Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

 ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΑΝΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ 
ΨΕΥΤΟ-ΖΗΤΩΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!


    Οικτρή, εν Ελλάδι, η κατρακύλα της επιδημικής ακροδεξιάς ηλιθιότητος η οποία εμφανίζεται να καταπίνει γεωμετρικώς ακόμη και τους ελάχιστους ‘σκεπτόμενους’ που, μέχρι τώρα, κατάφερναν να ανθίστανται στη περιρρέουσα δημοκρατική  βλακεία! Φαίνεται, ότι ο αδήριτος κανόνας των αναλογιών, καταφέρνει να εξαφανίζει και τα ελάχιστα ανθιστάμενα ψήγματα ποιότητος σε μία κοινωνία προοριζόμενη να εξαφανιστεί μαζοκρατικότατα μέσα στον ανεξέλεγκτο συβαριτισμό της, περί της διατηρήσεως του οποίου, ως μόνου κεκτημένου της, πασχίζει ξεψυχώντας!


     Δύο μήνες παρήλθαν από την 10η Ιανουαρίου τρέχοντος έτους, όταν ο «Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος» διοργάνωσε εκδήλωση, στο «Αχίλλειον» του Πλατυκάμπου Λαρίσης, προκειμένου, ευγενώς, να φιλοξενήσει τον γράφοντα σε μία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Συνελλήνων  για τον Εθνικισμό, τον Ακτιβισμό, τον Κοινωνισμό, τον Κοινοτισμό και την Φιλοσοφία. Η εκδήλωση εκείνη ήταν για τον γράφοντα μία πραγματική μέθεξη επικοινωνίας με πολύ αξιόλογους Συνέλληνες και, αριθμητικώς, ομολογουμένως, πολύ περισσότερους απ΄ όσους ανέμενα. Ευγνώμονες οι ευχαριστίες του υπογράφοντος για την Τιμή της προσκλήσεως προς τον "Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο" και τους επικεφαλής του!


     Το κλίμα εκείνης της εκδηλώσεως  λάμπρυναν πολλοί εκ των προσελθόντων με διαυγείς τοποθετήσεις πέραν «παραταξιακών» εμμονών και εξήχθησαν ουσιαστικά συμπεράσματα για μία πορεία προσανατολισμένη προς την φυλετικήν Αρετή ενώ, προσωπικώς θα είχα πολλά να μεταφέρω προς όσους δε κατάφεραν να παρευρεθούν και επί δύο μήνες μου ζητούν μία αναφορά επί του περιεχομένου εκείνης της εκδηλώσεως και έναντι των οποίων απολογούμαι… Ο λόγος για τον οποίο μέχρι σήμερα απέφυγα να αναφερθώ σε εκείνη την εκδήλωση υπήρξε ένας εκ των παρευρεθέντων, Κολτσίδας ονόματι, πολιτευτής της «Χρυσής Αυγής» ο οποίος, αναφερόμενος στο «Μεταναστευτικό» προέτεινε, εν μέσω του ακροατηρίου και ενώπιον ενός Συνέλληνος που προσήλθε συνοδεύοντας το ανήλικο παιδί του, ότι θα έπρεπε να πέφτουμε στη θάλασσα κρατώντας …ξυράφια, να σκίζουμε τα «φουσκωτά» των προσφύγων και να ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!


     Προς στιγμή, ενόμισα ότι δεν άκουσα καλώς! Σκέφθηκα μήπως τα 64 χρόνια μου κατέφεραν φθορά της ακοής μου και στρεφόμενος στον εκστομίσαντα τον ρώτησα, δείχνοντάς του το παιδί του Συνακροατή μας το οποίο ήδη είχε διαστείλει τα μάτια του κοιτάζοντας τον Κολτσίδα: «Δηλαδή, εννοείτε ότι θα μπορούσατε να πνίξετε ένα τέτοιο πλάσμα για τον οποιονδήποτε λόγο;” Και ο Κολτσίδας απήντησε «ΝΑΙ!» ενώ το παιδί κούρνιασε τρομαγμένο στην αγκαλιά του Πατέρα του!...


