Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!


     Η ρητορική της παρακρατικής ακροδεξιάς συνηθίζει να στοχοποιεί το δήμαρχο της συμπρωτεύουσας Γιάννη Μπουτάρη, πάντοτε, σε μία κακώς συγκερασμένη "συγχορδία" με το ντόπιο διεφθαρμένο εκκλησιαστικό κατεστημένο!

      Οι "αιτιάσεις" της ανθελληνικής ακροδεξιάς και της μισελληνικής εκκλησίας σεντράρουν τον Γιάννη Μπουτάρη για να τον αποδομήσουν αλλά τελικά τα επιχειρήματά τους ο παμπόνηρος τοπικός άρχων καταφέρνει να τα στρέφει εναντίον τους και να τις αποδομεί αυτός.

     Χωρίς καμία διάθεση και, κυρίως, συμφέρον, να ζωγραφίσουμε την "αγιογραφία" του Γιάννη Μπουτάρη, οφείλουμε να τον συγχαρούμε δημόσια για δύο γενναίες και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ αποφάσεις του τις οποίες δεν απετόλμησε κανένας άλλος δήμαρχος στη νεώτερη ελλαδική ιστορία: τη κατάλυση των μπαχαλοπαρακρατικών καταλήψεων και την κατάλυση του παρακράτους της νύχτας στο οποίο εμπλέκεται "αύτανδρη" ολόκληρη η ακροδεξιά.

     Με την πρώτη του απόφαση ο Γιάννης Μπουτάρης στρέφεται εναντίον των μπαχαλάκηδων που καταλύουν κάθε νομιμότητα με προσχηματικές καταλήψεις οι οποίες εξελίσσονται σε ορμητήρια ναρκωτικών και λοιπής ανωμαλίας! Ο Γιάννης Μπουτάρης στο προκείμενο ζήτημα ήταν σαφής και ρηξικέλευθος δηλώνοντας ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες και κινητοποίησε την αστυνομία να προσαγάγει στα κρατητήρια τα συνεταιράκια της, μπαχαλάκηδες, εξυγιαίνοντας ιστορικά κτήρια της Θεσσαλονίκης και την ίδια τη πόλη!

     Σε ό,τι αφορά στη δεύτερη γενναία απόφασή του ο Γιάννης Μπουτάρης τόλμησε να τα βάλει κατά μέτωπο με το παρακράτος της "νύχτας", με πεζοδρομιακούς μπράβους, νταβατζήδες και κυκλώματα που λυμαίνονται τη "τοπογεωγραφία" των "τραπεζοκαθισμάτων" σε δημόσιους χώρους παρεμποδίζοντας την ελεύθερη διέλευση πεζών! Με αυτούς ο ευφυέστατος Γιάννης Μπουτάρης συγκρούεται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ώστε κάθε Θεσσαλονικιός που διεκδικεί το πεζοδρόμιο για το οποίο πληρώνει ώστε να υπάρχει και παρεμποδίζεται από "προστατευόμενα" τραπεζοκαθίσματα να μπορεί να αναφέρεται απευθείας στη Δημοτική Αρχή προς αντιμετώπιση της παρανομίας!

     Πέραν πάσης, ενδεχομένης, ιδεολογικής διαφοράς, συγχαίρουμε το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη γι'  αυτές τις δύο γενναίες αποφάσεις του οι οποίες συντελούν τα μέγιστα σε μία ελληνικότερη πόλη και καλούμε τους υπολοίπους δημάρχους της χώρας να ακολουθήσουν το παράδειγμά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.