Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Η ΕΙΣ ΠΟΛΛΑΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΑ ΕΥΡΩΠΗ...
Τρομοκρατία, το όχημα για την παγκόσμια διακυβέρνηση;

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο Δρ. Νομικής, Δικηγόρο


     Η Ευρώπη βάλλεται ακόμη μια φορά από την τρομοκρατία. Η κατάσταση δείχνει ανεξέλεγκτη και από ότι φαίνεται θα γίνει ακόμη χειρότερη. Οι αρχές ασφαλείας των Βρυξελλών θεώρησαν προσωρινά πως εξουδετέρωσαν τους τρομοκρατικούς θύλακες, διαψεύσθηκαν όμως οικτρά μία μέρα μετά με το λουτρό αίματος σε Μετρό και Αεροδρόμιο. Δυστυχώς αλλά η Ευρώπη δεν ελέγχει κατάσταση. Το Ισλάμ θεριεύει και εκδικείται. Εκδικείται μια άφιλη Ευρώπη, μια Ευρώπη που απεμπόλησε αξίες και πατροπαράδοτες αρχές ,που έγινε ανήθικη ,νομιμοποίησε το παρά φύσιν ,κυνήγησε το άκρατο κέρδος κατά τας επιταγάς της Σιών, μια Ευρώπη με γερασμένο πληθυσμό , χωρίς πίστη και ιδανικά ,δοριάλωτη στις πάμπολλες αμαρτίες της.

     Οι Ευρωπαίοι δεν κατάλαβαν, ότι οι υπήκοοι από τις αποικίες προευτρέπιζαν χρόνια ολόκληρα την επανάσταση των δούλων με όχημα μια φανατική θρησκεία του Ισλάμ, που δεν αποδέχεται τον αξιακό κώδικα της Δύσης, με μοναδικό στόχο να τον καταλύσει βιαίως.

     Η αγδίκιωτη μανία των ισλαμιστών για την καταστροφή της αποικιοκρατικής Ευρώπης είναι δυστυχώς η συνέπεια της στυγνής εκμετάλλευσης των ασιατικών και αφρικανικών πληθυσμών ως και του ορυκτού πλούτου τους από τους δυτικούς κοσμοεξουσιαστές ,δίχως θρησκεία, δίχως πίστη σε θεό, έκφυλοι στα πάντα ,επιρρεπείς στις χαμερπείς απολαύσεις , απομακρυσμένοι από το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, υπόδουλοι στις επιταγές του σιωνιστικού νεοϊουδαϊσμού.

     Και να το τίμημα! Τα οψώνια της αμαρτίας επιφέρουν θάνατον. Πού είναι αλήθεια οι ταγοί της χριστιανικής εκκλησίας για να εμπνεύσουν δια του παραδείγματός των τους ευρωπαίους Χριστιανούς; Βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και την ιδιοτέλεια είναι έτοιμοι να συμβιβασθούν με τα κελεύσματα της παγκόσμιας θρησκείας. Οι Χριστιανοί της Ευρώπης δεν είναι παρά ένα αποπροσανατολισμένο ποίμνιο χωρίς ποιμένα. Πως λοιπόν να αντιταχθούν στο αποφασισμένο Ισλάμ που έχει να αντιπαρατάξει μάρτυρες στους ευρωπαίους ριψάσπιδες;

     Έτσι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πρέπει να ξέρουν πως όσα σύνορα κι αν κλείσουν για να αποτρέψουν την επιδρομή επήλυδων και οθνείων στις χώρες τους ,ο εχθρός ευρίσκεται εντός των τειχών, είναι απρόβλεπτος, θα αιφνιδιάζει συνεχώς, στερώντας από τους γεμάτους διαφυλικότητα ευρωπαίους, ακόμη και τα πιο αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα.

     Το διακύβευμα τίθεται αμείλικτο για τις ανθρώπινες ελευθερίες. Προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια κινδυνεύουν να περικοπούν στο μέλλον αυτονόητα ατομικά δικαιώματα ,,που κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα ανά τους αιώνας, όπως το δικαίωμα των ελευθέρων συναθροίσεων, το δικαίωμα του ελεύθερου συνδικαλισμού αλλά ίσως και το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Αλλά και η ελεύθερη διακίνηση προσώπων εντός της ευρωπαϊκής ένωσης, το κεκτημένο της Συνθήκης Σένγκεν πάει περίπατο, οι πληθυσμοί της Ευρώπης ακόμη και για ένα απλό ταξιδάκι θα περνάνε από κόσκινο. 

