Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΧΡΑΜΙΑ, ΤΣΟΚΑΡΑ, ΤΑΓΑΡΙΑ
ΚΑΙ 
...ΝΤΟΡΒΑΔΕΣ ΕΜΠΡΙΜΕ!


Αφιερωμένο στον "ίαμβο" ή "ιωάννου" ή...,ή..
.
     Όταν το 1980 ο Νίκος Μιχαλολιάκος ζήτησε τη γνώμη μου για την ιδέα του να ιδρύσει τη "Χρυσή Αυγή" του απήντησα "ΧΡΑΜΙΑ,ΤΣΟΚΑΡΑ,ΤΑΓΑΡΙΑ και ΝΤΟΡΒΑΔΕΣ ΕΜΠΡΙΜΕ" έχοντας υπ΄ όψη μου την υπαρξιακή "αισθητική" του. Είχα κατά νου ένα κενόδοξο "τενεκέδι" με ψυχολογία καταυλιζόμενου αθίγγανου ζώντος εν κοινώ, υπό την αμφισβήτηση του "ζωτικού του χώρου", λόγος που τον ωθούσε να αποζητά την ασφάλεια εν μέσω προστατών του παραπαίοντος εαυτού του, διεκδικώντας ρόλο αρχηγού!


     Το παρουσιαστικό του αρχηγού της "Χρυσής Αυγής", ομολογουμένως, μας είχε επηρεάσει αρνητικά για την ύπαρξή του αν και κανείς από όσους τον γνωρίσαμε στη παιδική του ηλικία δεν είχαμε καμία προκατάληψη για τη συμπαθέστατη φυλή των αθιγγάνων. Όμως, κάτι η εμφάνιση, κάτι η φωνή του, κάτι η διαγωγή του, ο ίδιος έκανε τα πάντα για να μας παραπέμπει σε "χρυσοποίκιλτο" ...σκηνίτη.


     Όλα τα χρόνια που μεσολάβησαν, παρακολουθώντας τον "βίο και την πολιτεία" του η περί καταυλιζομένου αθιγγάνου εικόνα του Νίκου Μιχαλολιάκου όχι μόνον δε ξεθώριασε αλλά, αντιθέτως, εντάθηκε και όχι μόνον στη δική μου ενόραση αλλά και στην αντίστοιχη πολλών άλλων. 


     Δυστυχώς, είτε ως άτομο, είτε ως αρχηγός ενός μορφώματος το οποίο από αλλού ξεκίνησε (ή, μάλλον, νόμισε ότι "ξεκίνησε") κι αλλού ξέπεσε, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δε θέλησε να καταλάβει ότι τον φτύνουν νομίζοντας ότι ...ψιχαλίζει. Και η προσωπική του αυτοεκτίμηση υπήρξε ανέκαθεν τόσο χαμηλή ώστε ουδέποτε ενδιεφέρθη να προστατεύσει εαυτόν από την γελοιοποίηση, εκθειάζοντας τα δυνατά, σμιλευμένα, σώματα των αγαλμάτων του Arno Breker τοποθετώντας πλάι τους τη δική του, διαμετρικώς αντιθετική, εικόνα!


     Παρά ταύτα, όσο κι αν κάποιοι προσεπάθησαν να τον προστατεύσουν, εκείνος, σα ..."τσιγκάνα τουρκογύφτισσα" τραβούσε το δικό του δρόμο της αυτοδιακωμωδήσεως, άλλοτε εκσφενδονίζοντας καρπουζόφλουδες στη παραλία του Γυθείου προστατεύοντας το κότερο του Κωνσταντίνου από ...παπαράτσι, άλλοτε εκσφενδονίζοντας μπουκάλια νερού σε ανύποπτους διερχομένους προστατευόμενος από ανεγκέφαλους πιτσιρικάδες διότι, περιέργως πως, πάντοτε τον περιστοίχιζαν ...πιτσιρικάδες...


     Μ' αυτά και μ' αυτά, προϊόντος του χρόνου, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν "έστησε", απλώς, ...αθιγγανοειδώς το κομματικό μόρφωμά του αλλά και το "στελέχωσε" με αναλόγου ...φυράματος κομματικά "στελέχη". Όλη η "Χρυσή Αυγή" η οποία άλλοτε ευαγγελίζονταν τον ...Άριο (και μας διασκέδαζε πολύ διότι όλοι γνωρίζαμε την ανοησία του ιδρυτή της). κατήντησε "δειγματολόγιο" ...αθιγγανόμορφης αγέλης απείρου ...κάλλους!


     Χωρίς καμιάν απολύτως υπερβολή θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος "καθρέφτισε" πλήρως το υπαρξιακό του "περιεχόμενο" στο κομματικό του μόρφωμα και "στέγασε" σε αυτό τα καθιζήματα της πλέον λούμπεν αντιφασιστικής ακροδεξιάς, με αποτέλεσμα να μετατρέψει τη "Χρυσή Αυγή" στη τελειωτική ταφόπλακα του ελλαδικού Εθνικισμού ορίζοντας και το "πάτο του βαρελιού" του σημερινού κοινοβουλευτισμού και ό,τι αυτός, πλέον, εκπροσωπεί!


