Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΕΛΛΑΔΟΠΡΟΔΟΤΕΣ,
ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ 
ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

     Ένας εσμός ηλιθίων γραικύλων υποστηρίζει ότι η Ελλάδα, χωρίς κανένα εθνικό όφελος, θα πρέπει να χορηγήσει …πολιτικό άσυλο στους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς που απειλούν να εμπλέξουν τη πατρίδα μας σε μία νέα διακρατική περιπέτεια με τη γείτονα Τουρκία!

     Βεβαίως, κανείς από τους ανεγκέφαλους ελλαδοπροδότες δεν αναλογίσθηκε το μέχρι σήμερα ρόλο των οκτώ αυτομόλων ως ενεργών μελών ενός εχθρικού στρατού! Κανείς από τους συγχρόνους γραικυλο-εφιάλτες δε σταθμίζει ποια ήταν η στάση αυτών των οκτώ σκουπιδιών στη περίπτωση των Ιμίων, των παραβιάσεων του εθνικού εναερίου χώρου μας, της απειλής των νησιών μας, της διεκδικήσεως του Αιγαίου, της κατοχής της Κύπρου! ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΙΑΛΜΑ και τόσων πιλότων μας, ρε ελλαδοπροδότες?... Οι προδότες χαρακτηρίζονται όχι μόνον από την απουσία Αρχών αλλά και στοιχειώδους νοημοσύνης!

     Οι ελλαδοπροδότες, υποστηρικτές των οκτώ τούρκων πραξικοπηματιών  στρατιωτικών , παραβλέποντας ότι διώκονται για διάπραξη σωρείας κακουργημάτων, παραβλέπουν και το «ΠΟΙΟΝ» υπηρέτησαν δια των εγκληματικών πράξεών τους. Ας δούμε, λοιπόν, το ΠΟΙΟΝ υπηρέτησαν αυτοί οι οκτώ ένστολοι και ας φτύσουμε κατά πρόσωπο όσους ιθαγενείς ελλαδοπροσότες τους υποστηρίζουν. Το άρθρο μεταφέρεται εξ αντιγραφής από το Ιστολόγιο «ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ» και η πηγή είναι εδώ:


Χέστης ήταν & είναι ο Τούρκος Ο Πτέραρχος Ακίν Οζτούρκ



Χέστης ήταν και είναι πάντα  ο Τούρκος Πτέραρχος Öztürk …Σήκωσε 16 Μαχητικά για πετάξει στο Αιγαίο και να προκαλέσει βιντεοσκοπώντας την Πτήση του !

Επειδή σήμερα βγήκε η Ομολογία που τήν πήρε πίσω λέγοντας οτι : Δεν έχω σχεδιάσει, ούτε διευθύνει το στρατιωτικό πραξικόπημα. Ούτε γνωρίζω ποιος το σχεδίασε και το διεύθυνε».

Επί ώρα επικράτησε σύγχυση καθώς το πρακτορείο Anadolu μετέδωσε πως ο Οζτούρκ ομολόγησε τον ρόλο του στον σχεδιασμό του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, αλλά τα ιδιωτικά δίκτυα Haberturk και NTV ανέφεραν ότι ο δεν ομολόγησε και δήλωσε στους εισαγγελείς ότι επιχείρησε να εμποδίσει το πραξικόπημα.

Μετά τη διαρροή της κατάθεσής του στο Διαδίκτυο, το πρακτορείο Anadolu ακύρωσε το αρχικό του τηλεγράφημα περί ομολογίας.



Στην κατάθεση, όπως αυτή έχει διαρρεύσει, ο Οζτούρκ λέει: «Δεν έχω σχεδιάσει, ούτε διευθύνει το στρατιωτικό πραξικόπημα. Ούτε γνωρίζω ποιος το σχεδίασε και το διεύθυνε».

