Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΣΤΗ  ΠΥΡΑ  ΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


     Toυλάχιστον τρεις πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών της (πρώην...) Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με το βαθμό του Σμηναγού και πάμπολλοι ομοιόβαθμοι συνάδελφοί τους διαφόρων ειδικοτήτων, στάλθηκαν ως παραδουλεύτρες να στήσουν κρεβάτια στο καταυλισμό λαθρομεταναστών κλπ, στο Ελληνικό! Τουλάχιστον τρία μαχητικά αεροσκάφη της (πρώην...) Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας καθηλώνονται στο έδαφος ελλείψει πιλότου και εγκαταλείπεται αφύλακτος και ο εναέριος (πρώην...) εθνικός χώρος μας διότι η προδοτική κοινοβουλευτική συμμορία παρέδωσε την Ελλάδα ως χωματερή στη διάθεση αλλοφύλων εισβολέων.

     Η τραγική είδηση του εξευτελισμού των πιλότων μας αλλά και της εγκαταλείψεως της προστασίας του (πρώην...) εθνικού εναέριου χώρους μας έρχεται εκ στόματος εν ενεργεία αξιωματικό της (πρώην...) Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, πλήρως επιβεβαιωμένη και με ονοματεπώνυμα!   

     Επιπλέον, υπόστεγα στρατιωτικών μονάδων ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ και πολύτιμα μαχητικά αεροσκάφη εγκαταλείπονται στο έλεος της φθοράς προκειμένου να στεγασθούν οι αλλόφυλοι εισβολείς στα διάφορα παραθεριστικά κέντρα που οργανώνονται από τις ντόπιες "φιλιππινέζες" και που ευσχήμως τα αποκαλούν "hot spots", όπως οι ντόπιοι προδότες αποκαλούν "Θεσμούς" τους τοκογλύφους μας!

     Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ" επανέρχεται στη Πρότασή του η οποία αποδεικνύεται επίκαιρη όσο ποτέ και, απερίφραστα, προτείνει ότι η περίσταση επιτάσσει να ρίξουμε στη πυρά τους προδότες!


ΚΑΨΤΕ  ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.