     Το δικαίωμα στην εργασία μπαίνει στο στόχαστρο και γενικότερα το δικαίωμα στην ανάπτυξη της προσωπικότητας θα μείνει ωραία ιδέα μόνο στα χαρτιά. Η Ανθρωπότητα θα γυρίσει με βεβαιότητα αιώνες πίσω. Ένας νέος Μεσαίωνας την περιμένει. Όλα πια κινδυνεύουν να ελέγχονται από το μάτι του Μεγάλου αδελφού, στο όνομα της παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας. Μια παγκόσμια διακυβέρνηση λοιπόν μαζί με μια παγκόσμια θρησκεία και μια υπερτάτη αρχή ,που θα εγγυάται την ασφάλεια απανταχού της γης είναι το εφιαλτικό σενάριο, η ανθρωπότητα στο μέλλον να έχει φαινομενικά ελεύθερους ανθρώπους, στην πραγματικότητα όμως απόλυτα ελεγχόμενους από στυγνούς κοσμοεξουσιαστές πού θα ορίζουν σε μέγιστο βαθμό την ζωή και την σκέψη τους ,ό,τι χειρότερο για την δημιουργία ανδραπόδων, θλιβερά αθύρματα στα σκοτεινά σχέδια των μεγάλων σιωνιστικών αφεντικών στην γη. Η παγκόσμια διακυβέρνηση υπό το πρόσχημα της ασφάλειας των λαών της δύσης θα μπορεί στην πραγματικότητα να ελέγχει ακόμη και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας, να ένας εύσχημος τρόπος επιβολής της κάρτας του Πολίτη. Θα μπορεί ανά πάσα στιγμή σε συνθήκες ,που θυμίζουν Όργουελ, να γνωρίζει ,που βρισκόμαστε με ποιόν συναναστρεφόμαστε ,πού εργαζόμαστε ,που πηγαίνουμε ακόμη και πώς αναπνέουμε! Τις ωφελείται όμως από μια τέτοια εξέλιξη; Το Cui Bono του ρήτορα της αρχαιότητος  Μάρκου Τούλιου Κικέρωνα αποτελεί το κλειδί για να βρεθεί η απάντηση. Έτσι ίσως οι φανατικοί ισλαμοφασίστες τρομοκράτες δεν είναι παρά μόνον ο δούρειος Ίππος για να μπορέσει η νέα τάξη πραγμάτων να διαγουμίσει ακόμη και τα πιο θεμελιώδη δικαιώματα του άφρονος και παραπλανημένου Μαζανθρώπου της εποχής μας. 

     Με την παγκόσμια ασφάλεια ευρίσκονται σε απόλυτη αρμόνια και τα δαιμονικά σχέδια του αρχιμάστορα της ευρωπαϊκής Ένωσης Richard Coudenhove Kalergi, που ανέπτυξε τις εωσφορικές θεωρίες του για εποικισμό της Ευρώπης από ασιατικά και αφρικανικά φύλα, την εξαφάνιση των αμιγών Εθνών και μέσα από συνθήκες ενός περίεργου ειρηνισμού- Pazifismus να υπάρξει διακυβέρνηση από μία ανώτερη πνευματική Ελίτ, αυτήν των Σιωνιστών Εβραίων. Συνακόλουθα ο παγκόσμιος πλούτος περνά στα χέρια των ολίγων ,οι πολλοί όμως, εξαθλιωμένοι και απόλυτα ελεγχόμενοι. Σε όλη αυτήν την επερχόμενη καταιγίδα ας μείνουμε νηφάλιοι, σε εγρήγορση όμως γιατί θα συμβούν πολλά, επιδαψιλεύοντας για εμάς τους ολίγους πίστη στον Θεό και στον Ελληνικής καταγωγής Ιησού, με πνεύμα ειλικρινούς μετάνοιας και προσευχής, μακριά από τους σύγχρονους κοσμικούς κληρικούς, αυτούς που κατά μέγα μέρος κατάντησαν έτσι την Ευρώπη αλλά δυστυχώς και με τους ουτιδανούς πολιτικάντηδες μας, και την χώρα μας .


     Είναι ολοφάνερο πως η θεοποίηση του τοκογλυφικού κέρδους καθώς και η απομάκρυνση της Ευρώπης από τις αρχές της φυσιοκρατίας ως και της πλατωνικής φιλοσοφίας θα επιφέρει νομοτελειακά την δήωση της ,αυτήν που προετοίμασαν μεθοδικά οι νεκροθάφτες νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου! Η εποχή του αντίχριστου πλησιάζει!



