Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ή TOYΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ
Ή ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ!


     Η Ελλάδα κατηγορείται από τις Ευρωπαϊκές χώρες ότι δεν μπορεί να ελέγξει τα σύνορά της και η αθρόα διείσδυση λαθρομεταναστών προκαλεί πληθυσμιακή αλλά και κοινωνική έκρηξη στη κεντρική Ευρώπη! Επίσης, η Ελλάδα κατηγορείται από τις Ευρωπαϊκές χώρες ότι όχι μόνον δεν μπορεί να ελέγξει τα σύνορά της αλλά και αρνείται, υπό το πρόσχημα της, έτσι κι αλλιώς, ανύπαρκτης "εθνικής κυριαρχίας" τη σχετική βοήθεια που της προτείνει η Ευρώπη ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω εισροή λαθρομεταναστών! Και, δυστυχώς, οι συγκεκριμένες κατηγορίες είναι αυταπόδεικτες!


     Κατόπιν της διαμορφωθείσας κατάστασης, η Ελλάδα παραμένει κατακλυσμένη από εκατομμύρια λαθρομετανάστες (υπολογίζονται σε τρία έως τέσσερα) με την Ευρώπη κάθετα αντίθετη στην όποια προοπτική αποφόρτισης έστω και μέρους αυτού του μεταναστευτικού όγκου που εγκαταλείπεται ολοκληρωτικά στην επιβάρυνση της Ελλάδας, με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει.


     Η "κυβέρνηση" της Αθήνας παραμένει παγιδευμένη στις πολυφυλετικές "ντιρεκτίβες" της προδοτικής κομματικής "ραχοκοκαλιάς" της ενώ η, δήθεν, "εθνικά" φωνασκούσα Χρυσή Αυγή στερείται ...φρόνησης ώστε να συγκροτήσει επιτελείο για ξεκίνημα πολιτικής δράσης.


     Η Ελλάδα σε πλήρες αδιέξοδο, με μία τεράστια δύναμη λαθραίων εισβολέων έτοιμων να σαρώσουν τα πάντα, με τους 301 κοινοβουλευτικούς προδότες σε σύσσωμη χαύνωση, με το στρατό σε πλήρη διάλυση και με την αστυνομία σε ρόλο φιλιππινέζας της διεφθαρμένης εξουσίας εξαργυρώνοντας τον όρκο της αντί εφτακοσίων ευρώ!

     Από στιγμή σε στιγμή μία έκρηξη θα σαρώσει τα πάντα σ'  αυτή τη χώρα η οποία εγκαταλείφθηκε από τους πάντες όπως το σαπιοκάραβο στα κύματα μπροστά στα βράχια.

     Οι Έλληνες Πολίτες αντιμετωπίζουμε εγγύτατο και άμεσο κίνδυνο ΕΞΟΛΟΘΡΕΜΟΥ! Με τη σπίθα της θρυαλλίδας της λαθρομετανάστευσης κάτω από τα πόδια μας, η καταστροφή είναι υπόθεση ελάχιστου, πια, χρόνου!

     Προτείνουμε την άμεση και δια βοής εκτέλεση των κοινοβουλευτικών ενόχων της δραματικής κατάστασης που απειλεί την ύπαρξη των Ελλήνων και της χώρας μας, σύμφωνα με τα όσα έχουμε διατυπώσει εδώ και καιρό στο Αίτημα Λαϊκής Εντολής.

     Λεπτό προς λεπτό η Ελλάδα καταρρέει και κάθε καθυστέρηση καθιστά μη αναστρέψιμο τον όλεθρο! 

     Ο θάνατός τους ζωή της Ελλάδας, ζωή μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.