Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,
ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ!



     Την ίδια στιγμή που η Χρυσή Αυγή που μιλούσε για «Χίτλερ για 1000 χρόνια» (!) καταπίνει δημοκρατικότατα το δημόσιο παραδάκι και υπερψηφίζεται από τη καρδιά του συστήματος, την ΕΛ.ΑΣ., οι αντιεξουσιαστές της Αναρχικής Συλλογικότητας του «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ» αποκαλύπτουν τη δράση της «Μοσάντ» στην Ελλάδα και ξεβρακώνουν τους υποτελείς της γραικύλους μπάτσους που αδίστακτα παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα όσων ατυχούν να ζουν σήμερα στην Ελλάδα.


     Έτσι, το πρωί της Τετάρτης 6ης Ιουλίου 2016, δώδεκα Μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν  με έξυπνο και τολμηρό τρόπο στο αεροδρόμιο «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», κύκλωσαν το check in της ισραηλινής αεροπορικής εταιρείας «ΕL AL»  και σήκωσαν πανό, διαμαρτυρόμενοι για ένα περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα με πράκτορες της Ισραηλινής «Μοσάντ», ντόπιους μπάτσους  αστυνομικούς και θύμα τους έναν πολίτη που ετοιμαζόταν να πετάξει με την Ισραηλινή εταιρεία.



     Οι Αναρχικοί ακτιβιστές του «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ» με τη καταδρομική ενέργειά τους απεκάλυψαν τη παρουσία ισραηλινών μυστικών πρακτόρων που δρουν παράνομα σε ελληνικό έδαφος και παραβιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα πολιτών που ζουν και κινούνται σ’ αυτά, λόγος για τον οποίο είναι άξιοι επαίνου!


     Σημειωτέον ότο ο «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ» πιστώνεται με μία σειρά επιτυχών καταδρομικών επιχειρήσεων εναντίον στόχων του δημοσίου, την ίδια στιγμή που οι υποτιθέμενοι χρυσαύγουλοι «αγωνιστές» λουφάζουν στις τρύπες τους υπό τη προστασία του ανθελληνικού κράτους και των σωμάτων ασφαλείας!


     Το «Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα» ως Οργανισμός με αδέκαστη κρίση, υπεράνω προκαταλήψεων, διατηρώντας την ιδεολογική απόσταση από τον αναρχικό χώρο, δε παραλείπει να συγχαρεί τα Μέλη του «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ» και για τη τελευταία δράση τους ενάντια σε κοινούς εχθρούς, στην εβραϊκή «Μοσάντ» και στο διεφθαρμένο, ντόπιο, αστικό κράτος!


Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο του Ρουβίκωνα:

«Κυριακή 26/6/2016, μεσημέρι, διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος. Ένας άντρας από την Κολομβία κινείται μαζί με την οικογένειά του στους χώρους επιβίβασης επιβατών με σκοπό να ταξιδέψουν προς την Ισπανία. Μια φυσιολογική διαδικασία ρουτίνας για χιλιάδες επιβάτες που κινούνται στο αεροδρόμιο και επιβιβάζονται σε αεροπλάνα, όπως και για το συγκεκριμένο άτομο. Την ίδια στιγμή, άλλα άτομα ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε πτήση των Ισραηλινών αερογραμμών και, για αυτόν το λόγο, στο χώρο επιβίβασης, βρίσκονταν και υπάλληλοι της εταιρείας για να τους εξυπηρετήσουν. Δύο όμως από τους υπαλλήλους είχαν έναν άλλο ρόλο, αυτό της παροχής υπηρεσίας ασφάλειας. Έτσι θεώρησαν «ύποπτο» τον συγκεκριμένο άντρα και αποφάσισαν να τον σταματήσουν να τον ελέγξουν . Και επειδή οι κινήσεις του τους φάνηκαν περίεργες, θεώρησαν σωστό να πέσουν πάνω του και να τον χτυπήσουν… Φυσικά επενέβησαν οι μπάτσοι του αεροδρομίου για να διευθετήσουν το συμβάν και, όπως αποκαλύφθηκε, οι δύο υπάλληλοι ασφαλείας είχαν Ισραηλινά διπλωματικά διαβατήρια, σαφή ένδειξη ότι δεν πρόκειται για απλούς υπαλλήλους, αλλά εκπαιδευμένους μπράβους των υπηρεσιών ασφαλείας του Ισραηλινού κράτους.

