Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
Η ΑΙΡΕΣΗ
 ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ

Οι "τζίφρες" των ...ιερών ρεμαλιών!

     Αναίσχυντοι σπεκουλαδόροι οι ταγοί του εβραιοχριστιανισμού ακόμα και στα πιο "αγιοποιημένα" κλιμάκιά τους. Τα τεκμήρια της ιταμότητός τους αμέτρητα και από καταβολής αυτής της μισελληνικής αιρέσεως! Και από αυτό τον κανόνα δε θα μπορούσε να εξαιρεθεί ούτε η "καρδιά" της εβραιοχριστιανικής "αγιοσύνης" το τάχα μου "θεοβάδιστον περιβόλι της ...Παναγιάς", το "Άγιον" Όρος!

     Επίκεντρο ανθελληνικής δράσεως και εξυφάνσεως διεθνών συνωμοσιών κατά τα πρότυπα των διεφθαρμένων βυζαντινών παλατιών, το "Άγιον" Όρος πάντοτε αποτελούσε το ορμητήριο των πλέον καταχθόνιων παραεκκλησιαστικών σαλταδορισμών εναντίον της Ελληνικής Πολιτείας

     Πίσω από το απαράδεκτο "αυτοδιοίκητό" του, αυτό το άντρο του ανεξέλεγκτου πλουτισμού μιας ρασοφόρου έκφυλης ολιγαρχίας παραμένει, όπως και η ντόπια Μασονία, το άβατο για το Νόμο και την Τάξη, ασφαλές "απάγγιο" κάθε ανθελληνικής βλέψεως από το οποίο διευθύνεται ανενόχλητα το πλάνο αποβλακώσεως του ελλαδικού λαού!

     Οι ...ιεροί, λοιπόν, ρασοφόροι-σπεκουλαδόροι του άντρου του "Αγίου" Όρους, βλέποντας το 1941 (!) την αλματώδη εξάπλωση του III Reich συνάχθηκαν εν ...συμμορία και με βαθύτατο σεβασμό και σπάσιμο μέσης απηύθυναν προς τον Εξοχώτατο Αρχικαγκελάριο του ΕΝΔΟΞΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Κύριον Κύριον (!) ΑΔΟΛΦΟΝ ΧΙΤΛΕΡ επίσημο έγγραφο εκ μέρους της Ιεράς Συνάξεως και των 20 Μονών, ζητώντας του ΒΑΘΥΣΕΒΑΣΤΩΣ (!) οι ρασοφόρες ...πόρνες, να θέσει υπό την ...προστασία του ολόκληρο το "Άγιο" Όρος! Το έγγραφο φέρει ημερομηνία 17η Ιουλίου 1941, αποτελεί άκρως απόρρητο και ...καταπνιγμένο ντοκουμέντο, το οποίο (μεταπολεμικώς) οι ρασοφόροι-σπεκουλαδόροι του "Αγίου" Όρους ...στραγγάλισαν και παρατίθεται ολόκληρο εν συνεχεία:  




     Επί του ως άνω εγγράφου δια του οποίου οι εβραιοχριστιανοί ταγοί του "Αγίου" Όρους, λίαν σπεκουλαδόρικα ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΑΥΤΑΝΔΡΟ το ..."θεοβάδιστον" στον πραγματικά  Ε ξ ο χ ώ τ α τ ο  Γερμανό Αρχικαγκελάριο, ο Αδόλφος Χίτλερ δεν έδωσε καμία συνέχεια περιφρονώντας τους ρασοφόρους αλήτες! Με τον τρόπο αυτό ο Αδόλφος Χίτλερ απέδειξε ότι δεν είχε ουδεμία κατακτητική βλέψη και ουδεμία αρπακτική πρόθεση έναντι ανεκτιμήτων θησαυρών που θα μπορούσε να αποκτήσει, αποδεχόμενος απλώς μία νομιμότατη πρόσκληση την οποία του απηύθυναν οι νόμιμοι εκπρόσωποι του "Αγίου" Όρους! Πραγματικά εξοχώτατος της Ιστορίας, ο Αδόλφος Χίτλερ  α π ε σ τ ρ ά φ η  την ιταμή παράδοση του "Αγίου" Όρους, δίνοντας ένα μοναδικό μάθημα ήθους στους ευκαιριακούς αυτομόλους εβραιοχριστιανούς και αποστομώνοντας τους αθλίους συκοφάντες αντιφασίστες οι οποίοι σήμερα αποθρασύνονται να επικαλούνται, δήθεν, ...κλοπές πολιτισμικών θησαυρών από τους Ναζί στην Ελλάδα!


     Μπορεί, όμως, ο Εξοχώτατος Γερμανός Αρχικαγκελάριος Αδόλφος Χίτλερ να έδωσε ακόμη ένα μάθημα ήθους προς την Ανθρωπότητα, αλλά αυτό το μάθημα ο εβραιοχριστιανισμός ουδέποτε το αντελήφθη, εξακολουθώντας να παραμένει η αίρεση της αναίσχυντης σπέκουλας!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.