Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

KAI ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ
ΟΙ 
ΤΟΥΡΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ!




     Ακολουθώντας το μονόδρομο του ανοήτου ο οποίος επιθυμεί να υποβαθμίσει τον 'απέναντι' αντί να αναδείξει τον εαυτό του, ο ευρωβουλετής της «Χρυσής Αυγής» Ε. Συναδινός εκπροσωπώντας μία χώρα στο ναδίρ της διεθνούς απαξίας, μία χώρα με κατεξευτελισμένη Παιδεία, μία χώρα με εξωνημένο στρατό ο οποίος βρίσκεται στα «τέσσερα» ενώπιον  κάθε αλλόφυλου εισβολέα,  μια πεινασμένη χώρα της οποίας η οικονομία είναι ναυάγιο,  μία χώρα η οποία στιγματίζεται ως μη δυνάμενη να ελέγξει ούτε τα σύνορά της, χρησιμοποιώντας τη μισαλλόδοξη ακροδεξιά ρητορική  εντός του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου θεώρησε …καλό να πει από μικροφώνου ότι  «…οι Τούρκοι είναι βάρβαροι είναι βρώμικοι, είναι όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν…» με αποτέλεσμα, όπως ήταν αναμενόμενο να πυροδοτήσει αντιδράσεις οι οποίες είχαν ως συνέπεια να χαρακτηρισθεί υβριστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ρατσιστής και να αποβληθεί από την αίθουσα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά (!) στα χρονικά του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου!


TO  NOYMEPO
697

      Ο Ε. Συναδινός παρίστανε την "όρνιθα" όταν ήταν εν ενεργεία στρατιωτικός, όταν μπορούσε να προκαλέσει καταστάσεις που θα μπορούσαν να ανακόψουν τη καταστροφή της χώρας και σιωπούσε ως ευπειθέστατη "νοσοκόμα" όταν ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής άφηνε τη τελευταία του πνοή στα κελιά της άθλιας δημοκρατίας την οποία υπηρετούσε ο Ε. Συναδινός, υπό την πλήρη παραβίαση των ανθρωπίνων και νομικών δικαιωμάτων του, με τη φυλάκισή του παρατεινόμενη πέραν των νομίμων ορίων! "Κότα" άγρια ο Ε. Συναδινός  τ ό τ ε  διότι το εφ΄ άπαξ, τα επιδοματάκια και η συνταξούλα του έγνεφαν εκ του μακρόθεν και αυτός, όπως και οι ένστολοι συντεχνίτες του με το "χρυσίον" στον ορίζοντα, άντε και κάποια διαμνημόνευση τσιγκάκι από το Μοναστηράκι, μπορούσαν να νοιώθουν ικανοποιημένοι!

     Κι ύστερα ήρθε η "Πινακοθήκη των Ηλιθίων" να βγάλει από το 'κοτέτσι" τις ...φρόνιμες και να τις εξελίξει στο ευρωπαϊκό (και ιθαγενές...) παλκοσένικο από άγριες "κότες"  σε άγριες κενοβουλευτικές κοκότες! Τι σημασία είχε αν δεν είχαν ούτε πολιτική Παιδεία, ούτε στοιχειώδη ευφυία, ως στόκοι θα μπορούσαν να καλύψουν τα κενά μιας "κορνίζας" που τη πήρε η ...Λίζα και τους έβαλε όλους στη ...πρίζα!

     Ευκαιριακός πολιτικάντης ο Ε. Συναδινός, ένας ένστολος που σιώπησε ένοχα όταν Ήρωες Στρατηγοί πέθαιναν στα κελλιά της καραμανλικής δημοκρατίας, ακατάρτιστος περί το στοιχειώδες εθνικό συμφέρον που επιτάσσουν οι καιροί με απόλυτη προτεραιότητα την ανόρθωση της Ελλάδος και όχι τη απόπειρα «κατεδαφίσεως» …άλλων, ο άσχετος πολιτικάντης επέλεξε να «πουλήσει τζάμπα μαγκιά» και το μόνο που κατάφερε ήταν ακόμη έναν εξευτελισμό της Ελλάδος δια της εκδιώξεώς του από μία αίθουσα αχρείων απατεώνων εν μέσω των οποίων ο ίδιος επέλεξε να ενταχθεί και να «συστεγαστεί»!