Ο Τούρκος πτέραρχος λέει επίσης ότι «μάρτυρες για το ότι δεν συμμετείχα στο πραξικόπημα, είναι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Χουλουσί Ακάρ, ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Αμπιντίν Ουνάλ, ο υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Γιασάρ Γκιουλέρ και άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί της αεροπορίας. Θα ήθελα να καταθέσουν

Επειδή εδώ στο Βετεράνο  έχουμε  αναγνώστες που θέλουν να μαθαίνουν την Αλήθεια …Ας την πούμε λοιπόν για το ποιος ήταν ο Πτέραρχος Οζτούρκ …Απο μια ανάρτησή μας  όταν ο Τούρκος ήταν Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας


Ξεκινώντας με το θέμα της Πτήσεως του Αρχηγού της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (που πρώτοι αναρτήσαμε ) με το F16D Block 50+η πτήση έγινε κατά την διάρκεια ασκήσεως της Τουρκικής Μοίρας 162nd Kurt (Wolf) και 172nd Zıpkın (Harpoon) squadrons!

Ο Τούρκος Πτέραρχος για να γίνει η Πτήση  κάθετα στο Αιγαίο στα Διεθνή ύδατα και να Βιντεοσκοπήσει την Πτήση για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους και όχι για τσαμπουκά,…Σχεδιάστηκε απο  επιτελείς μια  Εισβολή από 16 Μαχητικά που έκαναν προσβολή σε όλο το Αιγαίο …Την ημέρα εκείνη είχαμε 16 Τούρκικα μαχητικά σε τρεις σχηματισμούς ! (17/2/2015

Ο Σχηματισμός του Τούρκου Αρχηγού της Τουρκικής Αεροπορίας δεν έλαβε μέρος σε καμιά εισβολή ….Για να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους ,ο Τούρκος είχε στο σχηματισμό του και τέσσερα μαχητικά από Βετεράνους Πιλότους και όχι εκπαιδευόμενους όλοι Οπλισμένοι ! ( Ο σχηματισμός των Οπλισμένων Μαχητικών έσπασε σε ζεύγη μόνο  όταν έφτασαν στην Περιοχή τα Ελληνικά Μιράζ)

Αυτά έκαναν τις Παραβιάσεις

Στο ίδιο σχηματισμό πέταγε ο ίδιος και το συνοδευτικό  του δίπλα …που στη πίσω θέση υπήρχε αξιωματικός των πληροφοριών  που βιντεσκοπούσε την πτήση εκτός από την κάμερα που είχε στο πιλοτήριο το F-16 του Τούρκου Αρχηγού !

Προπομπός του σχηματισμού  πετούσε μη οπλισμένο μαχητικό για έλεγχο της περιοχής που θα πέταγε ο Τούρκος  και έτσι διέσχισαν την θάλασσα του Αρχιπελάγους !

Ταυτόχρονα  δύο σχηματισμοί των Τούρκων από δύο τετράδες  πέταγαν Βόρεια και Νότια στην περιοχή για να τραβήξουν την Ελληνική ετοιμότητα πάνω τους !

Ο Τούρκος αν και είχε τέσσερα μαχητικά οπλισμένα κατά την αναγνώριση του  από Ελληνικά ΜΙράζ που έφτασαν στην περιοχή δεν ενεπλάκησαν σε εμπλοκές ούτε έκανε καμιά αναστροφή !

Τώρα να μιλάνε να γράφουν οι Τούρκικες Φυλλάδες για Επίθεση του Τούρκου Πτεράρχου είναι για τα Μεμέτια γιατί ούτε η ηλικία του Αρχηγού  δεν το επιτρέπει  τα «G «ούτε το F-16  μπορεί να κάνει μαγκιές απέναντι στους Δελτάδες των Μιράζ !

