Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΚΤΩΡ ΤΖΕΚΙΛ ΚΑΙ ΧΑΪΝΤ…
στη Γερμανία, αιχμή του δόρατος των κοσμοεξουσιαστών


Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο

     Ένας οξυδερκής πολιτικός, αρχιτέκτονας της ευρωπαϊκής οικονομίας, ένας από τους βασικούς διαπραγματευτές της συμφωνίας που ένωσε ειρηνικά Δυτική και Ανατολική Γερμανία , δεξί χέρι του Helmut Kohl, υπέρμαχος της Δημοσιονομικής ορθοδοξίας αναδείχθηκε σιγά ,σιγά σε έναν από τους πιο δημοφιλείς υπουργούς και κάποια μέρα φτάνει μέχρι την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού  κόμματος. Ο λόγος για τον υπουργό της Γερμανίας Wolfgang Shaueble. Είναι όμως τόσο καλός και ηθικός, διασαλπίζοντας ηθικές αξίες, όσο θέλει να δείχνει ή πέρα από την αδιαλλαξία του υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά, που δεν έχει λογική εξήγηση; .Ο άνθρωπος που μας κουνά το δάκτυλο, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα κακομαθημένο παιδί, δεν μπόρεσε ποτέ να εξηγήσει πειστικά πως το 1999 βρέθηκε στο κέντρο ενός σκανδάλου. Ενεπλάκη σε σκάνδαλο χρηματισμού, ύψους 100.000 Γερμανικών Μάρκων από τον Γερμανοκαναδό έμπορο όπλων και λομπίστα Karlheinz Schreiber. Αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στην αυτοκτονία ο υπεύθυνος οικονομικών της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών(CDU) Wolfgang Hullen και ακόμη το σημαντικότερο, ο Shaueble να χάσει την ηγεσία του κόμματος.

     Τώρα μετά το Brexit και ενώ η Ευρώπη κλυδωνίζεται, ο Γερμανός πολιτικός αντί να κάνει κινήσεις πολιτικής χαλάρωσης στοχεύει στο ακριβώς αντίθετο. Με τα μέτρα και το σχέδιο που προτείνει είναι ξεκάθαρο, ότι επιδιώκει να ενισχύει την Γερμανική οικονομική Δικτατορία στην καταρρέουσα Ευρώπη. Προανήγγειλε ότι θέλει να βάλει ελεγκτικούς μηχανισμούς σε κάθε υπουργείο Οικονομικών της Ευρωζώνης, προκειμένου να ελέγχει την πορεία του προϋπολογισμού κάθε χώρας ξεχωριστά, διατηρώντας παράλληλα το Δικαίωμα απόρριψης των προσχεδίων των προϋπολογισμών ,όταν οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στις ευρωπαϊκές επιταγές για το έλλειμμα. Στους διακαείς στόχους του ακόμη είναι η περιθωριοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Comission). Θέτοντας εκτός παιχνιδιού την Επιτροπή, αποσκοπεί σε μεγαλύτερα κέρδη στο ταμείο της χώρας του. "Τριψήφιος αριθμός εκατομμυρίων στο ταμείο του Σόιμπλε" τονίζει η έγκυρη εφημερίδα Handelsblatt.

    Είναι όλα αυτά που έπρεπε να καταγγέλλουν οι ουτιδανοί και χαμερπείς πολιτικάντηδες μας, αλλά αντ’ αυτού  δυστυχώς σιωπούν και ως σύγχρονα ανδράποδα είναι πρόθυμα να εκτελέσουν οποιαδήποτε εθνοκτόνο εντολή με υπερφορολόγηση, με ξεπούλημα όλων των δημοσίων διοικήσεων σε ξένους πάτρωνες, όπως πρόσφατα στη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) με εξουθενωτικές ασφαλιστικές εισφορές, με ακόμα σκληρότερο ΕΝΦΙΑ. Και όλα αυτά γιατί; Για να πιάσουμε πλεόνασμα πάνω από 1,5 % και για να έχουμε ανάπτυξη. Τίποτε από όλα αυτά που ευαγγελίζονται ο Shaueble και οι υποτακτικοί του δεν πρόκειται να γίνει στην χώρα μας ,το γνωρίζουν και όμως αυτά λένε. Όμως πέρα από τα δικά μας ο Shaueble επιμένει να σφιχταγκαλιάζει  θανάσιμα με τα πραιτοριανά διατάγματά του την Ευρώπη. Τι είναι λοιπόν ο Shaueble; Αξίζει να ερευνηθεί επισταμένως.

Υποδειγματικός οικογενειάρχης με μια ανελέητη προτεσταντική ηθική, με την αναμφισβήτητη Γερμανική μεθοδικότητα και οργάνωση, με πυρίκαυστα επιχειρήματα εναντίον των διεφθαρμένων πολιτικών-στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας εντοπίζει και με το δίκιο του την κακοδαιμονία της χώρας μας-φαίνεται ότι υφίσταται οβιδιακές μεταμορφώσεις, αφού όταν πέφτει το σκοτάδι ως σύγχρονος Τζέκιλ οδηγεί τα Ευρωπαϊκά κράτη στο κρεματόριο της οικονομικής τους συρρίκνωσης και υποδούλωσης από το αδηφάγο τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα και συνάμα στην φυλετική τους αλλοίωση ως ανερυθρίαστος συνεχιστής του μυσαρού Richard Coudehove Kalergi, υποστηρίζοντας πρόσφατα με διαπρύσιους λόγους την στοχευμένη αποφώλια επιμειξία των ευρωπαίων με σκουρόχρωμα ασιατικά και όχι μόνο φύλα οθνείων. Το ερώτημα πλανάται αμείλικτο. Η δισυπόστατη φύση του με εναλλαγή του καλού και του κακού οφείλεται στην επίκτητη αναπηρία του μετά την δολοφονική απόπειρα εναντίον του το 1990 ή στον εκ γενετής σκληρό και ραδιούργο χαρακτήρα του; Ανεξερεύνητο πεδίο πρόσφορο προς έρευναν.