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ



ANAΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ, 24/3/2016, 11:09 π.μ

Με λογοκρίνατε μη λάχει και θιχτεί ο Ηλιακόπουλος αλλά σας άδειασε και πάλι με κείνο το ‘Ελληνικής καταγωγής Ιησού’ που βγάζει τρελό γέλιο για ένα φυλετικό εθνικοσοσιαλιστικό μπλοκ. Εδώ τι λέτε;

Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ Αντιεξουσιαστή,
Κάνουμε πράξη την επιταγή ενός εκ των Φιλοσόφων μας που μας υποδεικνύει να απαιτούμε και όχι απλώς να αποδεχόμαστε την ελευθερία του άλλου. Δημοσιεύουμε ως έχει το κείμενο του αγαπητού μας κ. Ηλία Ηλιακόπουλου (διαφωνώντας στο σημείο που επισημαίνεις)  αλλά και ως έχει και το δικό σου σχόλιο (συμφωνώντας στο ίδιο σημείο).  Ο δικός μας  διανοητικός αλλά και διαλεκτικός «παρονομαστής» αθροίζει τα θετικά σημεία (που πάντα υπάρχουν, ακόμη και στη δική σου περίπτωση)  και καταλήγει σε συνθετικό εξαγόμενο, αφού, αυτό είναι Εθνικοσοσιαλισμός. Αν αυτό το ακολουθούσατε χωρίς εμπάθειες και οι υπόλοιποι, αντιφασίστες και λοιποί, το μόνο σίγουρο θα ήταν μια αισθητή πνευματική βελτίωση του Κόσμου. Ποιος, όμως, έχει τη δύναμη να ακούσει τον «άλλο», όπως τα καταφέρνουμε εμείς οι κακοί …Ναζί; 

_________________________________________________________________________________

Β. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, 24/3/2016,  11:53 π.μ.

Αν και θέλω να είμαι ανεκτικός με κάθε διατύπωση καλής πρόθεσης εντούτοις δε μπορώ να μη σταθώ σε κάποιες επικίνδυνες γυριστές που εντοπίζω σε κείμενα συνεργατών σας που ανεβάζετε γνωρίζοντας ότι τα διαβάζετε προσεκτικά πριν τα κρεμάσετε στα μανταλάκια. Εδώ θα ήθελα να εκφράσω την απορία μου για ένα Εθνικοσοσιαλιστικό σάιτ που δημοσιεύει κείμενα με απροκάλυπτη σιωνιστική ορολογία όπως  “ισλαμοφασίστες”  που χρησιμοποιεί ο κ. Ηλιακόπουλος που από το γράψιμό του δείχνει περισσότερο ιεροκήρυκας παρά πολιτικός αναλυτής. Δε ξέρω αν και άλλοι αναγνώστες σας έχουν διατυπώσει ανάλογη απορία αλλά γνωρίζοντας τουλάχιστον δύο εκ των μελών της σ.ο. αυτού του σάιτ απορώ πως αναρτήσατε παρόμοιο κείμενο.  Αντί ο κ. Ηλιακόπουλος να αναρωτηθεί για τις ευθύνες του σα δημοκράτης και κολημένος πολιτευτής, θα μας πει ότι του φταίει ο Φασισμός και θα επικαλεσθεί το λεξιλόγιο που μας πλασάρει η μοσάντ για ‘ισλαμοφασίστες’; Ποια είναι η δική σου θέση σ.ο.;

Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ κ. Β. Καλλιμάνη,
Ας αρχίσουμε από το τέλος: Όντως ο όρος «ισλαμοφασίστας» είναι κατασκεύασμα των εβραιοσιωνιστών προς επέκταση της αντιφασιστικής τρομοκρατίας την οποία μεθοδεύουν στα «μαγειρεία» της ΜΟΣΣΑΝΤ, όμως, παρακαλούμε διαβάστε την απάντησή μας στον (παραπάνω) φίλο μας Αντιεξουσιαστή ώστε να αντιληφθείτε το γιατί αναρτήσαμε μια τέτοια διατύπωση, χωρίς να χρειαστεί να επαναλάβουμε τα ίδια. Ευχαριστούμε.

_________________________________________________________________________________

M.A. 24/3/2016, 12:20 μ.μ.

Τόσο καταλάβαμε το Χριστό στην Ελλάδα που του φορέσαμε τσαρουχάκια και τον θέλουμε για πάρτη μας. Μπράβο Ηλιακόπουλε κάντον χτήμα σου και αυθαίρετο αν γουστάρεις. Όλα καταπατημένα και αυθαίρετα μαζί κι ο χριστούλης. Γέλια

Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ -ή Μ.Α. το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα άξιζε να διαφωνήσουμε είναι για ένα laissez-passer που ο κ. Ηλιακόπουλος βλέπει ελληνικό ενώ εσείς, πιθανώς, κινέζικο! Έτσι κι αλλιώς … παραμένει ιστορικώς ...αθεώρητο έστω και αν η ημερομηνία λήξης του είναι απεριόριστη.

_________________________________________________________________________________

ANAΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ, 24/3/2016, 14:09 μ.μ.

