λάρισας, κυριολεκτικά θυσιάστηκε για το κόμμα του Μιχαλολιάκου με αυταπάρνηση και προσωπικές θυσίες, φθάνοντας σε σημείο να αντιμετωπίσει και κίνδυνο ζωής στην επαρχιακή κοινωνία όπου ζει με την οικογένειά του και όπου εγκαταλείφθηκε κυριολεκτικά αβοήθητος από το Μιχαλολιάκο και το κόμμα του.

     Παρά ταύτα, ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης, συνεχίζει αναποτελεσματικά μια απεγνωσμένη προσπάθεια επαναφοράς σε ισορροπία του άλλοτε παιδικού φίλου αγνοώντας, ασφαλώς, ότι οι εκ γενετής «ελαττωματικοί» μόνο με …νυστέρι και λοβοτομή ακινδυνοποιούνται. Αναμενόμενο, άλλωστε, αφού ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης υπήρξε στρατιωτικός  και όχι …βιολόγος.

     Στη τελευταία του έκκληση προς τον «Νικολάκη», ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης, πολύ σοφά τον προτρέπει να αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή, όπως τον προτρέπουν και πολλά άλλα στελέχη του κόμματος από όλη την Ελλάδα, από τη Θράκη ως τη Κρήτη, απευθυνόμενοι, όμως, σε «ώτα μη ακούοντα»! Ας τη προσέξουμε:


Oταν δεν φεύγει ο ''ΜΩΑΜΕΘ'' φεύγει το... ΒΟΥΝΟ Νίκο
  
  Αυτό πρέπει να το καταλάβεις, και πιστεύω ότι το έχεις ήδη αντιληφθεί πλήρως.Κανε μία αξιοπρεπή μετάπτωση ή μετακίνηση δια του ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ [στο έχω ξαναγράψει ] και πριν το όποιο συνέδριο, όρισε τον Κασιδιάρη ως επί κεφαλής, τουλάχιστον εις τα του συνεδρίου [και όχι του όποιου συνεδρίου ]. Εάν το υλοποιήσεις αυτό τουλάχιστον θα κρατήσεις την ''κάβα'' σου δηλαδή την τόσο πολύτιμη ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ σου. Και πόκα γνωρίζεις και έξυπνος  είσαι. Εκτός εάν δεν δύνασαι να πράξεις με υψηλόν αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ, λόγω κάποιου εμποδίου [δηλαδή κωλύματος ] .
     Υ\Γ.Η σωστή αξιολόγηση- ιεράρχηση του ανθρώπινου δυναμικού δεν ήταν ποτέ το δυνατό σου σημείο .[με νογάς;]

Παν. Αλτζερίνος -Γρηγοράκης

    Αποστρ Λοχαγός [ΣΣΕ-77]


     Σ’  αυτήν, όμως, τη τελευταία του απεγνωσμένη έκκληση, ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης καταλήγει με μία «φράση κλειδί» στην οποία υπαινίσσεται ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκβιάζεται από κάποιο ‘εμπόδιο’ κάποιο ‘κώλυμα’, λίγες μέρες μετά και από κάποιο δημοσίευμα συρμώδους εντύπου το οποίο με πρωτοσέλιδό του και ενδεικτική «διατύπωση», άφησε παρόμοιες αιχμές για συμπεριφορικές «ατασθαλίες».   «Εκτός εάν δεν δύνασαι να πράξεις με υψηλόν αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ, λόγω κάποιου εμποδίου [δηλαδή κωλύματος ]» υπογραμμίζει ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης και φαίνεται να γνωρίζει πολλά περισσότερα ως προερχόμενος εκ του στενώς οικείου αρχηγικού περιβάλλοντος και, μάλιστα, ως παιδικός του φίλος.


     Εμείς, θα αρκεστούμε να παρατηρήσουμε την καθολική, σχεδόν, απόρριψη του Νίκου Μιχαλολιάκου από τα κομματικά του στελέχη και την εγκατάλειψή του ακόμη και από τους ελάχιστους «παλαιούς» απομείναντες αλλά και κάτι ακόμη: την λειψανδρία στελεχών της Χρυσής Αυγής και την εναπόθεση των ελπίδων όλων των, εν απογνώσει τελούντων, χρυσαυγητών στο αμφιλεγόμενο πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος εντός Βουλής πρότεινε τον Μαρκεζίνη ως Πρωθυπουργό (!) και φέροντας τη ...Σβάστικα χαραγμένη στο μπράτσο του δηλώνει …αντιφασίστας, με πίστη στη δημοκρατία, την αστική δικαιοσύνη και την …αστυνομία!!


      Η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να φυλλορροεί και να μαστίζεται από την απουσία «πηδαλίου» και στελεχών, ανάμεσα σε κυκλοθυμικούς και αντιφατικούς γελωτοποιούς και προδομένους αγωνιστές φρούδων οραμάτων, ανερμάτιστη ιδεολογικά και κενή οράματος, προοριζόμενη να αφομοιωθεί από τη συνεχώς ανερχόμενη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτακέικου για την οποία εξ αρχής προορίζονταν.


  Η προφητική "υπόκλιση" υλοποιείται 
και, μάλιστα, πολύ άμεσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.