    Sic transit gloria ..."Χρυσής Αυγής" η οποία, από άλλοτε εκλεκτικιστική ομάδα του "ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ", κατήντησε σήμερα ένα απέραντο ...εμπριμέ γυφταριό! 


     Και, ω! του θαύματος, μετά τα ...άρια κορμιά του Arno Breker πλάκωσαν τα τσιγγάνικα λιγδομούστακα να κοσμήσουν το πάνθεον των ομοίων της "Χρυσής Αυγής" κι ενώ όλοι δυσανασχετούσαμε με τον "επίσημο βάρδο" του μορφώματος Νότη Σφακιανάκη, ένα ακόμη υπό-δειγμα αοιδού (γράφε "αηδού") ήρθε να επαληθεύσει τον παλιό εκείνο ...συνειρμό μου σύμφωνα με τον οποίο ο Νίκος Μιχαλολιάκος και το κομματικό του μόρφωμα συνδέονταν άρρηκτα με τη συμπαθέστατη ομοταξία των αθιγγάνων... Ο Κώστας Χαλουλάκος και όχι, πια, ο Νότηςςςςς υμνεί πλέον τη ..."Χρυσή Αυγή" η οποία προσδοκά να συλλέξει πλέον εκτός τις ψήφους των ασφαλιτών που την στήριξαν μέχρι σήμερα και τις ψήφους των απανταχού ...καταυλιζομένων! "ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ", λοιπόν, από τον αθίγγανο Κώστα Χαλουλάκο του οποίου ο μύσταξ δε σχετίζεται, βεβαίως, με εκείνον του, ατυχώς, πρώην ινδάλματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Αδόλφου Χίτλερ, αλλά πάντως έστω και λιγδέ, έστω και επιμήκης εξελίσσεται σε νέο σήμα κατατεθέν της αθιγγανο-χρυσαυγίτικης κομματικής ..."αισθητικής"!



     Γνωστός βάρδος ο Κώστας Χαλουλάκος, έχει στο ενεργητικό του σπουδαία ...άσματα(...) βαθύτατου περιθωριακού ρεπερτορίου τα οποία από μόνα τους θα μπορούσαν να αποτελέσουν έως και διατριβές για τις υπηρεσίες διώξεως ναρκωτικών Interpol και Scotland Yard, ομού και ...αδιαιρέτως! 



     ΟΥΝΤΑ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣΙ" επικαλείται ο αθίγγανος υμνητής της "Χρυσής Αυγής" όταν δεν πέμπει ...μολπές στο όμαιμο μόρφωμα του Νίκου Μιχαλολιάκου και, βεβαίως, επειδή τίποτε το τυχαίο βάσει του περί αιτιοκρατίας νόμου, ο Κώστας Χαλουλάκος φαίνεται ότι κάτι γνωρίζει για το "παπόρο απ΄τη Περσία" ..."NOOR1" με το οποίο το κομματικό του "είδωλο" βρέθηκε στο πρόσφατο παρελθόν ...διασυνδεδεμένο!



     Άλλωστε μορφές όπως του χρυσαύγουλου βουλευτή Κούζηλου που ο ναρκο-"πλοιοκτήτης" του "NOOR1" τον ήθελε για ...καπετάνιο ...εμπνέουν τα γνωστά "κυκλώματα"  και "μιλάνε" βαθιά στη "καρδιά" του κάθε Χαλουλάκου!



    Γενικώς, η "Χρυσή Αυγή", πριν καν "ανθίσει" ...μαράθηκε κατά τον οικτρότερο τρόπο και βρίσκεται στο σωστό δρόμο για το καταυλισμό και, βεβαίως, τη ...χωματερή της Ιστορίας με νεκροπομπούς Χαλουλάκους, ναρκο-πλοιοκτήτες και λοιπές διακεκριμένες περσόνες του ημεδαπού παρακράτους και κοινού εγκλήματος για να μη θυμηθούμε και εν εξελίξει ...υποθέσεις! εμείς, πάντως προτείνουμε στο Νίκο Μιχαλολιάκο το νέο εκλογικό σύνθημα το οποίο θα συγκινήσει επί του ασφαλούς το "ειδικό" κοινό των ψηφοφόρων του:

ΦΟΥΣΤΑ ΚΛΑΡΩΤΗ, ΨΗΦΟ ΣΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!




ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΡ. ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ
Τ. 6977764737




TA ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ  ..ROBERTO CHAIDI


     Με απειλητική και κλασικίζουσα χρυσαυγίτικη διάθεση, μας κάλεσε τηλεφωνικώς ο αμιγώς ελληνώνυμος(...) ...Ρομπέρτο εξ Αλβανίας για να μας παραπονεθεί ότι ασεβούμε έναντι των ...λαμπρών υπερεθνικών αγώνων του οι οποίοι δίδονται μέσα από πολυτελείς limo...


...μέσα από ευάερα και ευήλια κάμπριο...