Γιατί δεν ανεβάζετε το σχόλιο μου: Εξακολουθώ να είμαι λογοκριμένος; Ντξ δε θα ξαναθίξω Ηλιακόπουλο αν και με γαργαλάει. Kαι ξέχασα να σχολιάσω και το «ισλαμοφασίστες». Επικό Ηλιακόπουλε χίλια μπράβο φαντάζομαι Καλέτζη με καντίλες ξαναγτράφτο να χαρείς έτσι να γελάσουμε

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:


Λογοκριμένος είσαι αγαπητέ Αντιεξουσιαστή όταν βρίζεις. Διαφορετικά, ό,τι αναρτάται γίνεται κατόπιν ομόφωνης αποφάσεως της συλλογικότητος της Σ.Ο. με τον απαιτούμενο χρόνο. Τώρα, αν πρόκειται να «γελάσετε» παρακαλώ τον κ. Ηλιακόπουλο να το επαναλάβει. Το γέλιο μακραίνει τη ζωή! Λίγο το έχεις να βλέπεις μια "πλατεία" ανάμεσα σε 'Vox' και Πολυτεχνείο ανάσκελα από τα γέλια; Άντε να δείτε και σεις λίγη χαρά.

_________________________________________________________________________________

ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 24/3/2016,  16:58 μ.μ.

Χαίρομαι που οι σκέψεις διατυπωμένες στο  τελευταίο άρθρο μου προκάλεσαν τόσο ζωηρό διάλογο.Και φυσικά περίμενα τέτοιου είδους αντιδράσεις,ιδιαίτερα από τον αναρχοάπλυτο.Όπως διαπιστώνω φρίττει στην ιδέα ,πως ο Ιησούς ήταν Έλληνας.Αυτό σημαίνει πως είμαστε σε καλό δρόμο.Τι περίμενε να πώ,πως ο Ιησούς ήταν Ιουδαίος;Όπως ίσως ξέρει και ο αναρχοάπλυτος ο Χριστός καταγόταν από την περιοχή της Γαλιλαίας,με μεγάλο μέρος του πληθυσμού τότε στον τόπο αυτόν να έχει ελληνικές ρίζες αλλά και ελληνιστική παιδεία.Ναζωραίος σημαίνει ξένος,ενώ αν οι Ιουδαίοι εκείνης της εποχής γνώριζαν, πως ο Ιησούς ήταν δικός τους δεν θα ζητούσαν από τον Πιλάτο να τον δικάσει.Θα τον δίκαζαν οι ίδιοι σύμφωνα με τον Εβραϊκό νόμο.Δεν ήταν όμως δικός τους ,γι αυτό έφριτταν και εκείνοι .Δεν έχει λοιπόν ο αναρχοάπλυτος παρά να ερευνήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. είμαι σίγουρος πως θα αναθεωρήσει πολλά.Δεν είναι τυχαίο αναρχοάπλυτε ,πως η χώρα μας παρά τους λυσσασμένους ανέμους που την δέρνουν ,παρ ότι εμείς ως Έλληνες εκτροχιαστήκαμε, απομακρυνόμενοι από τον φυσιοκρατικόν τρόπον ζωής ,εν τούτος την προστατεύει τελικά χέρι Θεού σε όλα και δεν έχει πάει ακόμη στο πύρ το εξώτερο!Γιατί λές εσύ;Μην βιαστείς να δώσεις επιπόλαιη απάντηση.Σκέψου και τα ξαναλέμε.Πάντως άν έχεις όνομα πές το.Είναι κρίμα να κρύβεσαι πίσω από σκοτεινές και δυσερμήνευτες έννοιες...

_________________________________________________________________________________ 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΟΣ, 24/3/2016,  17:53 μ.μ..
.
Αδυνατω να παρακολουθησω την οργη και την εκπληξη ορισμενων σχολιογραφων,για την επιμαχη φραση του Ηλια Ηλιακοπουλου,σχετικα με μια εκδοχη της καταγωγης του αμφιλεγομενου Χριστου..Θα περιμενα αντι για επιθετικα σχολια,επιχειρηματα αντικρουσεως η,στηριξεως της.Μονον τοτε ο δημοσιος διαλογος πολιτισμενων Ελληνων εχει αξια και νοημα.Και ετσι θα εξελθουμε σοφοτεροι..Με τεκμηριωμενες θεσεις και σεβασμο στον φορεα αντιθετων αποψεων..Ευτυχως δεν ειμαστε Ιεχωβαδες,να πανικοβαλομαστε με την αλλη αποψη και να την δαιμονοποιουμαι..Δεν αρμοζει σε ελληνικο χαρακτηρα..Τις αγορευει βουλεται..;;Αυτο ειναι Ελληνικη Σκεψη,με επιχειρηματολογια και διαλεκτικη αλληλουχια και οχι με συνθηματα..και παντα σε ποιοτικο επιπεδο ελευθεροστομιας...
.
Το θεμα της υπαρξεως και της καταγωγης του Ναζωραιου ειναι τεραστιο Θεμα..και πρεπει να το διαχωρισουμε με το κοινωνικο κινημα του Παυλου και τον μετεπειτα εκφυλισμο του σε κρατικο οργανο στην Ρωμαικη Αυτοκρατορια επι Θεοδοσιου..Προσωπικως δεν ανηκω στην χριστανοτραφη δογματικη ,αν και σπουδασα και Θεολογια,αλλα δεν εχω ουδεν συμπλεγμα να συζητησω καλοπιστα ολες τις θεσεις..Ας μην ξεχναμε οτι ο Champerlein..πνευματικος μεντορ του Rosenberg αλλα και του Fuehrer κατα ομολογια τους,στο βιβλιο του Die Grundlagen des 19 Jahrhunderts..Τα θεμελια του 19ου αιωνος..υποστηριζει ευθαρσως την μη εβραικη καταγωγη του Χριστου,σε ιδιαιτερο μαλιστα πολυσελιδο κεφαλαιο..με πλουσιες παραπομπες..Αλλα και ο Eckart πνευματικος τροφος του Αδολφου Χιτλερ,στον οποιο ο Fuehrer αφιερωσε τον δευτερο τομο του Mein Kampf..αναπτυσσει στα βιβλια του σχετικους προβληματισμους...Θα πρεπει ολα να τα μελεταμε χωρις αγκυλωσεις...
.
Σχετικα με τον  ορο ισλαμοφασισμος,και εγω εχω τις ενστασεις μου για το δοκιμο της εννοιας,αλλα θα πρεπει να δωσει την εξηγηση και νοηματοδοτηση στο συγκεκριμενο πνευμα του κειμενου του, ο συντροφος και καλος Ελληνας Ηλιας,προς διαλυσιν των παρερμηνειων.....