     Δυστυχώς, ως φιλοξενούμενος, δεν μου ήταν επιτρεπτό να εκδιώξω το εν λόγω άτομο από την αίθουσα με τον ...ναζιστικό μου τρόπο που θα του "έπρεπε", στιγματίζοντας την ανθελληνική και προβοκατόρικη παρέμβασή του. Αυτό ήταν χρέος του διοργανωτή και οικοδεσπότη «Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου»  αλλά φαίνεται ότι η ευγένεια παρέκαμψε το χρέος! Και εγώ, επί δύο μήνες προσπαθώντας να απομειώσω την αλγεινή εικόνα της παρεμβάσεως «Κολτσίδα» προτίμησα να μην αναφερθώ σε εκείνη την εκδήλωση παραχωρώντας την προτεραιότητα στον χρόνο να θεραπεύσει …άλγη!


     Δυστυχώς όμως, τη προόδω του χρόνου διαπιστώνω ότι η «παρέμβαση Κολτσίδα» κατακτά ολοένα και περισσότερους ανεγκέφαλους ακροδεξιούς θιασώτες οι οποίοι σύρονται σε «σκεπτικά» (απερίσκεπτα!) εθνικής και κοινωνικής προβοκάτσιας της οποίας το μελλοντικό τίμημα θα κριθεί καταλυτικό για τους ελλαδίτες εθνικιστές οι οποίοι, ήδη, έχουν καταταφεί υπό την ταφόπλακα των ιδεολογικών και πολιτικών εγκλημάτων της «Χρυσής Αυγής»! Και, βεβαίως, ως Πλατωνικός (ή και «Ναζί» όπως τιμητικώς! με θέλουν κάποιοι…) ουδόλως θλίβομαι για το κατάντημα ανεγκεφάλων και ιδεολογικώς απηδαλιουχήτων εσμών, ολεθρίως διατειχιζομένων εν μέσω διανοητικής κενότητος! Όμως, ο ανθρωπιστικός παράγων ο οποίος κρίνει και πρέπει να κρίνει την πορεία του άνω θρώσκοντος δε μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους ειδικώς κατά τις «στιγμές» που διερχόμεθα…


     Εσχάτως, οι στερημένοι εθνικής σκέψεως γραικύλοι, ξεσπούν υστερικώς εναντίον ενός γέροντος ο οποίος μέσα στον προσωπικό πόνο του θεώρησε σκόπιμο να συμπαρασταθεί σε εμπερίστατα βρέφη προσφύγων μεταβαίνοντας επί τόπου και προσφέροντας ό,τι του επέτρεψε το υστέρημά του. Και αντί αυτό να τύχει της επιδοκιμασίας και μιμήσεως των, υποτιθεμένων, «Ελλήνων εθνικιστών», έτυχεν ύβρεων και καταρών (!!). Συγκεκριμένα, η είδηση αναφέρει ότι: "ο κύριος Λάμπης Μαυρομάτης, αψηφώντας τον πόνο του, το κρύο και την βροχή, βρέθηκε στην Ειδομένη, δίπλα στους πρόσφυγες και μοίρασε ο ίδιος από το υστέρημα του τρόφιμα, γάλατα και πάνες για τα μικρά μωρά που βρίσκονται εγκλωβισμένα σε σκηνές της περιοχής.". Και το δικό μου ερώτημα προς τους υβριστές της ανθρωπιστικής χειρονομίας του, αληθώς, Συνέλληνος Λάμπη Μαυρομάτη είναι: «ΤΙ»  σας ενόχλησε σε μία τόσο ανθρώπινη χειρονομία ενός πρεσβύτη ο οποίος μερίμνησε για κάποια βρέφη που η μοίρα τα έφερε έξω από τη "πόρτα" του? Μήπως είστε υπέρ της προτάσεως την οποία έκανε δημόσια, πολιτευτής της Πινακοθήκης των Ηλιθίων, "Χρυσής Αυγής", στη Λάρισα σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να πέφταμε με ...ξυράφια στη θάλασσα και να ...πνίγουμε τα ΠΑΙΔΙΑ των προσφύγων σχίζοντας τα "φουσκωτά" τους; Μήπως το γαρ πολύ της κενότητος πνεύματος και η περίσσεια ανόητης αντιπολιτευτικής υστερίας γεννά παραφροσύνη;



