Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ......
(ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ )



     Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση ενάντια στην Ισλαμοποίηση που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον Ιερό Λόχο και άλλους πατριωτικούς φορείς, μια ανάλογη εκδήλωση ανακοινώθηκε για τον Πειραιά την Κυριακή 10 Απριλίου.

     Αυτή η εκδήλωση έχει ανακοινωθεί στο διαδίκτυο και στον τύπο εδώ και δέκα ημέρες και στηρίζεται από πολλούς πατριωτικούς φορείς χωρίς όμως να έχει κάποιο κομματικό καπέλωμα.

     Γιατί το ζήτημα τις Ισλαμοποίησης και της εισβολής στη χώρα μας χιλιάδων παράνομων μεταναστών και όχι προσφύγων ξεφεύγει από τα στενά κομματικά και μικροπολιτικά όρια.

     Αίφνης σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου το κόμμα τις Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε και αυτό εκδήλωση στον Πειραιά με το ίδιο θέμα.

     Από τη μια χαιρόμαστε που η επί μήνες ναρκωμένη ιθύνοντες αυτού του πολιτικού σχηματισμού ξύπνησαν και αποφάσισαν να κάνουνε κάτι για το τεράστιο αυτό θέμα.

     Από την άλλη όμως λυπούμεθα για το ότι η Χρυσή Αυγή βλέπει το ζήτημα τις Ισλαμοποίησης κοντόφθαλμα και εν ήδη ανταγωνισμού σπεύδει καταϊδρωμένη να αναγγείλει την τελευταία στιγμή την εκδήλωση τής.

     Η συγκέντρωση της Κυριακής στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά τονίζουμε και πάλι ότι δεν έχει κανέναν κομματικό χαρακτήρα και δεν γίνετε για την προβολή κανενός πολιτικάντη.   


     Σε αυτήν καλούνται όλοι οι Έλληνες που αντιστέκονται στην εισβολή που γίνετε στην Πατρίδα μας να δώσουν το παρόν ανεξάρτητος πολιτικών ή κομματικών προτιμήσεων.
χ.χ.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.:

     Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ" ως φορέας εθνικών και κοινωνικών Αξιών που σέβεται την σοβαρότητα της Αποστολής του, δημοσιεύει την παραπάνω "πρόσκληση" όπως στάλθηκε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, χωρίς όμως και να προτρέπει ή να αποτρέπει τους αποδέκτες της να συμμετάσχουν στη δράση που προαναγγέλλει για τον λόγο που δεν γνωρίζουμε ούτε τον προσκαλούντα φορέα ούτε τις προθέσεις του, γνωστού όντος ότι πολλές "προσκλήσεις" αποτελούν παγίδες του συστήματος.

     Επειδή καθημερινώς λαμβάνουμε ανάλογα μηνύματα από διαφόρους πατριωτικούς φορείς παρακαλούμε να διευκρινίζετε πλήρως το ποιοί είσθε και το τι εκπροσωπείτε ώστε, ευχαρίστως, να αναρτούμε τις ενημερώσεις σας.
Ευχαριστούμε.



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ



ΠΕΤΡΟΣ. Κ. 9/4/2016, 03:08 π.μ.

Μάθανε ότι γ@... και πλάκωσε και ο Μπαλτάκος με το Καρατζαφέρη. Οργανωσούλες αμέτρητες αρχηγίσκοι μισότρελοι γκομενίτσες αγ@... όλοι μαζί τσούρμο να κάνει ότι κατεβαίνει του καθενός και να δημοσιεύει καλέσματα. Λυπάμαι αλλά δε συγχωρώ το "Ε.Ε.Ε." να αναρτά τα σάλια του καθενός που επιδεινώνουν τη βαβυλωνία της πατριωτικής παράταξης δημιουργώντας σύγχυση. Χρυσές Αυγές, ΛΑΟΣ και μπαλταδοκαρατζαφούσκες, Μέτωπα της συμφοράς, Μαυροκρινίτες παρθένοι, βιβλιοσπρώχτες, μέχρι και η Ελένη Λουκά ζωγραφίζουν το πιο καρακιτσάτο πίνακα που μόνο σε σκηνικό του Jan Fabre έχει θέση. Θα περίμενα από το "Ε.Ε.Ε." μεγαλύτερες αποστάσεις από τέτοιες "ανακοινώσεις" και "φορείς" (του  "ιδεολογικού" aids). Mέχρι τώρα έχετε κρατήσει μια αξιοπρεπή στάση μακριά από φόλες όπως οι παραπάνω οργανωσούλες και γκρομπούσκολα και δεν είναι σωστό να κηλιδωθείτε σα φερέφωνα τους. Έλεος.