Το βασικο ζητουμενο ειναι η ελευθερια εκφρασεως και λυσιτελους μαιευτικης  Διαλεκτικης,οπως τα πλατωνικα προτυπα οριζουν,υπο την προυποθεση της παραγωγης δημιουργικων ερεθισματων Μελετης,οπως ταιριαζει σε καθε καλλιεργημενο Ανθρωπο,ανευ παρωπιδων και φοβικων συνδρομων για την αλλη τοποθετηση,την οποια διαλεκτικα η,θα επικυρωσει,η,θα ανασκευασει...

_________________________________________________________________________________

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 24/3/2016,  21:16 μ.μ.

Και ΄γω λογοκρίνομαι και μάλιστα προληπτικά,χωρίς να έχω βρίσει ποτέ μου και χωρίς να έχω παρενοχλήσει κανένα αρθρογράφο ή αναγνώστη. Αναρχοάπλυτε μάλλον είμαστε τα... αποπαίδια. Στο θέμα τώρα:o αξιολάτρευτος Ηλίας έχει αναχθεί σε ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΜΠΡΗΣΤΗ. Βλέπω σύντομα "μεταγραφή" του .καθώς αρχίζει να γίνεται "μήλον της έριδος".Δε κατάλαβα την έννοια του σχόλιου του Μ.Α. ,τον παρακαλώ να επανέλθει αναλυτικότερα ,όπως και τον κ. ΠΕΡΙΚΛΗ Κ.Ν.(αν φυσικά έχει επιστρέψει).Σχετικά με επόμενο άρθρό σας(σχέση Mossad με τρομοκρατία):χωριό που φαίνεται...Τέλος μια ετεροχρονισμένη παρατήρηση για άρθρο κ.Λαγού "Η αναρχία...κωμωδία":δεν έχω δεί τη ταινία και δεν έχω άποψη . Παρά ταύτα,γνωρίζοντας  τόσο τις ιδεολογικές αναφορές όσο και την ιστορία της R.A.F. ,θεωρώ την Ulrike "ομοούσια" του Ehrhardt. Ιεροσυλία και μόνο ιεροσυλία, η "κινηματογραφική" απόδοση της δράσής της, ανεξαρτήτως σεναρίου.

_________________________________________________________________________________

ΕΡΜΗΣ88, 24/3/2016, 22:14 μ.μ.

Για μένα είναι ένα ξάφνιασμα αυτό το ιστολόγιο γιατί ότι διαβάζω είναι αντίθετο απ ότι περίμενα. Ο κ. Καλέντζης δ΄΄ινει μια διαφοερετική εικόνα ναζιστή όλοι μαζί μπορούν και μιλάνε πολιτισμένα ακόμα και όταν εκφράζουν αντίθετες απόψεις όλα παράξενα. Στα 28 ψηφίζω ΧΑ αλλά αρχίζω να ξανασκέφτομαι πολλά. Δε ξέρω αν πρέπει ναπω ευχαριστώ η να θυμώσω και να μη ξαναμπώ

_________________________________________________________________________________

HΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 24/3/2016,  23:19 μ.μ.

