Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΕΞΩΣΗ  ΣΤΗ  Λ.Ε.Π.ΕΝ.


     «Στο Αιτωλικό για τη γιορτή της Αγι’  Αγαθής βρέθηκε ο Χρήστος Ρήγας» μας καθησυχάζει η «επίσημη» ανακοίνωση της, γιαλαντζί ιθαγενούς, ΛΕΠΕΝ αλλά το ‘Indymedia’ μας ενημερώνει ότι τα αναρχόπουλα του Άη Παντέλου έκαναν …έξωση στους comme il faut ΛΕΠΕΝίτες και τους έκλεισαν έξω από τα γραφεία τους μεσ’  το κατακαλόκαιρο υποσχόμενα να μη τους ξαναφήσουν να δουν κεραμίδι στο κεφάλι τους!


"Αντιφασιστες εξω απ τα καινουρια γραφεια της Λεπεν στον Αγιο Παντελεημονα και οι φασιστες ΑΦΑΝΤΟΙ.... Αναρχικοι-ες Αντιεξουσιαστες-ιες Αγιου Παντελεημονα υποτιθεται οτι σημερα ειχαν 2ωρο ανοιγμα,κατι που δεν συνεβη και ΔΕΝ θα συμβει."



      "Ξυπόλητος στ'  αγκάθια" ο Χρήστος Ρήγας αποτελεί κλασικοπερίπτωση ακροδεξιού που λιμπίστηκε την οικονομισά της Χρυσής Αυγής και είπε να στήσει κι αυτός το δικό του "ανταλλακτήριο", οπότε κοπιάρησε τίτλο δανειζόμενος από Παρίσι (επικαλείται φουστανέλα αλλά φοράει φράγκικα) έφτιαξε logo (ανορθόγραφο στην αρχή αλλά το 'σωσε...) νοίκιασε και ...χάνι αλλά λογάριασε χωρίς το ξενοδόχο, τη τοπικά αναρχομπαχαλοπαρέα η οποία αποφάσισε να τον αφήσει ...μπεκιάρη στο πεζοδρόμιο!


     Έτσι, την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενος ο Χρήστος Ρήγας έκανε γαργάρα την "έξωση" και δήλωσε ότι απομακρύνεται από τον Άη Παντέλο προτιμώντας (καλοκαίρι που είναι...) την Αγι' Αγαθή, ακολουθώντας τους ρασοφόρους και τα τσολιαδάκια στο γιορτάσι του Αιτωλικού και αδιαφορώντας αν τα "ορφανά" του που ξεροκαίγονται στην τσιμεντούπολη και δε μπόρεσαν να χαρούν ούτε ένα ποτήρι κρύο νερό στο υπερυψωμένο χάνι.

     Καημένε στρατηλάτη Χρήστο Ρήγα που σου μελλε να τη πάθεις από τα αναρχομπάχαλα της πλατείας, που στο διάολο πορεύεσαι παλληκάρι μου αναμειγνυόμενος με τη ζόρικη ...πολιτική?


     Δε σου έφτανε ο κάλος που έχεις με τους δεσποτάδες και τις λοιπές μαξιφορούσες κρυφοπαπαδιές, αυτά τα γραφεία τι τα 'θελες μπίρομ', για να πληρώνεις νοίκι και να τη βγάζεις τσέτουλα στο ρείθρο? Κρίμας δεν είναι?


     Κλούθα τα σταυρουδάκια, τα παπαδάκια και τα διακάκια που φαίνεται να τα "περπατάς" ωραία κι άσε τα μακροβούτια στη πολιτική γιατί όσο έκλαψε ο Νικολάκης με τα παθήματά του θα ρεφάρει γελώντας με τα δικά σου.


     Και πίσω από τα ...καλογεράκια γιατί από μπροστά κινδυνεύεις! Θυμάσαι τι λένε για τα μπροστινά του καλόγερου και τα πισινά του γαϊδάρου... Εκτός κι αν...θεός φυλάξοι, γιατί πολύ κολλητός με τη παλιοπερίπτωση εμφανίζεσαι στις φωτο σου... (Και επί τη ευκαιρία πε μας αυτές οι δυο υπάρξεις που χαχανίζουν αγκαλιασμένες λες και πάνε σε νυφική παστάδα, σε πρώτο πλάνο, ενώ πλάι τους πορεύεται ένας τόσος μεγάλος σταυρός, να με το συμπάθειο, μήπως βρέθηκαν σε λάθος στιγμή σε λάθος τόπο ή το σαλιώνουν αδίστακτα το γραμματόσημο?) 


     Αρκέσου, λοιπόν, στη φαιοπρασίνη βερμούδα ...μάχης, πάρε ποζεριές στις δροσερές βραχονησίδες κι άσε το πόπολο που σε ακολουθεί να ξεχειμωνιάζει στα πεζοδρόμια του Άη Παντέλου. Θα σας κεράσουν ρετσινόλαδο τα αναρχομπάχαλα, ξέρεις, είναι πολύ φιλόξενα! Και, βέβαια, να ξέρεις ότι πάντα θα παραμένεις δεύτερος σε σχέση με το Νικολάκη ο οποίος σου ρίχνει στα "σημεία"... Γιατί όταν εκείνος κατάπινε σύγκλινο εσύ καημένε μας τσιμπολόγαγες Foie gras! 

ΕΙ ΟΥΚ ΕΓΝΩΚΑΣ, Ω, ΡΗΓΑ ΤΟΙΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΟΙΣ ΧΡΗΣΘΑΙ 
ΤΙ ΑΝΕΤΡΙΒΑΣ ΤΥΡΟΝ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.