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ Φίλε, δε θα διαφωνήσουμε μαζί σου στη γενική κριτική και τοποθέτηση, συστρατευόμενοι με τη γενική αποτίμησή σου για όλο το τσίρκο που αναφέρεις διαφωνώντας μόνο στη περίπτωση της Ελένης Λουκά η οποία αποτελεί τη μόνη χαριτωμένη και ακίνδυνη ...γραφικότητα, όμως, η παραπάνω δημοσιοποίησή μας έχει το σκοπό της... Η ηλεκτρονική μας γραμματοθυρίδα είναι γεμάτη από "μανιφέστα" καναπεδο-εξεγερμένων ...γκροπούσκολων ορεγομένων κοινοβουλευτική και "άλλη" εξουσία που θεώρησαν ότι θα μπορούσαμε να τους δώσουμε μικρόφωνο, όμως... Επ΄ αυτού θα επανέλθουμε. Σε ευχαριστούμε.

_________________________________________________________________________________


Μ.Π. 9/4/2016, 07:46 π.μ.

Τι φρούτα είναι αυτά πάλι; Ο τίτλος σκίζει το διαβάζεις και το παίζεις Κορυζής με δύο σφαίρες στο κρόταφο. Μα είναι σοβαροί με τέτοιο τίτλο; Ούτε να γράψουν ένα κάλεσμα δε ξέρουν. Ή μήπως το τίτλο το κοτσάρατε εσείς;


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ Φίλε/Φίλη, κατά πάγια τακτική μας δε παρεμβαίνουμε σε κανένα σημείο ξένων κειμένων όπως η παραπάνω πρόσκληση και δε θα ήταν, άλλωστε, επιτρεπτό να επιλέξουμε εμείς έναν τίτλο όπως ο παραπάνω για πολλούς λόγους...

_________________________________________________________________________________

Γ. ΣΙΓΟΥΡΟΣ, 9/4/2016, 07:52 π.μ.

Εκεί πάμε με δικηγόρο ή με το Λαγό ομάδα περιφρούρησης;


Aπάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ κ. Γ. Σιγούρε (με το υπέροχο επίθετο το οποίο μας λέει πολλά...!) ελπίζουμε να μην εννοείτε τον Απόστολο Λαγό διότι αυτός παραμένει στο Βόλο με ...ισχυρό άλλοθι! Ο άλλος Λαγός, ο Ιωάννης, παρά την απαγόρευση συμμετοχής του σε κομματικές εκδηλώσεις που χρησιμοποιείται ως άλλοθι από τον αρχηγό του όταν θέλει να ανανεώσει τη κομματική Κεντρική Επιτροπή του, μπορεί να τον δείτε και παρόντα! Μακρά και μόνιμη προεκλογική περίοδο διανύουμε.

_________________________________________________________________________________

Γιωργος Ε. , 9/4/2016

Κυριοι καλησπερα. Διαβαζοντας το πρωτο σχολιο της αναρτησης,περιλαμβανομενης της απαντησης  της Σ.Ο, προκυπτει οτι ο Μαυρος Κρινος βρισκεται στο ιδιο "καδρο" με ολους τους υπολειπους τσαρλατανους  που αναφερονται....Αυτο με εξεπληξε καθως ο Μ.Κ ιδεολογικα και αισθητικα ακολουθει το ιστορικο περιοδικο Αντιδοτο...μια "ταση" που διακρινεται και στο Καθιδρυμα....Θυμαμαι τις καλοκαιρινες ιστοριες περι Αρη Αριωνος κλπ.....Δεν θελω να κανω το δικηγορο κανενος....ουτε να κουτσομπολεψω για ανθρωπους που δε ξερω προσωπικα....Απλως πιστευω οτι το τσουβαλιασμα δημιουργει μπερδεμα ...

Ευχαριστω...