     Αν οι εξανιστάμενοι κατά της ανθρωπιστικής χειρονομίας του Λάμπη Μαυρομάτη, ψευτο-ζητωπατριώτες, διέθεταν ελάχιστη πολιτικήν εφυία και εθνικο-πατριωτικό  «περιεχόμενο», το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνουν είναι κριτική από ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ κατά των πράξεων και παραλείψεων της «κυβερνήσεως» αλλά και σύσσωμης της «αντιπολιτεύσεως», όπως και της ίδιας της  δ η μ ο κ ρ α τ ί α ς , οι οποίες ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ καταρρακώνουν κάθε έννοια Πολιτισμού και Ανθρωπισμού στην Ελλάδα εκθέτοντας σε αλλοίωση την «φυσιογνωμία» της αλλά και τους έχοντες ανάγκη περιθάλψεως πρόσφυγες οι οποίοι και ήταν δεδομένο από χρόνων ότι θα κατέφευγαν σε αυτήν αλλά και ήταν, επίσης, δεδομένο ότι από χρόνων θα έπρεπε να είχε εκπονηθεί πρόγραμμα περιθάλψεώς του όχι μόνον από τη θιγόμενη Ελλάδα αλλά και από ολόκληρη την θιγόμενη Ευρώπη, κάτι όμως το οποίο, τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη (πλην Ουγγαρίας!) ασυγγνώστως παρέλειψαν! Αν οι σημερινοί γραικύλοι οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα κατά του Ανθρωπισμού, αντί της επιβεβλημένης αυτοκριτικής και ελέγχου των πραγματικών αντιφασιστών εγκληματιών, επιμένουν να καταριούνται θύματα αντί θυτών, είναι άξιοι της μοίρας τους και η Ιστορία εγγύτατα θα τους εγκαλέσει. Και εάν μεταξύ αυτών των γραικύλων καταδέχονται να συναγελάζονται και «άλλοι» …καλά να πάθουν, επιβεβαιώνοντας ότι η μόδα των χρυσαυγιτών 'Κολτσιδιαρέων' μπορεί να σαρώσει εύκολα μία κοινωνία ανερμάτιστη στην οποία θα μετατεθεί το «καλά να πάθει!».


     Οι απόψεις του γράφοντος περί λαθρομεταναστεύσεως είναι δημοσιοποιημένες από χρόνων. Ήδη από το 1992, σε συνέντευξή μου στον ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών στιγμάτισα το φαινόμενο της παράνομης διακινήσεως Ανθρώπων, στηλιτεύοντας τους υποθάλποντες τη λαθρομετανάστευση ως διεθνείς δουλεμπόρους και ταυτίζοντας το φαινόμενο με κοινό δουλεμπόριο [βλ. http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2015/09/blog-post.html]. Τότε, από μικροφώνου του αντιφασιστικού δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού των Αθηνών ο  οποίος ηλέγχετο και υπεθάλπετο από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο απέδειξα ότι ο Ανθρωπισμός είναι καθαρώς Φασιστική υπόθεση! Ελάχιστη απότιση Τιμής στον Hans Friedrich Karl Günther και στο έργο του "Ηumanitas" ως καρπού Ναζιστικής σκέψεως και όχι αντιφασιστικής ή νεο-γραικύλικης ηλιθιότητος! Ο γράφων, όχι ως «μάγος» ή «μάντης» αλλά ως πολιτικώς σκεπτόμενος διέβλεπε ήδη από τη δεκαετία του 1970 την αλλοίωση του (όποιου) Ελληνικού και ελλαδικού πληθυσμού, κάτι που –ευκαιρίας δοθείσης στον δημοτικό ραδιοσταθμό Αθηνών- διετύπωσε δημοσία το 1992, όταν οι πάντες απολάμβαναν την ευμάρεια «μαύρων» δανείων από τους αφελείς κεντρο-ευρωπαίους!  Επίσης και αναλυτικώς είναι  δημοσιοποιημένη η τοποθέτησή μου περί λαθρομεταναστεύσεως σε σχετική ενυπόγραφη διαδικτυακή ανάρτηση (2012) η οποία βρίσκεται ευανάγνωστη εδώ:  http://horsebackarcherygr.blogspot.gr/2012/08/o_14.html.