Η αεροπορική εταιρεία του Ισραήλ, η EL-AL, δεν είναι μια απλή συνηθισμένη εταιρεία αεροπορικών μεταφορών, αλλά αποτελεί και έμμεσα ένα από τα όπλα, ή πολλαπλασιαστές ισχύος του κράτους του Ισραήλ. Σε όλες τις πολεμικές αναμετρήσεις που έχει το Ισραήλ η EL-AL, έχει αναλάβει τον κρίσιμο ρόλο μεταφορές υλικών και εφοδίων που χρειάζονται από το εξωτερικό, οι Ισραηλινές Ένοπλες δυνάμεις, χωρίς αυτό να αποτελεί μυστικό, αλλά έχει δημοσιευτεί πολλές φορές στον τύπο. Το προσωπικό της λαμβάνει, πέρα από την κλασική εκπαίδευση που έχουν οι υπάλληλοι στις αερογραμμές, και άλλη ποιο ειδικευμένη που άπτεται του ειδικού της ρόλου. Πέρα από αυτό, πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ αναλαμβάνουν να βρίσκονται ανάμεσα στους επιβάτες τόσο εν πτήσει, όσο και κατά την επιβίβαση ή αποβίβασή τους, για να αποτρέψουν δυσάρεστες καταστάσεις. Αυτοί έχουν εντολές να ενεργούν κατά το δοκούν όταν κρίνουν πως πρέπει να επέμβουν. Αυτό συνέβη και εκείνη την Κυριακή στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδειξαν και την νοοτροπία που διέπει τις υπηρεσίες ασφαλείας αλλά και τις ένοπλες δυνάμεις αυτού του κράτους. Μια νοοτροπία που την έχουμε δει και διαβάσει πολλές φορές να εκδηλώνεται στα κατεχόμενα, στην λωρίδα της Γάζας. Όπου πάνοπλοι Ισραηλινοί χτυπάνε με ό,τι μέσο έχουν στην διάθεση τους, χωρίς να κάνουν διακρίσεις τον εξεγερμένο λαό της Παλαιστίνης και της λωρίδας της Γάζας. Όπου τραυματίζουν και σκοτώνουν ό,τι θεωρούν «επικίνδυνο» για το κράτος τους χωρίς να δίνουν κανέναν λογαριασμό.

Φυσικά για εμάς δεν αποτελεί έκπληξη αυτό το συμβάν, που αποτελεί άλλο ένα επεισόδιο κρατικής βίας του Ισραήλ, και ούτε φυσικά αισθανόμαστε αποτροπιασμένοι για την καταπάτηση της κυριαρχίας του Ελληνικού κράτους, που είναι περιοχή ευθύνης του το αεροδρομίου Αθηνών. Μας εξοργίζει όμως η νοοτροπία των ένστολων και μη τραμπούκων του Ισραήλ. Και για να αναφέρουμε το Ελληνικό κράτος και ειδικά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, μια χαρά συνεργάζεται με το Ισραηλινό κράτος στο στρατιωτικό τομέα, παραδείγματος χάριν, με την διενέργεια κοινών στρατιωτικών ασκήσεων με την συμμετοχή ιπτάμενων μέσων και πλοίων, καθώς επίσης και με την φιλοξενία σε Ελληνικό έδαφος όλων αυτών των μέσων δίνοντας στο Ισραήλ ένα επιπλέον τεράστιο πεδίο εκπαίδευσης του. Εκπαίδευση που θα την χρησιμοποιήσει κατά του λαού της Παλαιστίνης με την γνωστή βαρβαρότητα που το διακρίνει. Ακόμα και στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας πρέπει να υπάρχει συνεργασία, όπως καταδεικνύει το γεγονός στο αεροδρόμιο, αλλιώς δεν θα λειτουργούσαν έτσι οι μπράβοι του Ισραήλ και τον χειρισμό θα έκαναν οι Ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας. Αντιμετώπισαν με την γνωστή σκληρότητα έναν απλό τουρίστα, όπως αντιμετωπίζουν τόσο τους Παλαιστίνιους εξεγερμένους, όσο και τους Ισραηλινούς που αποφασίζουν είτε να μην υπηρετήσουν στις ένοπλες δυνάμεις, είτε να εναντιωθούν στην πολιτικές του Ισραηλινού κράτους.

Για αυτό αποφασίσαμε να παρέμβουμε δυναμικά στον τομέα αναχώρησης πτήσεων της El-Al στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας»


Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.