     Ας  κάνουμε όμως μερικές βαθύτερες  σκέψεις.  Φταίνε αλήθεια μόνο οι Γερμανοί , όπως μερικοί και σε μας  βιάστηκαν να  πουν ή το άκρατο καπιταλιστικό σύστημα των κοσμοεξουσιαστών που βρίσκεται πίσω από την δορυάλωτη Ευρώπη και τον αδιερεύνητο Δρ Σόϊμπλε; Πιστεύει κανείς ότι κυβερνά η Μέρκελ στη Γερμανία ολόκληρη ή ο Shaueble είναι το πρώτο βιολί, ως γνήσιος εκφραστής του δυτικού αστισμού; Μήπως όμως παίρνει γραμμή και αυτός από τα παγκόσμια συμφέροντα που δεν γνωρίζουν Έθνη, ιδιαιτερότητες λαών, αλλά αποτελούν τους ολετήρες του ευρωπαϊκού πολιτισμού, ενός πολιτισμού που στηρίζεται στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία και επιστήμη; Μήπως ο παραπάνω με την ιδιότητά του ως υπουργού οικονομικών απλώς δίνει τον τόνο;

     Δυστυχώς αλλά  η Ευρωπαϊκή Ένωση(Ε.Ε)  αποδεικνύει  καθημερινά ,ότι ελέγχεται από τους παγκόσμιους πάτρωνες  με αιχμή του δόρατος την αυτοκρατορικά συμπεριφερόμενη  Γερμανία. Μια  Ε.Ε ,  που είναι υποτελής και ελεγχόμενη από το μυσαρό  διευθυντήριο του παγκοσμίου χρήματος  των Ρότσιλντς και Ροκφέλερ , δίχως  χρώμα ούτε οσμή ούτε πατρίδα. Τώρα μάλιστα σιγά ,σιγά  όπως δείχνουν τα πράγματα  ετοιμάζεται να αποδομήσει  το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα ξεκινώντας από το πρώτο ρήγμα  της Μεγάλης Βρετανίας. Όπως όμως και ο ίδιος ο Σόϊμπλε  έχει πει το 2012  σε διαδικτυακή εκπομπή  και η Γερμανία έχει παύσει να είναι ανεξάρτητο κράτος  εδώ και καιρό…Βλέπετε οι ολέθριες συνέπειες από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο συνεχίζονται ακόμη και τώρα Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει πειστικά πως στην διάρκεια του μεσοπολέμου το άθλιο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα δεν ροκάνισε οικονομίες λαών  προκαλώντας ανεργία μιζέρια και καταστροφή;  Ερωτήματα  και θέσεις που προκαλούν ανεξάντλητο διάλογο.

     Ανεξάρτητα όμως από αυτό ένα είναι βέβαιο. Πως με την τακτική του αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση οδηγείται με μαθηματική νομοτέλεια σε διάλυση. Λέτε να γίνεται τυχαία ή να εκτελεί διατεταγμένη αποστολή; Εν κατακλείδι όμως «η αρχή άνδρα δείκνυσι» στην περίπτωση του προτεστάντη πολιτικού, είναι  επίκαιρη όσο ποτέ!

     Δυστυχώς όμως ,ανεξάρτητα των παραπάνω ,το περιπλανώμενο πλήθος του λαού μας δεν μπορεί να δει πίσω από  την αθέατη πλευρά του λόφου, όπως  η πλατωνική σκέψη ορίζει. Αρκείται μόνο σε αφορισμούς κατά του οποιουδήποτε  Σόϊμπλε , που τον βολεύουν και του χαϊδεύουν τα αυτιά. Αντί λοιπόν να λυσσομανά εναντίον του σκληρού και στυγνού Σόιμπλε, ας παραδεχτεί τουλάχιστον πως ο πράγματι σκληρός Γερμανός πολιτικός έχει πει κατά καιρούς  αλήθειες για τους διεφθαρμένους πολιτικούς μας και για την νεοραγιαδίστικη νοοτροπία  μας.. Ας αναζητήσει  το  ολιγόνοο αυτό πλήθος ,αν έχει την δύναμη , την απάντηση  για  τον  εντοπισμό  των δεινών του ,στο άθλιο  πολιτικό μας σύστημα που εκκολάφθηκε μέσα από δεκαετίες με μίζες διαπλοκή  και «εξυπηρετήσεις»! .Ας μη το τρομάζουν οι σκιές του σπηλαίου  που ως σύγχρονος δεσμώτης  βλέπει να  περνούν από μπροστά του  αλλά αλυσοδεμένο καθώς είναι δεν μπορεί να δει την αλήθεια  και γι αυτό επιστρέφει  και παραμένει  μοιρολατρικά στην σκοτεινή άγνοιά του. Το τέρας  δρ Τζέκιλ  θα υπάρχει πάντοτε , θα βρίσκει πρόσφορο έδαφος  και θα μεταλλάσσεται ,  όσο υπάρχει σκοτάδι  και βόλεμα στον σύγχρονο νωχελικό  Νεο-έλληνα  !Ερώτημα καίριο: Θα υπάρξουν Συνέλληνες  Προμηθείς,  που θα σπάσουν τα δεσμά των  δεσμωτών;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.