     Πέραν αυτών, σε κάθε νουνεχή Άνθρωπο και Έλληνα είναι διακριτές οι έννοιες της «λ α θ ρ ο μεταναστεύσεως», της «μεταναστεύσεως» και της «π ρ ο σ φ υ γ ι ά ς» που χαρακτηρίζουν τρία εντελώς διαφορετικά προβλήματα των οποίων το «τσουβάλιασμα» ουδεμία κακώς ή και καλώς νοούμενη ‘παραταξιακή’ σκοπιμότητα δε δύναται να συγχωρήσει! Σχετική ανάρτηση [http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2016/03/blog-post_7.htmlτου "Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος" καλύπτει πλήρως το σκεπτικό μου περί αυτών.


     Συνεπώς, φρονώ ότι όσοι εκ των σημερινών γραικύλων, ή και Ελλήνων (?...) αδυνατούν να διακρίνουν τις έννοιες της «λ α θ ρ ο μεταναστεύσεως», της «μεταναστεύσεως» και της «π ρ ο σ φ υ γ ι ά ς» εγκληματούν κατά του Πολιτισμού της Ανθρωπότητος μέλλοντες να λογοδοτήσουν ενώπιον αυτού στο εγγύτατο μέλλον.


     Και προ της δημοκρατικότατης απανθρωπιάς, επτά δεκαετίες μετά την κατάθαψη του Ναζισμού, δεν μπορώ να εκτιμήσω ακόμη περισσότερο το Ναζιστικό Ανθρωπισμό ("HUMANITAS") του αείμνηστου Ναζί Φιλοσόφου Hans Friedrich Karl Günther! Αιωνία Του η Μνήμη!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 14/3/2016, 14:10 μ.μ.

Δηλαδή για να καταλάβω και ΄γω ,το σημαντικό στοιχείο της συζήτησης ήταν μια πα@@ριά ενός παρευρισκόμενου ή η απροκάλυπτη αποφυγή σας στο ερώτημα που σας τέθηκε σχετικά με την αναγκαιότητα ανάληψης συλλογικής πολιτικής δράσης(από άλλο συμμετέχοντα ο οποίος δυστυχώς και δεν επέμεινε) ? Μακάρι το πρόβλημα του χώρου να ήταν ο Κολτσίδας, αλλά δυστυχώς.....


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Φίλτατε κ. Γ. Γιαννακόπουλε, έχοντας υπάρξει παρών αλλά και τιμώντας με με την προσωπική σας φιλία γνωρίζετε πολύ καλά ότι ουδέποτε απέφυγα να απαντήσω σε οποιοδήποτε ερώτημα κατά τη διάρκεια του βίου μου (πλην των ερωτημάτων που τολμούσαν να μου απευθύνουν ιταμοί ανακριτές έναντι των οποίων η αποστροφή μου συνεπήγετο ολική περιφρόνηση...) πολύ δε περισσότερο κατ΄ εκείνη την εκδήλωση στο συγκεκριμένο ερώτημα το οποίο έχω απαντήσει προ πολλών δεκαετιών. Επίσης, επιμένετε να αγνοείτε και την απάντησή μου που έδωσα προσωπικώς προς εσάς σε δική σας σχετική ανάρτηση υπό το τίτλο που εσείς της δώσατε "Κατά Καλέντζη"! Έτσι, επιτρέψτε μου να σας στείλω "πίσω στα βασικά", παρακαλώντας σας να ξαναμελετήσετε την απάντηση που σας έδωσα τότε, σε εκείνη την ανάρτησή σας με το ίδιο θέμα, με ημερομηνία 16η Απριλίου 2016. Διότι η επανάληψη ιδίων πραγμάτων καθιστά ένα Ιστολόγιο κουραστικό για εκείνους που, πραγματικά, το παρακολουθούν.   Και πάντοτε στη διάθεσή σας για ο,τιδήποτε νέο!