Πολύς ντόρος για την χρησημοποιηθείσα από μένα  στο πιό πάνω κείμενό μου ορολογία “Ισλαμοφασίστες”.Προς αποφυγή περαιτέρω δυσνόητων ερμηνειών, δεν χρησιμοποιώ τον όρο αυτόν ούτε για να ταυτισθώ με σιωνιστικές θεωρίες,όπως ατυχώς  οι επιπόλαιοι επικριτές  έναντι του καθιδρύματος και εμού πικρόχολα υπογράμμισαν, ούτε για να αποδομήσω την έννοια του όρου, όπως αυτή αναπτύχθηκε στα χρόνια του μεσοπολέμου στον προηγούμενο αιώνα.Πρέπει όμως να διακρίνει  κανείς πώς άλλο Εθνικοσοσιαλισμός πού αποσκοπεί στην διατήρηση της φυλής και του Έθνους και άλλο Φασισμός πού δεν προτάσσει τα παραπάνω.Ο όρος χρησιμοποιήθηκε από μένα ως μια λέξη που αποδίδει την τραγικότητα των στιγμών από ακραίους φονταμεταλιστές  ισλαμιστές , που δρούν στο σήμερα ως στυγνοί τρομοκράτες, με υποκινητές ακριβώς τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας.Και πάντως δεν αποδέχομαι ,ότι έχω ευθύνες ως δημοκράτης και κολημένος πολιτευτής απλούστατα γιατί δεν αισθάνομαι έτσι.Ούτε ο Φασισμός λοιπόν φταίει για τις δράσεις φανατικών ισλαμιστών ούτε η Μοσάντ κρύβεται από πίσω.Επιτέλους αγαπητοί Συνέλληνες παύσατετε να πιστεύετε, πώς  χτυπήσατε” Λαγό”Και κείνον και μένα είναι δύσκολο να μας πιάσετε.Εντρυφούμε αμφότεροι στην ευφυή σχολή Καλέντζη(μαζί κι ο Γιαννακόπουλος) με κύριο χαρακτηριστικό τον αλτρουϊσμό και την Αλληλεγγύη, λέξεις ίσως άγνωστες για πολλούς από εσάς.Ως Εραστές της πλατωνικής φιλοσοφίας ακούμε πάντως με χαρά και καλοπιστία κάθε αντίρρησή σας.Πάνω απ όλα λοιπόν η προαγωγή του γονιμού διαλόγου!

_________________________________________________________________________________

ANAΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ, 25/3/201614:49 μ.μ.

Αν σοβαρολογείτε με το ανεκδοτάκι σας περί χριστούλη και ισλαμοφασισμού κ. Ηλιακόπουλε (έτσι για να μη με κόψει ο Καλέτζης) σημαίνει ότι έχετε χάσει και την αίσθηση του χιούμορ. Θα μπορούσαμε να γελάσουμε αν είχε και λίγο δράκο. Ξαναδιαβάστε τι γράφετε κι αν επιμένετε ας μας πει και η ναζιστική ΣΟ την άποψή της.

_________________________________________________________________________________

ST/RASSER 25/3/201616:20 μ.μ.

Δε βγαίνει νόημα κ. Η. Ηλιακόπουλε από αυτά που γράφετε για τον ισλαμοφασισμό. Ο όρος δεν αποδίδει καμιά τραγικότητα όπως γράφετε αλλά προσδιορίζει πονηρά και παραπλανητικά μιαν ανύπαρκτη διασύνδεση του φασισμού με τον ισλαμισμό και κατ επέκταση με τη διεθνή τρομοκρατία. Για σας ο φασισμός ταυτίζεται με τη διεθνή τρομοκρατία. Είναι έτσι ή δεν είναι; Δικηγόρος είστε και γράμματα γνωρίζετε. Είστε και χρυσαυγίτης πολιτευτής δε λέμε αλλά μη πλατιάζετε προσπαθώντας να ρίξετε στάχτη. Εδώ δε δικάζουμε ούτε Κασιδιάρη ούτε Ρουπακιά. Σοβαρά μιλάμε.

_________________________________________________________________________________

25η 25/3/2016, 17:01 μ.μ.

Εδώ κι αν γίνετε παρέλαση τσολαδιάκα γκαραγκούνες όλοι με τα φισεκλίκια και τα ζουνάρια ριχτά


Απάντηση Σ.Ο.:

Καλωσήλθατε! "Διαλιέχτε" ...κατηγορία και ξιφουλκείστε! Μόνο που παραλείψατε να προσδιορίσετε για ποιαν ανάρτηση προορίζεται το σχόλιό σας και αποτολμήσαμε να το ενθέσουμε εδώ. Στη διάθεσή σας για κάθε μετακίνηση.

_________________________________________________________________________________

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 25/3/2016, 20:13 μ.μ.