     Με περισσή, λοιπόν, ανοησία, ο Ε. Συναδινός, κατέφερε ένα επιπλέον πλήγμα στη ταλαίπωρη Ελλάδα της οποίας τη τύχη διαχειρίζονται ηλίθιοι, εμφανιζόμενος ως ο πανύβλαξ ρατσιστής εκεί που θα έπρεπε να υπάρξει ο ευφυής συνήγορος της Πατρίδος του (?)!

     Ασχέτως του τι είναι, πραγματικώς, οι Τούρκοι, η κακαίσθητη και χοντροκομμένη διατύπωση του «ακατέργαστου» ένστολου πολιτικάντη ενώπιον διεθνούς ακροατηρίου, ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι θα επέφερε προσβλητικές συνέπειες για ολόκληρη της ελλαδική αντιπροσωπία και για ολόκληρη την Ελλάδα, όμως γεννάται το ερώτημα εάν ο Ε. Συναδινός είναι τόσο μικρόνους ώστε δε προέβλεψε, απλώς, τις αντιδράσεις τόσο βλακωδών επιχειρημάτων όταν, μάλιστα, υπάρχουν τόσα σοβαρά επιχειρήματα τα οποία θα μπορούσε να επικαλεσθεί εναντίον των Τούρκων… Διότι εάν ο Ε. Συναδινός είναι απλώς ηλίθιος ουδείς …ψόγος, μία ολόκληρη «Πινακοθήκη Ηλιθίων» εμφανίζεται ως κομματικό μόρφωμα και εξευτελίζει τη πολιτική ζωή μαζύ με όλα τα υπόλοιπα …ομόλογα κενοβουλευτικά αποκόμματα! Μήπως, όμως, ο Ε. Συναδινός είχε πρόθεση περαιτέρω καταβαραθρώσεως της ελληνικής  ευρωπαϊκής παρουσίας (και όχι μόνον στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο) όπως ακριβώς και ο αρχηγός του Νίκος Μιχαλολιάκος, παραμονές εκλογών, ανέλαβε τη πολιτική ΕΥΘΥΝΗ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα;


     Διότι δε μπορεί αυτή η δεξαμενή των σαλταδόρων του πολιτικαντισμού να είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ! Δε μπορεί!

     Αλήθεια, πόσο ξεφτίλες θα πρέπει να αισθάνονται όλοι οι σύγχρονοι κομματο-χλεχλέδες, όλες αυτές οι ξεπουπουλιασμένες και τουρκογαμημένες όρνιθες, όταν όλοι μαζύ και αγελαίοι δε κατάφεραν όσα, κάποτε ένας και μοναδικός Έλληνας που απελευθέρωσε πρώτος και μόνος Ελληνικό έδαφος από τον οθωμανικό ζυγό χωρίς καν να απαιτήσει από κανέναν την εξαργύρωση του ανεπανάληπτου ηρωισμού του, ούτε έναντι μισθού και επιδομάτων, ούτε έναντι διαμνημονεύσεων εξ απονομής υπό χειρών βεβήλων: 




Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 10/3/2016, 11:44 π.μ.

Δηλαδή όλοι εσείς τι θα προτείνατε στο Στρατηγό να κάτσει σα τη κότα μπροστά στους Τούρκους; Για να σας ακούσω;


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αντιθέτως, αγαπητή Μαρία Ελληνίδα, εμείς ντραπήκαμε για λογαριασμό του ευρωβουλευτή Ε. Συναδινού όταν τον είδαμε να εγκαταλείπει τη θέση του σα βρεγμένη γάτα οδηγούμενος, αυστηρά και επιτιμητικά, προς την έξοδο από τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ευρωκοινοβουλίου, ενώ ο πρόεδρος συνέχιζε να τον αποπέμπει σκαιά και οι υπόλοιποι ευρωαπατεώνες (Φουντούλη και Επιτήδειου, μη εξαιρουμένων) να κάνουν τη πάπιια χαμογελώντας κάτω από τα μουστάκια τους!

Εκείνο που εμείς θα θέλαμε να κάνει ο κάθε Συναδινός πριν πουλήσει τζάμπα μαγκιά στους Τούρκους σπάζοντας τα μούτρα του και εξευτελίζοντας ακόμη περισσότερο την Ελλάδα είναι αυτό που έκανε στο παρελθόν ένας πραγματικός Στρατηγός, ο Γεώργιος Γρίβας - Διγενής ο οποίος επικεντρώθηκε στον αγώνα και όχι στη τζάμπα μαγκιά και στα βουλευτιλίκια όπως οι ξεφτιλισμένοι χρυσαύγουλοι!