_________________________________________________________________________________

ΒΑΣΙΛΗΣ Ι. ΛΕΚΚΑΣ 14/3/2016,  16:15 μ.μ.

Ο Καλέντζης ξαναδίνει νόημα στον ελληνικό εθνικισμό παρά την αποστροφή του γιαυτόν. Μακάρι κάποτε ο Καλέντζης να αναθεωρήσει τη περιφρόνησή του για τη πολιτική και να πάρει στα χέρια του αυτή τη παράταξη που σε λίγο θα πάψει να υπάρχει. Ξέρω ότι τώρα που θα με διαβάσει μπορεί και να με θεωρήσει από εκείνους που τον ζαλίζουν προσπαθώντας να τον βγάλουν στη πολιτική αλλά εμένα μα νιάζει μόνο η εθνικιστική παράταξη που σήμερα μετά τη Χρυσή Αυγή ντρέπεται να δει τον εαυτό της στο καθρέφτη.  Θα ήθελα την άποψη του Καλέντζη αν νομίζει ότι μπορεί να μου διαθέσει λίγο από το πολύτιμο χρόνο του.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αγαπητέ κ. Β. Ι. Λέκκα, ο χρόνος μου είναι τόσο πολύτιμος όσο και ο χρόνος κάθε Συνανθρώπου υπό τις συνθήκες που ζούμε, θα μου επιτρέψετε, όμως, να μην επαναλάβω τα ήδη κατατεθέντα ως απάντηση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Παρακαλώ, μελετήστε τα όσα αναφέρω παραπάνω στον Συναγωνιστή κ. Γ. Γιαννακόπουλο και συμβουλευθείτε τη σχετική τοποθέτησή μου στο υποπόδιο της δικής του αναρτήσεως που δημοσιεύεται εδώ: http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2015/04/kata.html

_________________________________________________________________________________

Θ.  ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 14/3/2016, 17:56 μ.μ.


Για να καταλάβω και εγω κ. Γιαννακόπουλε για σας το ζήτημα είναι αν ο κ. Καλέτζης πολιτευθεί ή τα όσα σημαντικά επισημαίνει; Ο καημός σας είναι να δείτε τον κ. Καλέτζη βουλευτή χωρίς να καταλαβαίνετε τα όσα βαρύτατα σημειώνει και που αφορούν τον ίδιο τον εθνικισμό; Δεν υπάρχει ελπίδα κ. Γιαννακόπουλε σε αυτό το τόπο αν κάποιοι σα και σας ψάχνουν κομματικές σανίδες για να σωθούν ενώ κάποιοι σα το κ. Καλέτζη προσπαθούν να τους σώσουν χωρίς ούτε να επιδιώκουν ανταλλάγματα. Κρίμα που θέλουμε θηριοδαμαστές ενώ κάποιοι χαραμίζονται αφιλοκερδώς να μας σηκώσουν όρθιους και με το πιο ευγενικό τρόπο.

_________________________________________________________________________________

LOZ BILARDO 14/3/2016, 17:57 μ.μ.

Έλα ρε πονοψυχιάρη φασίστα που μας μιλάς για ανθρωπιά κάτω από τη σημαία του ναζιστικού μίσους.


Απάντηση Aριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:


Έλα ρε κρετίνε  που μας μιλάς για μίσος κάτω από τη σημαία της αντιφασιστικής βλακείας.