Κάποιοι λένε οτι το F-16 το πέταγε ο δεύτερος πιλότος και όχι ο Öztürk …Για όσους δεν ξέρουν στο F-16 μόνο ένας έχει το έλεγχο του μαχητικού  δείτε τη φώτο και βγάλτε συμπέρασμα 


Ο Τούρκος Πτέραρχος ευχαριστεί με ένα φιλί τσο κεφάλι τον Τούρκο Χειριστή που το πέταξε πάνω απο το Αιγαίο και …Προσγειώθηκε ζωντανός !

Εμείς εδώ στον Βετεράνο βγάλαμε πρώτοι την Είδηση για την πτήση του Τούρκου και η σημερινή ακριβής ανακοίνωση του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου με μίλια ,υψόμετρα και λοιπά  (όλο το σχέδιο πτήσης δηλαδή )είναι για τους Τουρκολάγνους !


Να θυμίσουμε πάντως και για να έχουμε και μέτρο σύγκρισης ο Αντιπτέραρχος (I) Τουρνάς τότε  Αρχηγός του ΓΕΑ που πετάει με Μιράζ 2000-5 …Πετάει μέχρι την Λήμνο ολομόναχος (φώτο) και όχι με την συνοδεία όλης της Αεροπορίας !

 Ο Ακίν Οζτούρκ ανέλαβε αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας τον Αύγουστο του 2013 παίρνοντας τον βαθμό του πτεράρχου μετά τη σύλληψη τότε πολλών αξιωματικών στο πλαίσιο της υπόθεσης «Βαριοπούλα».

Παρέμεινε στη θέση αυτή μέχρι τον Αύγουστο του 2015, οπότε και αντικαταστάθηκε λόγω ορίου ηλικίας.

Δεν αποστρατεύτηκε όμως και ορίστηκε ως ένα από τα 16 μέλη του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου που πραγματοποιεί τις κρίσεις στο στράτευμα.

Το Συμβούλιο απαρτίζεται από τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Άμυνας, τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, τους αρχηγούς των τριών όπλων και της στρατοχωροφυλακής, τους διοικητές των τεσσάρων στρατιών, τους διοικητές της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και του Στόλου, τον υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων και ένα μέλος.

Αυτά προς το Παρόν αν χρειαστεί θα επανέλθουμε !

     Οι Έλληνες, ασχέτως εσωτερικών μαγειρεμάτων των τουρκικών στρατιωτικών υπηρεσιών, θα πρέπει να εκλαμβάνουμε όλα τα στελέχη κάθε εχθρικού στρατού ως ισότιμα αντιπάλους διότι, δεδομένα, όλοι ενεπλάκησαν σε παντός είδους εχθρικές ενέργειες εναντίον μας, οπότε, ουδεμία δικαιολογία έχουμε να παίρνουμε το μέρος του ενός ή του άλλου εκ των αντιπάλων! Μόνο κριτήριο για κάθε μας απόφαση είναι το δικό μας ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και στη προκειμένη περίπτωση το εθνικό μας συμφέρον υπαγορεύει να διευκολύνουμε τον αντίπαλο να βγάλει τα μάτια του με όλη του την ..."ησυχία" άνευ ουδεμιάς δικής μας εμπλοκής!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737






ΥΓ 1: 

Ήδη τα "χαμπέρια" που προέρχονται από τη τουρκική πρεσβεία Αθηνών είναι "ηχηρότατα" :

"Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς τόνισε ότι «ήταν λάθος το γεγονός ότι τους δόθηκε άδεια να προσγειωθούν», ενώ προειδοποίησε ότι η μη έκδοση των 8 Τούρκων θα ζημιώσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις."

Κατόπιν αυτών ή, η εντελώς ανύπαρκτη Ελλάδα "πουλάει μαγκιά" με όλες τις συνέπειες στη πάνοπλη και αδίστακτη Τουρκία η οποία καταρρίπτει ρωσικά μαχητικά για πλάκα, ή αναδιπλώνεται, την ανάγκη φιλοτιμία ποιουμένη. Εξαρτάται από τη διάθεση ...αυτοκτονίας που έχουμε!