Θερμή παράκληση προς σχολιογράφους ,να μη χρησιμοποιούν ,ως ονοματοδοσία τους,τα επίθετα STRASSER kai STENNES ,γιατί στο τέλος θα μπλέξουμε και θα ψαχνόμαστε όπως λέει και ο αξιαγάπητος Αναρχοάπλυτος. Τουλάχιστον να με κυνηγάνε για ότι γράφω....
Τι θα γίνει με τη περίπτωση Ηλιακόπουλου?Στο τέλος κάθε άρθρο του θα καταλαμβάνει το 1/4 της σελίδας και τα σχόλια τις επόμενες πέντε.Η ΣΟ πρέπει να προβλέψει άλλη διάταξη του ιστότοπου, γιατί μέχρι το πάσχα βλέπω να συνεχίζονται τα σχόλια...
 Θεωρώ αφελές το αίτημα  διευκρίνισης  που ζητά η ΣΟ από το σχολιογράφο "25η". Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται κύριοι....που αλλού θα μπορούσε να απευθύνεται ο συντάκτης?
Ο κ.ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ.Ν. ας δώσει επιτέλους σημεία ζωής, εκτός και αν το γκούγκλ τον έχει βγάλει πουθενά από Αλάσκα μεριά..

 _________________________________________________________________________________

HΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 25/3/2016, 22:33 μ.μ. 

Προς όλους τους αναρχοάπλυτους,ανώνυμους ST/RASSER κλπ της θλιβερής  αυτής Μπανανίας!Ουδόλως με εκπλήσσουν οι απαντήσεις σας,αφού δεκαετίες ολόκληρες αυτή η άθλια Γραικία υποθάλπει τέτοιου είδους επιπόλαιες ,ρηχές ως και χλευαστικές νοοτροπίες, γιατί έτσι εξυπηρετείται το σύστημα.Εξ άλλου αναρχοάπλυτοι, όλοι πλέον γνωρίζουν,όσοι παροικούν εις “Ιερουσαλήμ”,πως τα όρια μεταξύ υμών και των της Χρυσής Αυγής ,που ατυχώς και άστοχα για μένα τάχα ακόμη ως πολιτευτή της επικαλείστε,είναι δυσδιάκριτα και εντελώς ρευστά, εξυπηρετώντας στην πραγματικότητα την σάπια άρχουσα τάξη.Μια και δεν έχετε όρεξη και χρόνο προφανώς για έρευνα ,να γνωρίζετε τουλάχιστον πως ο τρόπος ζωής του Ιησού ήταν Ελληνικός.Συναναστρεφόταν τον κόσμο,αγαπούσε τους ανθρώπους,δεν ήταν ο σκοτεινός Θεός των Εβραίων, ο τιμωρός Γιαχβέ και Ελοχίμ,που καθόταν απόμακρος,χαρίζοντας την ¨”ευλογία” του μόνο στους πλουσίους και πετυχημένους,όπως καλήν ώρα οι σημερινοί προτεστάντες που ταλαιπώρουν με αποικιοκρατικούς πολέμους και ίντριγκες την ανθρωπότητα.Ο Ιησούς αντίθετα χαιρόταν με τους ανθρώπους, συναισθανόταν τα βάσανα τους, συνέτρωγε μαζί τους,ευλόγησε τον γάμο στην Κανά,άφηνε ακόμη και να τον πλένουν με μύρο στο κεφάλι και τα πόδια,έθιμο καθόλα Ελληνικό  και άλλα πολλά. Έναν τέτοιον Θεό δεν μπορούσαν να ανεχθούν οι Εβραίοι,αφού δεν ήταν δικός τους αλλά τουλάχιστον Ελληνιστικής παιδείας.Διαβάστε λίγο τον Πλάτωνα στην Πολιτεία του τον Τίμαιο και Θαιέτητο για να διαπιστώσετε, πως η διδασκαλία του Πλάτωνα ήταν προπομπός της διδασκαλίας του Χριστού.Μην επαίρεστε, μην λοιδωρείτε και μην φρίττετε αξιοθρήνητοι ανώνυμοι  αναρχοάπλυτοι ,ως οι εκπεσόντες εωσφόροι άγγελοι ,αλλά προσπαθείστε να κοινωνήσετε της αληθινής διδασκαλιας του ναί (!)Ελληνικής καταγωγής και παιδείας Ιησού ,μήπως και τύχετε έστω και την τελευταία στιγμή της Θείας Χάριτος,που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι μας στους δύσκολους αυτούς καιρούς!
Δυστυχώς η νοοτροπία σας, που συντηρήθηκε δεκαετίες ολόκληρες από το άθλιο πολιτικό σύστημα της ψευτοδεξιάς όσο και λαοπλάνας αριστεράς, πολλών και ποικίλων αποχρώσεων,είναι αυτή που στο όνομα μιας κίβδηλης δημοκρατίας ματαιώνει εκδηλώσεις κατά των κέντρων υποδοχής λαθροεισβολέων και ισλαμοποίησης της Ελλάδος.Έτσι λοιπόν δικοί σας αναρχικοί ροπαλοφόροι με την ανοχή (!)των πραιτοριανών της αστυνομίας ακύρωσαν εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Λάρισας στο κέντρο Αχίλλειον στον Πλατύκαμπο πριν δύο ημέρες ,απειλώντας Θεούς και δαίμονες.Τα ίδια ετοιμάζεστε να κάνετε μεθαύριο στην Θεσσαλονίκη προς δόξαν της ψευτοκουλτούρας σας.Για πέστε μας,γιατί αλήθεια έχετε το προνόμιο της αλάθητης σκέψης θλιβεροί αντιφασίστες;Πού αλήθεια υπάρχει γραμμένο αυτό;Αντί να αρχίσετε επιτέλους να σκέφτεστε, δαιμονοποιήσατε την λέξη “ισλαμοφασίστες”και παρά τις επαρκείς επεξηγήσεις εντελώς παρακμιακά κάθεστε και τσιμπολογάτε ως τα όρνεα από το κουφάρι, που εσείς ως φορείς πλάνης ,φτιάξατε.Να γνωρίζετε όμως πως η νοοτροπία της αμφισβήτησης και απόρριψης των πάντων σας οδηγεί σε οδυνηρό αδιέξοδο,που κάποια στιγμή θα αναγκασθείτε να αντιμετωπίσετε, όχι μόνο με λόγια και εκ του ασφαλούς.Κύκλιος ο βίος των ανθρώπων, έλεγαν οι προγονοί μας...Καληνύχτα!