_________________________________________________________________________________

Π. ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ 14/3/2016, 18:01 μ.μ.


Καταπέλτης ο Αριστοτέλης αλλά οι καρπαζές πέφτουν σε ψωφίμια που δε καταλαβαίνουν τα τρία κακά της μίρας τους. Πάντως Αριστοτέλης είσαι χαζός που δε βάζεις για βουλευτής να τα κονομάς και συ σε βάρος των χαμένων που θέλουν τσομπάνη. Θα είσουν προθυπουργός εδώ και χρόνια.

_________________________________________________________________________________

VIOLA BEACH  14/3/201619:42 μ.μ.

RIP VIOLA BEACH  re gamhmenoi me to palioskylo to Pantela pou mas taprikse edo tesera palikaria xathikan kai oi kseftiles peroskinane th gamhmenh mpara rip to viola beach re kseneres.


Απάντηση Σ.Ο.:

Ηρεμήστε ευγενέστατε και, παρακαλούμε, δεχθείτε τη διαβεβαίωσή μας ότι σας αναγνωρίζουμε απολύτως εντός θέματος, τουλάχιστον, εν σχέσει με κάποιους άλλους. Η αλήθεια είναι ότι μας βασανίσατε αρκετά μέχρι να καταλάβουμε επακριβώς το τι εννοείτε αλλά το Google στάθηκε αρωγός μας. Τι να κάνουμε, το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον και οι μπάρες άλλους τους αποκεφαλίζουν κι άλλους τους ωθούν σε παγωμένα νερά καναλιών. και μη μας πείτε και σεις να βάλουμε υποψηφιότητα γιατί θα είμαστε οι επόμενοι που θα βουτήξουμε στο σουηδικό κανάλι κι ας μη παίζουμε ηλεκτρικές κιθάρες.

_________________________________________________________________________________

ΤΖΩΝΗΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ 14/3/2016, 21:01 μ.μ.

Η εμφάνιση στο προσκήνιο της ΛΕΠΕΝ υπόσχεται ένα καλύτερο Εθνικισμό που θα το σεβαστούν όλοι. Ο Ρήγας βάζει στο περιθώριο τη Χρυσή Αυγή και τη συμμορία της και ο Ελληνικός Εθνικισμός αρχίζει μια νέα πορεία. Σε λίγο η ΛΕΠΕΝ δίνει το νέο στίγμα του Ελληνικού Εθνικισμού και σας θέλουμε όλους πλάι μας. Και θα περιμένουμε τη καλόπιστη κριτική σας με σεβασμό και ανοιχτά αφτιά γιατί καταλαβαίνουμε πόσο σοβαρό είναι να είσαι μπροστάρης του Εθνικιστικού αγώνα.

Απάντηση Σ.Ο.:

Αυτό ακριβώς «το   σ τ ί γ μ α  του Ελληνικού Εθνικισμού» φοβόμαστε μην επαναληφθεί γιατί ήδη είναι αρκετά στιγματισμένος…


_________________________________________________________________________________


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 14/3/2016,  23:07 μ.μ.

Για να καταλάβω και ΄γω κ.Κανελλόπουλε ,το ζήτημα είναι τα όσα σημαντικά επισημαίνει ο κ.Καλέντζης ή ο τρόπος με τον οποίο οι επισημάνσεις ενός εκάστου μετουσιώνονται" οργανικά" σε επίπεδο πολιτικής πράξης? Τώρα ,αν παρ΄ελπίδα αναγνωρίζετε τη πολιτική αποκλειστικά και μόνο  εντός των πλαισίων του αστικού κοινοβουλευτισμού,επιτρέψτε μου να δηλώσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στο πνευματικό σας "δράμα".Τέλος επιθυμώ να εκφράσω το θαυμασμό μου και την επιθυμία να γίνω φίλος με τους πανλογιοτάτους Π.Παλιοκώστα,VIOLA BEACH και πιθανόν και με τον ανεξάντλητο Τζώννυ ,αν επιδείξει-περαιτέρω- κόσμια συμπεριφορά. 
Γιώργος Γιαννακόπουλος