Το να πουλάμε "μαγκιά" είναι εύκολο αρκεί να αποδεχτούμε και τις συνέπειες οι οποίες σε μία χώρα όπως η Ελλάδα υπό τις συνθήκες θα είναι τελειωτικές. 

Και όλα τούτα θα πρέπει να τα σταθμίσει η κ. Μαρινάκη και οι περί αυτήν διότι δεν είναι δυνατόν μία χώρα να πληρώσει τα σπασμένα της αφροσύνης υπερασπιστών ...αφρόνων.


ΥΓ 2: 

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΟΙ ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ

«Αποκάλυψη CNN Greece:
Πώς ξεφορτώθηκαν όπλα και top secret δεδομένα οι 8 Τούρκοι
Μίνα Καραμήτρου
  
Αποκαλυπτικά στοιχεία αφενός για το πού πέταξαν τα όπλα τους αφετέρου για και τον τρόπο με τον οποίο εξαφάνισαν το ηλεκτρονικό -με τα στρατιωτικά δεδομένα- σύστημα του ελικοπτέρου λίγο πριν το απογειώσουν και έρθουν για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, έδωσαν στις Αρχές οι 8 Τούρκοι.

 «Μόλις αποφασίσαμε να φύγουμε για Αλεξανδρούπολη βγάλαμε τα όπλα μας από τις θήκες και τα πετάξαμε στο έδαφος στο ξέφωτο κοντά στο πεδίο άσκησης. Μαζί πετάξαμε και τις θήκες μας. Μετά έπρεπε να σκεφτούμε τι θα κάνουμε με το σύστημα που υπάρχει στο ελικόπτερο και είναι καταχωρημένες συντεταγμένες, στρατιωτικοί χάρτες αλλά και οι τελευταίες διαδρομές και επιχειρήσεις του ελικοπτέρου».

Σε αυτό το σημείο οι Τούρκοι στρατιωτικοί είπαν στις ελληνικές Αρχές ότι οι εντολές που είχαν πάντα ήταν πως σε περίπτωση έκτακτου κινδύνου θα έπρεπε να εξαφανίσουν το συγκεκριμένο σύστημα. Έτσι, αφού αποφάσισαν να φύγουν από την Τουρκία, ξήλωσαν το ηλεκτρονικό σύστημα και το πέταξαν από το ελικόπτερο την ώρα που απογειωνόταν, ενώ το παρακολουθούσαν να καταστρέφεται καθώς έπεφτε στο έδαφος.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι μόλις έφτασε στην Αλεξανδρούπολη από την Τουρκία το ειδικό κλιμάκιο που θα παραλάμβανε για να επιστρέψει το ελικόπτερο στη γειτονική χώρα, το πρώτο πράγμα που ζήτησαν να ελέγξουν οι Τούρκοι αξιωματικοί ήταν αν το συγκεκριμένο σύστημα ήταν ακόμα μέσα στο πτητικό μέσο και όταν πήραν την διαβεβαίωση από τις ελληνικές αρχές ότι δεν είχαν παραβιάσει τίποτα από το ελικόπτερο, κατάλαβαν ότι πράγματι το είχαν εξαφανίσει οι ίδιοι οι πιλότοι.

Επίσης, στα κινητά τους, εκτός από τις κλήσεις στο διοικητή τους που δεν απαντούσε -όπως είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή το CNN Greece- σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν και αποθηκευμένες αναζητήσεις στο Ίντερνετ για το τι συνέβαινε στην Κωνσταντινούπολη τις ώρες του πραξικοπήματος ενώ είχαν δει μέσω Ίντερνετ και την εμφάνιση, μέσω facetime, του Ερντογάν στο CNN»


Και μετά υπάρχουν "κάποιοι" οι οποίοι προτείνουν να τους χορηγηθεί άσυλο για να τους υφαρπάσουμε ...στρατιωτικές πληροφορίες! ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Α.Η.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.