Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016


ΠΡΟΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΙΖΟΝΤΕΣ "ΣΤΟΚΟΥΣ"
ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ "ΙΣΤΟΡΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ..."ΣΤΟΚΟ"






     Όπως σημείωνε ο μεγάλος Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας στον Αντιναύαρχο Γ. Σαχτούρη, είναι ζήτημα ΟΞΥΝΟΙΑΣ να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα προσεταιρισμού των Αλβανών, μιας οξυνοίας η οποία, ασφαλώς, δεν αναμένεται από ..."ΣΤΟΚΟΥΣ"!

     Ο όψιμος αντιαλβανισμός των πανυβλάκων εθνικιστών "νέας κοπής" οι οποίοι μαθαίνουν "Ιστορία" από τον "ΣΤΟΚΟ" απλώς επιβεβαιώνει ότι ποτέ δεν "αφουγκράστηκαν" Ελληνική Ιστορία και ποτέ δεν είχαν επαφή με την πραγματικά πατριωτική ελληνική σκέψη η οποία προέτασσε το εθνικό συμφέρον.

     Έρμαια ηλιθίων υποπρακτόρων που σπάρθηκαν ανάμεσά τους, οι σύγχρονοι γραικύλοι αλλά και αλβανοί εθνικισταράδες, καίνε σημαίες αλλήλων και βαθαίνουν την έχθρα ανάμεσα σε δυο λαούς που ενώ θα μπορούσαν να είναι σύμμαχοι εκτίθενται και οι δύο σε κοινούς εχθρούς  με, δυστυχώς, σύντομη ημερομηνία "λήξεως".

     Αλλά, είναι πασιφανές, ότι ακόμη ένα τεκμήριο αφελληνισμού και δικαιώσεως του Φαλμεράιερ είναι και αυτή η έλλειψη οξυνοίας από τον σύγχρονο εσμό των γραικύλων, ορατή σε κάθε του πράξη, σε κάθε του εκδήλωση, επ΄ αγαθώ, πάντοτε, των αμέτρητων εχθρών του!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.  6977764737
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.