Δυστυχώς, όμως, ο ευρωβολευτάκος Ε. Συναδινός, αφού επεχείρησε να προκαλέσει εντυπώσεις πέριξ του ανοήτου εαυτού του, έβαλε την ουρά στα σκέλια και … «απελθών απήγξατο» προσφέροντας, έτσι, την ύστατην ικανοποίηση στους Τούρκους τους οποίους με την ηλιθιότητά του, τελικώς, ανέδειξε σε …προστατεύσιμο «είδος» της Ευρώπης!  Με άλλα λόγια, ο Ε. Συναδινός για μια ακόμη φορά υπηρέτησε τα τουρκικά και ανθελληνικά συμφέροντα, τη φορά αυτή ΚΑΙ μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!

_______________________________________________________________________


Μ. ΖΑΒΙΤΣΙΑΝΟΣ, 10/3/2016,  14:48 μ.μ.

Εντυπωσιακός ο Συναδινός που δε στράφηκε κατά των Τούρκων για συγκεκριμένα διεθνή εγκλήματα αλλά γιατί λέει είναι σκυλιά. Αυτή είναι γλώσσα ευρωβουλευτή ή οπαδού της θύρας 13; Τι περίμενε ο ξεκούτης (για να μη πω τίποτε χειρότερο) να του πούνε μπράβο; Τέτοιοι μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη; Αν ναι πάλι καλά που δε μνας έχουν εντάξει στις αφρικάνικες χώρες

_______________________________________________________________________


ΜΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 12/3/2016, 12:09
Eγώ να μου επιτρέψετε να νιώθω χαρούμενη για τον Στρατηγό για τη προσφορά του.


Aπάντηση Σ.Ο.:
Αγαπητή μας κ. Μαρία Ελληνίδα, ασφαλώς και σας το επιτρέπουμε  όπως ο «Στρατηγός» επέτρεψε στους Τούρκους να είναι πιο χαρούμενοι από εσάς με τα όσα τους προσέφερε. Γιατί να χαλάσουμε τις καρδιές μας;...

________________________________________________________________________________


HΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 13/3/201613:36 μ.μ.


Ποιά προσφορά αλήθεια; Να ευτελίζεται αυτός και η χώρα του με αποβολή του από τις αίθουσες του θλιβερού ευρω-κυνοβουλίου,ενώ θα μπορούσε με το πνεύμα του Οδυσσέα να έχει στριμώξει στο καναβάτσο τους κλώνους του R. Kalergi,τον Σούλτς και το μυσαρό συνάφι του; Ρωτώντας τον με επιχειρήματα, γιατί ως Ευρώπη ανέχονται να θέτει όρους ο ουτιδανός  παραβάτης ανθρωπίνων δικαιωμάτων ,η Τουρκία, γιατί υποστηρίζουν την χώρα που έχει να επιδείξει μόνο γενοκτονίες, των Ποντίων ,των Αρμενίων παρέχοντας της αφειδώς δισεκατομμύρια ευρώ την στιγμή που και οι ευρωπαϊκοί λαοί πένονται και υποφέρουν; Μήπως γιατί τα κνώδαλα της υποτιθέμενης ευρωπαϊκής ελίτ  εξυπηρετούν οργανωμένο σχέδιο υλοποίησης εξαφανισμού των γηγενών πληθυσμών  της ευρώπης με εποικισμό της από ασιατικά και νεγροειδή φύλα,με άμεσο συνεργό τους όμως  για κάτι τέτοιο τον μεγάλο και προκλητικό δουλέμπορο της Υδρογείου,την Τουρκία,κατά τας επιταγάς του αρχιμάστορά τους R.Kalergi;Τέτοια επιχειρηματολογία δεν υπήρξε από τον παρορμητικό ευρωβουλευτή. Αντί επιχειρημάτων μόνον ύβρεις, βούτυρο στο ψωμί της γείτονος χώρας να εμφανίζεται τάχα αδίκως πληττόμενη από  ανεγκέφαλους εκπροσώπους της ελληνικής δανημαρκίας. Αν δυστυχώς δεν είσαι σε θέση να αναδείξεις το πρόβλημα, τότε το πρόβλημα σε παίρνει από κάτω.Και δυστυχώς αυτό έκανε ο απόστρατος ευρωβουλευτής ,ικανοποιώντας μόνο το θυμικό κάποιων ρηχών νεοελλήνων, ρίπτοντας όμως με τέτοιες άστοχες καταδρομικές διεισδύσεις τα συμφέροντα της πατρίδας του στα βράχια!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.