ΥΓ: Αν "πέσει το μάτι" οποιουδήποτε συντρόφου Τριτοθεσίτη(Μαυρομετωπίτη- Μπομπατσικού-Εθνικομπολσεβίκου)στο σχόλιο, το προτρέπω να βρει στην ελληνική έκδοση το βιβλίο(δυστυχώς δε θυμάμαι τίτλο) του Μιχαήλο Μάρκοβιτς(εις των τριών της "Σχολής της Πράξης" του παν.Βελιγραδίου) που αν και αναφέρεται κατά κύριο λόγο στην ανάλυση της "αλλοτροίωσης", περιέχει και τη κορυφαία κατά τη γνώμη μου προσέγγιση, στην έννοια της πράξης κατά Μάρξ.

_________________________________________________________________________________

Π. ΚΟΚΚΙΝΟΣ 14/3/2016, 23:38 μ.μ.

Με το Στέφανο Χίο να διερμηνεύει τα αισθήματα των ντόπιων "εθνικιστών" είναι φυσικό και επόμενο να μετατραπεί και ο τελευταίος Έλληνας σε ανθέλληνα. Με το Μιχαλολιάκο να εκπροσωπεί τους εθνικιστές είναι αναμενόμενο ο εθνικισμός να έχει καταντήσει σε κακούργημα. Με το "Στόχο" να εκφράζει τους πατριώτες θα προτιμήσουμε τελικά Σύρους για συμπατριώτες. Από τη στιγμή που δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο τι να λέμε. Για "λαθροπρόσφυγες" μιλάει ο Στέφανος Χίος και καταλαβαίνουμε όλοι ότι η υστερία βαράει κόκκινο. Μπράβο σας κ. Καλέντζη που κρατάτε μια ψύχραιμη στάση σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα και που μπορείτε να συγκρατείτε σε ορθή σκέψη τους επισκέπτες σας.

_________________________________________________________________________________

ΕΡΣΗ Λ. 14/3/2016,  23:49 μ.μ.

Δε χρειάζεται και πολύ να καταλάβουμε ότι ο κ. Καλέντζης χτυπά για άλλη μια φορά τη Χρυσή Αυγή με αδικαιολόγητη εμπάθεια και χειρότερα απ΄ότι θα τη χτύπαγε ένας κομουνιστής αλλά όλοι το καταλαβαίνουμε ότι για τον ελληνικό εθνικισμό θα ήταν πολύ καλλίτερο αν ο κ. Καλέντζης στελέχωνε τη Χρυσή Αυγή και με την αγωνιστική του εμπειρία τη δυνάμωνε. Δυστυχώς και η Χρυσή Αυγή έχει σοβαρό μερίδιο ευθύνης στο πρόβλημα και είναι λυπηρό να βλέπουμε τον κ. Καλέντζη να πυροβολεί λάθος στόχο. τελικά αυτό το σάιτ μπορούσε να ονομαστεί "Θάνατος στη χρυσή Αυγή" για να είναι πιο ξεκάθαρο.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αγαπητή κ. Έρση Λ., ανεξαρτήτως του "τι θα ήταν καλύτερο για τον Ελληνικό Εθνικισμό", για τον γράφοντα θα ήταν ό,τι χείριστο η εμπλοκή του σε κόμματα και αποκόμματα τα οποία αντίκεινται στη Πλατωνική "Πολιτεία" της οποίας τους κανόνες ακολουθεί παιδιόθεν! Ειλικρινώς, δεν ανήκω στους ηλιθίους οι οποίοι θυσιάζονται για τη προαγωγή ανυπτοπόδων "τσομπαναρέων" και δικαίωμα ενός εκάστου δημοκράτη να θυσιάζεται ευετελίζοντας την ύπαρξή του, επιτρέψετέ μου, όμως, να διατηρώ την υπαρξιακή μου αξιοπρέπεια μακράν στρουγγαρισμένων εσμών. Χείρον δε του χειρίστου θα ήταν να θυσίαζα την αξιοπρέπειά μου "συστεγαζόμενος" στη χρυσαυγίτικη στάνη των δηλωσιών κωλοτούμπηδων... παρακολουθώντας τους να αποκηρύσσουν γονατιστοί το παρελθόν και τις ιδέες τους δηλώνοντες πίστη στο σύστημα, στη δικαιοσύνη του, στις ...διωκτικές "Αρχές" του και  στην ...Αντιτρομοκρατική (!!) δια στόματος Μιχαλολιάκου, Παναγιώταρου, Κασιδιάρη και λοιπών φασουλήδων! όσο για το παρόν Ιστολόγιο, λανθάνετε, πέραν της χιουμοριστικής προσεγγίσεως του θεάτρου σκιών μιας ΠΙνακοθήκης Ηλιθίων (διάβαζε: Χρυσή Αυγή) η αποστολή του είναι εντελώς διαφορετική...