...μέσα από πολυτελείς πισίνες υπό την σκιά της αμερικανικής αστερόεσσας...


...μέσα από καφετέριες με φόντο καμπυλόγραμμες κονσοματρίς...


...πάνω από ακριβές μοτοσυκλέτες...


...και πάντα με το έμβλημα του "Chaides Fashion" να προμοτάρει και τις μπίζνες του, ομού και ...πλάι-πλάι με τον βαρύτιμο χριστιανικότατο σταυρό ως σύμβολο ...πίστεως προς ευλογία των ευκόλως εννοουμένων...


     Κυρίως, ο Ρομπέρτο παραπονείται ότι παραβλέπουμε την αρία κατατομή του και τον θεωρούμε έναν συμπαθέστατο αθίγγανο ενώ εκείνος αποτελεί εικονοπλαστικό ...μετείκασμα ενός Μεγάλου Αλεξάνδρου, τουλάχιστον!


     Ομολογουμένως, τόσο λαμπρούς ...ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ δε θα μπορούσαμε να φαντασθούμε! Και, μάλιστα, με τόσο "προχω" fashion style ...κοντομάνικου!


     Μ’  αυτά και μ’  αυτά, ο τέως Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα έφτασε σε σημείο να διακηρύττει ότι «Πιο εύκολα θα βρείτε Εσκιμώο στην Σαχάρα παρά Έλληνα στην Χειμάρρα». Και άντε τώρα να πείσεις τον κ. Σαλί Μπερίσα ότι στη Χειμάρρα διεξάγει λαμπρούς …εθνικούς αγώνες υπέρ του …Ελληνισμού ο Roberto Chaidi
_________________________________________________________________________________

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ 7/6/2016, 11:08 π.μ.

Πείτε στο χαίντι ότι κερνάω μπόμπα μπουκάλι σιβας στο μαγαζί να κάνουμε παρέα εθνικό αγώνα για πολλά παράσιμα. Να βάλει λίγη άσπρη πούντρα όμως γιατί αράπια δε μπάζει ο πορτιέρης.

_________________________________________________________________________________

Γ. Κ. Ν. 7/6/2016, 13:04 μ.μ.

Ξερνάω σε λίγο η ΧΑ θα βγάλει αφίσα με το Ταμτάκο να καλεί να τη ψηφίσουμε.

_________________________________________________________________________________

Φώτης Ντ. 7/6/2016, 15:47 μ.μ.

Μπροστά σε όλους τους χατες ο Ταμτάκος φίλε ΓΚΝ δείχνει άρειος.

_________________________________________________________________________________

Μαρία Κρ. 7/6/2016, 18:19 μ.μ.

Ε όχι και συμπαθέστατοι οι γύφτοι.


Aπάντηση Σ.Ο.:

Γιατί όχι, μακριά κάθε ρατσισμός από εμάς...

_________________________________________________________________________________

I.K. 8/7/2016, 02:03 π.μ.

Στην Αλβανία ο Ρομπέρτο θεωρείται περιβόλι διασκέδασης για όλη τη χώρα. Σε όλους προσφέρει χαμόγελο με αυτά που λέει παριστάνοντας τον μεγάλο πολεμιστή. Τελευταία δήλωσε ότι έκανε τεστ DNA και αποδείχτηκε ότι το πεπρωμένο του είναι να απελευθερώσει τη Χειμάρρα με αποτέλεσμα οι αλβανοί μπάτσοι να τον τραβήξουν στο τμήμα για να διαπιστώσουν αν είναι επικίνδυνα τρελός ή απλά παλαβιάρης. Αφού διαπίστωσαν με τη βοήθεια γιατρού ότι κάπου χάνει αλλά δεν είναι επικίνδυνος τον ξαμόλησαν. Όλοι στην Αλβανία περιμένουν να ακούσουν στις ειδήσεις τα καμώματα του Ρομπέρτο για να γελάσουν και κανένας δε του κρατάει κακία γιατί όλοι ξεσκάνε όταν το δουλεύουν.



_________________________________________________________________________________

Mα.Ρ. 8/7/2016, 11:37 π.μ.

Καταλαβαίνω το αρχικό κείμενο αλλά το να ασχολείστε με τα χρυσαυγήτικα σκουπίδια δε το καταλαβαίνω. Η ΧΑ είναι έτσι κι αλλιώς σκουπιδοτενεκές το να ασχολείστε με το κάθε απόρριμμα δε προσθέτει και κάτι. Με εκτίμηση.


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ Φίλε και τα σκουπίδια θέλουν τη ...διαχείρισή τους!
_________________________________________________________________________________

Λ. Γ. Καρα., 20/7/2016, 02:04 π.μ.

Ο Χαίδης έχει τη τιμητική του σε όλο το ίντερνετ καθημερινά. Ρίξτε μια ματιά εδώ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=267351780295354&set=a.112275892469611.1073741831.100010616018588&type=3&theater



Απάντηση Σ.Ο.:

Όντως, έχει πολλούς "φίλους" στην Αλβανία και εδώ αποκτά ολοένα και ...περισσότερους.

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.