ΥΓ.  Δεν χρειαζεται να δημοσιευθει..απλως ισως χρειζεται μια διευκρινηση απο μερους σας


 Απάντηση Σ.Ο.:

Φίλτατε κ. Γεώργιε Ε., το περιοδικό "ΑΝΤΙΔΟΤΟ" υπήρξε προσωπικό δημιούργημα του Συναγωνιστή Γιάννη Σορρώτου και, ενώ, καθένας μπορεί να νομίζει ότι συνεχίζει τη "γραμμή" του,  κανένας δεν έχει ούτε την εξουσιοδότηση, ούτε το δικαίωμα να αυτο-, ή ετερο- χαρακτηρίζεται ως "συνεχιστής" του. Αναφορικώς επί του πρώτου σχολίου ο συντάκτης του μπορεί να σας απαντήσει, λόγος για τον οποίο επιλέξαμε να αναρτήσουμε το σχόλιό σας παρά την αδιάφορη δική σας στάση περί της δημοσιεύσεώς του. Σε ό,τι, δε, αφορά στο "τσουβάλιασμα" επιτρέψτε μας να σημειώσουμε ότι εμείς δεν προτιθέμεθα να "τσουβαλιάσουμε" κανέναν διότι δεν αποτελούμε ανταγωνιστές οργανώσεων και γκροπούσκολων  αλλά ένα μετερίζι αφιερωμένο στην έμπρακτη υποστήριξη διωκομένων για τις Ιδέες μας Εθνικοσοσιαλιστών ανά τον Κόσμο. Αντιθέτως, εάν κάποιοι και όσοι δε θέλουν να "τσουβαλιάζονται" ας προσέχουν τις συμπεριφορές τους ώστε να μην εξομοιώνονται με τα ήδη περιεχόμενα του ..."τσουβαλιού"! Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε.

Γιωργος Ε, 11/4/2016, 17:22 μ.μ.

Σας ευχαριστω για την απαντηση η οποια με καλυψε πληρως...Εχετε και δικιο εδω που τα λεμε...Ας κανει ο καθενας απο το μετεριζι του τις επιλογες που νομιζει σωστες, αναλαμβανοντας και την ευθυνη...Καλη συνεχεια στο δυσκολο εργο σας Κυριοι
  

ΥΓ..Δεν αδιαφορω για τη δημοσιευση,απλα δεν το απαιτω κιολας...Το αφηνω στην κριση σας γνωριζοντας οτι απευθυνομαι σε ατομα χωρις εμμονες


Απάντηση Σ.Ο.:

Σας ευχαριστούμε και εκτιμούμε ιδιαιτέρως το σημείο του μηνύματός σας περί αναλήψεως ευθυνών. Είναι κάτι που εάν όλοι εννοήσουμε, ο κοινός αγώνας για τη βελτίωση της εθνικής και κοινωνικής μας ζωής θα φέρει αποτελέσματα. Και εμείς δεν αρνούμεθα ότι και πολλοί άλλοι, εκτός ημών, αγωνίζονται.

_________________________________________________________________________________

xaris xaris 11/4/2016, 11:04 π.μ.

Η Λ.Ε.Π.ΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ
Την Κυριακή 10 Απριλίου στις 19:00 μ.μ είχε αναγγελθεί μια εκδήλωση στον Πειραιά. Στην εκδήλωση αυτή στήριξαν και συμμετείχαν πολλοί Πατριωτικοί φορείς μεταξύ των οποίων και η Λ.Ε.Π.ΕΝ. Μετά από τα όσα συνέβησαν εκεί και για τα οποία θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα τα αρμόδια όργανα της αστυνομίας βρήκαν ευκαιρία διάφορα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να ρίξουν λάσπη. Μιλούν για "επεισόδια ακροδεξιών" "συγκρούσεις με την αστυνομία" και για "εκδήλωση της Λ.Ε.Π.ΕΝ". Για να τελειώνουμε με τις δημοσιογραφικές ονειρώξεις ορισμένων, ξεκαθαρίζουμε για ακόμη μια φορά ότι το κόμμα της Λ.Ε.Π.ΕΝ στήριξε και συμμετείχε στην εκδήλωση αλλά δεν την διοργάνωσε. Καπελώματα κάνουν άλλοι και γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί. Η σημερινή εκδήλωση με τον τρόπο τον οποίο διεξήχθη δείχνει ξεκάθαρα ότι οι Εθνικιστές ενωμένοι και χωρίς ταμπέλες μπορούν να πετύχουν πολλά. Δεν είναι ευχή αλλά υπόσχεση ότι ανάλογες ενωτικές εκδήλωσης θα γίνουνε πολλές στο μέλλον όσο και να ενοχλεί ορισμένους αυτό..
ΤΡΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ Την ώρα που οι αναρχικοί σπάνε ανενόχλητοι την Αθήνα και μένουν στο απυρόβλητο. οι τρεις εθνικιστές που προσήχθησαν το απόγευμα στον Πειραιά τελικά συνελήφθησαν και θα περάσουν αύριο το πρωί από το αυτόφωρο, ακόμα δεν γνωρίζουμε τις κατηγορίες αλλά έχουν ήδη επιληφθεί της υποθέσεως πατριώτες δικηγόροι. Ως Έλληνες Εθνικιστές οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε στους διωκόμενους συναγωνιστές μας με κάθε μέσον και τρόπο. Κανένας όμηρος στα χέρια της κυβέρνησης λαθρο-συριζανελ.. Περισσότερες πληροφορίες για την δίωξη και τους τρόπους αλληλεγγύης μας προς τους διωκόμενους συναγωνιστές αύριο.

ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΥΠΟΥ κ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


     Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ κ. xaris xaris, θα θυμάστε ασφαλώς ότι από τη πρώτη στιγμή και σε προσωπική μας επικοινωνία, σας είχαμε διατυπώσει απεριφράστως τις σοβαρές μας επιφυλάξεις για τη συγκεκριμένη "διοργάνωση" την οποία εξ αρχής θεωρήσαμε ως επισφαλέστατη για το εθνικό συμφέρον το οποίο η ίδια επεκαλέσθη και για τους λόγους που, αναλυτικώς, σας εκθέσαμε στο προσωπικό μας μήνυμα. Δυστυχώς, οι φόβοι μας βγήκαν αληθινοί, με αποτέλεσμα την ποινική εμπλοκή τριών ακόμη εθνικιστών, επαναλαμβανομένης της γνωστής παρωδίας της "οδού Πανόρμου" όπου μερικές δεκάδες εθνικιστών ταλαιπωρήθηκαν επί χρόνια στα εδώλια παρασυρμένοι από έναν ανόητο ο οποίος νόμιζε ότι στη εξώπορτα της ΓΑΔΑ μπορεί να κα΄νει "παρελάσεις" και να πουλάει τζάμπα μαγκιά. 

     Κατά παρέκκλιση της δεοντολογίας μας, αναρτούμε την κομματική σας ανακοίνωση για να επισημάνουμε την ευθύνη του κόμματος που εκπροσωπείτε για την αποτυχία της παρθενικής του κινητοποίησης και δημόσιας εμφάνισης που είχε και διωκτικό κόστος σε κάποιους εκ των συμμετασχόντων.  Ελπίζουμε να διδαχτήκατε από τα "αποτελέσματα" αυτού του εγχειρήματός σας ότι οι κινητοποιήσεις απαιτούν καλή οργάνωση άλλως ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιπάλου και το κόμμα σας, θελημένα ή αθέλητα, με τη παρωδία του Πειραιά απλά "δρόσισε" το μύλο του αντιπάλου γιατί ούτε δυναμική επέδειξε, ούτε κανένα σκοπό πέτυχε και έχει και τρεις υποδίκους!

     Κανείς δε μπορεί να εμποδίσει κανένα να κουβαλήσει τον κάθε ηλίθιο στα κρατικά κάτεργα για τον οποιονδήποτε λόγο και εμείς έχουμε πολύ σοβαρότερα να ασχοληθούμε από το να νουετούμε και να προλαμβάνουμε καψίματα πίτας από την οποία όχι μόνο δε προτιθέμεθα να γευτούμε αλλά μας αηδιάζει και κάθε παρόμοια ιδέα. Απλά, σε διαπροσωπικό επίπεδο θα σας θυμίσουμε τις χιλιάδες των χρυσαύγουλων οι οποίοι αφού επέδειξαν απύθμενη βλακεία ...απεσύρθησαν μουτζώνοντας εαυτούς συμπεριλαμβανομένου και του επικεφαλής του κόμματος που εκπροσωπείτε! πρόθεσή μας δεν είναι να προστατεύσουμε τον οποιονδήποτε αλλά να αποτρέψουμε την επιπρόσθεση στο παλμαρέ του αντιπάλου ακόμη μιας νίκης. 

     Αν εννοείτε έχει καλώς, αν όχι, έχει ...φυσικώς!

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.