_________________________________________________________________________________  
Β.Ξ. 15/3/2016,  01:26 π.μ.

Προσωπικά για τον κ. Καλέντζη η ερώτηση. Που βρίσκετε την όρεξη να απαντάτε στο κάθε βλάκα χασομέρη χρυσαυγήτη που σας στέλνει ότι του κατεβαίνει από τη καφετέρια που ρουφάει το φρέντο του. Αυτό μόνο.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη: 

Αγαπητή κ. Β.Ξ., αν οι χρυσαύγουλοι ρούφαγαν, απλώς, φρέντο δε θα υπήρχε πρόβλημα, δυστυχώς όμως "ρουφούν" πολύ πιο επικίνδυνα "ροφήματα" με ορατές παρενέργειες επί των οποίων οι γιατροί συνιστούν ηπία μεταχείριση. Κι εγώ δε κάνω τίποτε περισσότερο παρά να τους μεταχειρίζομαι ηπίως... Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;

_________________________________________________________________________________

Θέμος Τσ.15/3/2016, 08:32 π.μ.

Η συμβολή σας στην αποενοχοποίηση του ελληνικού εθνικισμού μετά τη ντροπή που του προσέδωσε η ΧΑ είναι ανεκτίμητη.


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ κ. Θέμο Τσ. η αποστολή αυτού του Ιστολογίου δεν είναι ούτε η υπηρέτηση του Ελληνικού Εθνικισμού ούτε, πολύ περισσότερο, η αποενοχοποίησή του από τα αμαρτήματα και τις ντροπές που τον φόρτωσαν όχι μόνον η ΧΑ αλλά και πολλοί "άλλοι". Η αποστολή μας  είναι η υπηρέτηση της Πλατωνικής Κοσμοθέασης που δεν έχει καμία σχέση με -ισμούς και του Πολιτισμού.

_________________________________________________________________________________

Σ.Καρ.15/3/2016,  15:54 μ.μ.

Το κείμενο σας κ. Καλέντζη θα ήθελα να το είχα γράψει εγώ. Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και είμαι συγκινημένος για το ότι το γράφει ένας ναζί όπως λέτε και πιστεύω σκωπτικά ενώ στη πραγματικότητα είστε ένας μεγάλος Έλληνας. Σας σφίγγω το χέρι.

_________________________________________________________________________________

Θ. Κ. 16/3/2016, 08:28 π.μ.

Ο κ. Καλέτζης μοίρασε πάλι εγκεφαλικά λες και κάνει και τίποτα άλλο. Αργεί αλλά τα καταφέρνει. Τον βλέπω τον κ. Γιαννακόπουλο να ξαναμπουκάρει με νέες ενστάσεις για τη τακτική Καλέτζη αλλά κ. Γιαννακόπουλε κι εμείς οι φαρμκοποιοί κλέφτες θα γίνουμε; Αφήστε το κ. Καλέτζη να μας στέλνει πελατεία.

_________________________________________________________________________________


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.