Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ

Με αφορμή την διαδικασία χορήγησης πολιτικού Ασύλου 
στους οκτώ τούρκους  πραξικοπηματίες

Από τον Ηλία Ν .Ηλιακόπουλο  Δρ.Νομικής, Δικηγόρο

     Ανήμερα του προφήτη Ηλία, πριν από σαράντα δύο χρόνια το Ελλαδικό κράτος   με την εσωστρέφεια και μωροφιλοδοξία του  μικρόπνοου πραξικοπηματία  Ιωαννίδη και την προδοτική συμπεριφορά του ανθέλληνα Μακαρίου παρέδωσε την Κύπρο  στον τουρκικό Αττίλα, αφού οι τούρκοι εισβολείς παρήλαυναν ανενόχλητοι  στις εγκαταλελειμμένες  από ελληνικές δυνάμεις ακτές  της Κυρήνειας  κάνοντας περίπατο στην συνέχεια στο αιματοβαμμένο από τα παλικάρια του Διγενή χώμα της Κύπρου. Τότε δεν κέρδισαν οι τούρκοι αλλά χάσαμε εμείς. Το τελειωτικό κτύπημα στον Ελληνισμό το έδωσε η προδοτική συμπεριφορά του μυσαρού Καραμανλή με το παροιμιώδες «Η Κύπρος κείται μακράν» ως αντάλλαγμα στους οθνείους κοσμοκράτορες για την επιστροφή του στον όζοντα πρωθυπουργικό θώκο. Φυσικά τα πράγματα δεν καλυτέρευσαν με την άνοδο στην εξουσία του οινόφλυγος και παροιμιώδους ψεύτη  Ανδρέα Παπανδρέου, αντίθετα προευτρέπισαν τον εκφυλισμό των Ελλήνων σε ό,τι είχε απομείνει όρθιο  από τους παλαίφατους ελληνικούς χρόνους. Και αυτό ήταν το χειρότερο. Μια κοινωνία αδιάφορη για την πατρίδα της ,αδιάφορη για την ιστορία της, για τα πατρογονικά ήθη και έθιμα της ,εθιζόμενη  ολίγον κατ ολίγον  στην κατανάλωση ,στον  ψεύτικο ευδαιμονισμό  στον ύπουλο διεθνισμό, δορυάλωτη  στα ωραία «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» ,ανήμπορη να αφουγκραστεί τα μηνύματα των καιρών, αρκούμενη σε μια θέση στο υπερτροφικό και αδηφάγο Δημόσιο, χωρίς προοπτική χωρίς όραμα, με ροπή στην διαφθορά , με τα σκάνδαλα να αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο αλλά και με παρατεταμένη ατιμωρησία, πυρίκαυστη ύλη  για την διαιώνιση της σαπίλας.

     Έτσι δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν γιατί δεν αντιδρά αυτός ο δήθεν περήφανος λαός στον καταιγισμό των μνημονίων ,στην φτωχοποίηση του, στην ανηλεή φορολόγηση του ,στο κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων αλλά ούτε στις χιλιάδες αυτοκτονίες μα κυρίως στο μεγάλο ψέμα , ότι ζεί μέσα στην πολιτισμένη Ευρωπαϊκή Ένωση(Ε.Ε)  με τα ανθρώπινα δικαιώματα ,με τα σύμφωνα συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια με την σαπίλα και τον ωχαδελφισμό  για ο,τιδήποτε  Ελληνικό στο κόκκινο. Με άλλα λόγια αυτός ο λαός στην πλειοψηφία του δυστυχώς είναι λαός γραικύλων.