_________________________________________________________________________________

ANAΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ26/3/201621:49 μ.μ

Τα περί χριστούλη τα συζητήσαμε και σα καλός εθνικιστής κ. Ηλιακόπουλε θα πρέπει να τα βρείτε με τους ομοϊδεάτες σας που μιλάνε για δωδεκάθεο και όταν τα βρείτε ξαναγυρίστε με το κηδεμόνα σας. Και δω κομμάτια είστε. Τα περί "λαθροεισβολέων" και "ισλαμοποίησης" σε λίγο δε θα τολμάτε να τα ψιθιρίζετε γιατί τα εθνίκια ευτυχώς προτιμάνε πρέφα και βολεύονται με πέντε κατάρες. Για τη περίπτωση του Πλατύκαμπου τι περιμένετε εσείς και ο (... Σημείωση Σ.Ο.: Λογοκριμένη ύβρις) Πατριωτικός Σύνδεσμος να σας στρώσουμε χαλιά για να κάνετε φιέστες μίσους; Στις τρύπες σας και πολύ σας είναι. Και είδατε ότι ούτε τα αφεντικά σας οι μπάτσοι δε σας προστάτεψαν. Όπου και να εμφανιστείτε θα τρώτε άκυρο και ξύλο της μαιμούς. Ούτε στη Λάρισα ούτε πουθενά οι φασίστες ακροδεξιοί. Που να δεις στο "συνέδριο" των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής να γελάσεις. Είπαμε στις τρύπες σας παρέα με το μπάτσο κολητό σας.


Απάντηση Σ.Ο.:

Αυτό το "φασίστες ακροδεξιοί" δε μπορούμε να καταλήξουμε εάν είναι περισσότερο ύβρις (ώστε να το λογοκρίνουμε) ή ηλιθιότητα, καταλήγοντας στο δεύτερο, λόγος για το οποίο το αφήνουμε ως έχει!

_________________________________________________________________________________

Ενημερώνουμε τον φίλο Αντιεξουσιαστή ότι το θέμα εξαντλήθηκε και ο,τιδήποτε άλλο και εάν στείλει, μόνον εάν περιέχει είδηση θα αναρτηθεί. Μακάρι και τα "μέσα" του χώρου που εκπροσωπεί να επεδείκνυαν ανάλογη ανεκτικότητα προς αντιπάλους.

Η Σ.Ο.

_________________________________________________________________________________

ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 27/3/2016,  11:33 π.μ.


ΥΓ Προς όλους τους αναρχοάπλυτους, θλιβερά κρυπτόμενους,ανώνυμους ελλείψει θάρρους, αντιεξουσιαστές!Η απώλεια ελέγχου της αυτοκυριαρχίας σας οδηγεί τους πολυπληθείς αναγνώστες του καθιδρύματος σε ασφαλή συμπεράσματα  για την ποιότητα του χώρου σας και το τί σας περιμένει στο μέλλον.Επιβεβαιώσατε με τα λεγόμενα σας ,ότι εσείς και η Χρυσή Αυγή είστε συγκοινωνούντα δοχεία ή καλύτερα οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.Χαίρομαι ιδιαίτερα πως στα δικά μου επιχειρήματα έχετε να αντιπαραθέσετε μόνο μίσος και ύβρεις και γι αυτό άλλωστε δικαίως λογοκρίνεστε από την Σ.Ο του Καθιδρύματος.Το παίζετε εκ του ασφαλούς “τσαμπουκάδες¨δεν προσέξατε όμως πως σας τόνισα,”κύκλιος ο βίος των ανθρώπων...”Ετσι μην αποκλείετε στο μέλλον έναν νέο και ακόμη πιο ευέλικτο Μανιαδάκη...Μέχρι τότε,ειλικρινά καλυνύχτα!

________________________________________________________________________________


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.