     Γιατί αλήθεια  ποιός μπορεί να αντιλέξει , ότι έγιναν «οι ιθαγενείς» μια πινακοθήκη ηλιθίων, αφού  κόπτονται να χορηγηθεί πολιτικό άσυλο στους οκτώ   τούρκους αξιωματικούς πραξικοπηματίες που αυτομόλησαν στην χώρα μας  κάτω από αδιευκρίνιστές συνθήκες. Αλήθεια τόσο πολύ ξεχνούν, ότι αποτελούν και οι οκτώ μέρος του στρατιωτικού σκέλους της Τουρκίας που ακόμη επιβουλεύονται  την τιμημένη τούτη Ελληνική γη και μέχρι πριν από λίγο συμμετείχαν και αυτοί στις εχθροπραξίες εναντίον της χώρας μας; Τους έχει λοιπόν τόσο πολύ κυριεύσει η «λήθη»  τους θλιβερούς διεθνιστές, υπερασπιστές με διαπρύσιους λόγους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  των τούρκων στρατιωτικών ,που ξεχνούν τι έπραξε το στρατιωτικό κατεστημένο από το οποίο προέρχονται πριν από σαράντα και πλέον χρόνια στον Ελληνισμό; Ή μήπως είναι τόσο αφελείς που δεν βλέπουν πως η παραμονή τους εδώ  και η μη έκδοση τους θα αποτελεί μια  πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ευφυέστατο  αλλά επί του παρόντος στριμωγμένο Ερντογάν  να εξάγει κρίση στην χώρα μας; Τότε να δω όλους αυτούς τους θερμούς υποστηρικτές των  τούρκων αξιωματικών, πολλοί από τους οποίους περισπούδαστοι νομικοί και αμετανόητοι κήρυκες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αν θα έχουν το σθένος να ορθώσουν τα στήθη τους σε νέους Αττίλες ή θα επεξεργάζονται τρόπους  διαφυγής από την ταλαίπωρη αυτή χώρα;

     Το πιθανότερο βέβαια  έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα είναι να μην εκδοθούν. Αφού επικρατεί η άποψη, ότι  η εξέταση αιτήματος  πολιτικού ασύλου  απενεργοποιεί  την έκδοσή τους στην Τουρκία. Ως γνωστόν η διαδικασία σε αυτή την περίπτωση και μόνο γρήγορη δεν θα είναι. Υποβολή αιτήματος πολιτικού ασύλου,  επεξεργασία  αυτής και στην συνέχεια άσκηση ενδικοφανούς προσφυγής θα ροκανίσουν τον χρόνο υπέρ τους. Δεν αποκλείεται να ασκήσουν και αίτηση ακύρωσης στα Διοικητικά Δικαστήρια  αλλά και αίτηση αναστολής οπότε η παραμονή τους στην χώρα είναι δεδομένη. Η καυτή πατάτα όμως θα παραμένει στα χέρια μας με απρόβλεπτες προεκτάσεις στο μέλλον. Το τουρκικό κράτος  επί πλέον έχει δείξει πως δεν συμβιβάζεται καθόλου με την ιδέα να παραμείνουν στην χώρα μας οι οκτώ. Οι διαπρύσιοι κήρυκες βέβαια της παραμονής τους στην Ελλάδα απεμπολούν την ιδέα πως ο κακότροπος εξ Ανατολών γείτονας  πάντοτε έψαχνε και ψάχνει αφορμές για δημιουργία θερμών επεισοδίων και πρόκλησης έντασης στα σύνορα. Το πλήθος των νεοραγιάδων που δεν αγαπά τον τόπο του  γίνεται υπέρμαχος μιας κατάστασης που και οφέλη για την χώρα δεν έχει  και κινδύνους από κάθε άποψη εγκυμονεί για την Ελλάδα. Μόνο τις μεταναστευτικές  ροές να επιτρέψουν και πάλι  οι «Σύμμαχοι», το κουτί της Πανδώρας ανοίγει και πάλι με  όλες τις δυσάρεστες παρενέργειες.Αλλά και ο αναβρασμός της ειονότητας στην Θράκη δεν είναι τυχαίος. Αποτελεί σπασμωδική ενέργεια ενός καθεστώτος που ψυχορραγεί. Εμείς  λοιπόν γιατί να του δώσουμε τροφή και πάτημα για τις περαιτέρω εχθρικές ενέργειές του;     Δυστυχώς  όμως  η πλειοψηφία αυτού του χαμερπούς πλήθους δεν σκέφτεται βαθιά κραυγάζει όπως οι ιθαγενείς σε αφρικανική χώρα και  δεν έχει σχέση με Έλληνες…


     Το τότε και το τώρα  μια θλιβερή αδιάσπαστη συνέχεια νεοραγιάδων, χωρίς προορισμό χωρίς εθνικούς στόχους χωρίς αγάπη πραγματική για την πατρίδα Όλοι αυτοί που σκέπτονται και τοποθετούνται για την σωτηρία τούρκων εγκληματιών είναι προδότες του Ελληνικού Έθνους. Ο λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι  καταδικασμένος να την ξαναζήσει!        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.