Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΚΡΑΤΙΚΕ  ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ!


     Οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές είμαστε  ε π ι μ ε λ ώ ς  ελάχιστοι, όλοι μεταξύ μας γνωστοί και με καλώς φυλασσόμενα "στεγανά"! Απολαμβάνουμε τον χαμό των όσων ο Nietzsche θεωρεί ότι θα εξαφανισθούν νομοτελειακά και, όντως, παρακολουθούμε τον αφανισμό τους στο αντιφασιστικότατο και δημοκρατικότατο τέλμα τους, σιτιζόμενοι από σκουπιδοτενεκέδες όσο εμείς χαιρόμαστε τη δική μας ζωή. Τέλος, οι θέσεις μας περί εισβολέων, μεταναστών και προσφύγων είναι καταγεγραμμένες σε αρκετές προηγούμενες αναρτήσεις του παρόντος Ιστολογίου ενδεικτική των οποίων [από 7ης Μαρτίου 2016] η υπό τον τίτλο "ΤΡΕΙΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ  ΕΝΝΟΙΕΣ".


     Ο εμπρησμός του κτηρίου της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων-Μεταναστών της οδού Νοταρά των Εξαρχείων, όπου διαμένουν πάνω από 130 πρόσφυγες, ο οποίος σημειώθηκε στις 03.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 24ης Αυγούστου, όπως έγινε από πολλές πηγές γνωστό, υπήρξε μία "χειρουργική" επιχείρηση με ανθρωποκτόνο πρόθεση από τους δύο δικυκλιστές δράστες της οι οποίοι λειτούργησαν με ευχέρεια ειδικά εκπαιδευμένου δολιοφθορέα προκαλώντας πυρκαϊά η οποία θα μπορούσε να επιφέρει θάνατο ανυποψίαστων προσφύγων.


    Ο τρόπος δράσης των δύο δολοφόνων δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι ήσαν άτομα με ειδική εκπαίδευση, ενώ η επιλογή του στόχου τους συγκρούεται ...μετωπικά με την "υπογραφή" της ανάληψης ...ευθύνης ως «Μοναχολύκοι Ριζοσπαστικού Αυτόνομου Μαχητικού Εθνικοσοσιαλισμού» δοθέντος ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός κατά την αυθεντική, Γερμανική, εκδοχή του υπήρξε η Κοσμοθέαση η οποία όχι μόνον σεβάσθηκε τις διαφορετικότητες και επέτυχε την αρμονική συνύπαρξη όλων των θρησκειών και όλων των λαών ακόμα και μέσα στις ένοπλες δυνάμεις της αλλά και στην ευρύτερη Κοινωνία της, όπως ο ίδιος ο Jesse Owens δήλωσε (παρά τους μεταπολεμικούς παραχαράκτες των πραγματικών γεγονότων των Ολυμπιακών του 1936) ότι δεν ένοιωσε ρατσισμό στη Ναζιστική Γερμανία αλλά στην ίδια του τη πατρίδα τις Η.Π.Α. μετά την επιστροφή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου του Αδόλφου Χίτλερ!


     “Όταν πέρασα μπροστά από τον κυβερνήτη (Χίτλερ), εκείνος σηκώθηκε, με χαιρέτησε και τον χαιρέτησα και εγώ” χαρακτηρίζοντας επίσης “κακόγουστα” τα σχόλια των αρθρογράφων για “το τιμώμενο πρόσωπο στη Γερμανία”, λίγο αργότερα δήλωσε “Ο Χίτλερ δε με σνόμπαρε, ο Φρανκλίνος Ρούσβελτ ήταν εκείνος που με σνόμπαρε και δε μου έστειλε ούτε ένα τηλεγράφημα”. 
Jesse Owens 



     Βεβαίως, στη περίπτωση του εμπρησμού της οδού Νοταρά, θα μπορούσαμε να φαντασθούμε και τους γνωστούς ηλιθίους τους οποίους εν αφθονία διαθέτουν οι μεταπολεμικές κοινωνίες, κάτι, ας πούμε σα τους χρυσαύγουλους οι οποίοι επί 30 χρόνια δήλωναν ..."Ναζί" για να αποδειχθούν ΧΑΖΟΙ όταν μετά την επιψήφισή τους από 500.000 ψηφοφόρους ακριβώς ως ΝΑΖΙ εδήλωσαν πίστη στη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό αντιληφθέντες τις ευεργετικές επιδράσεις του βολευτισμού στη μίζερη καθημερινότητά τους! Όμως και εν προκειμένω, η κατά τεκμήριο υψηλή επιχειρησιακή ικανότητά τους δεν παραπέμπει σε ...ηλιθίους!


     Η αυτοτιτλοφόρηση ως «Μοναχολύκοι Ριζοσπαστικού Αυτόνομου Μαχητικού Εθνικοσοσιαλισμού» προκαλεί θυμηδία σκαριφήματος όπου πλέκεται ένα ...φλύαρο "γαϊτανάκι" ...ριζοσπαστών, αυτόνομων και ολίγον από μοναχικότητα ..."λύκων" (σημασία δεν έχει η δορά)  με τον περιττολογικό προσδιορισμό, όμως, του "μαχητικού" Εθνικοσοσιαλισμού λες και χρειάζονταν αυτή η περιττολογία όταν όλοι οι Εθνικοσοσιαλιστές γνωρίζουμε ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός ταυτίζεται με την μάχη της επιβίωσής του επί 71 συνεχή χρόνια εν μέσω απαγορεύσεων που σκαρφίζονται οι υπαίτιοι του διαμοιρασμού των ιματίων της Ανθρωπότητος στη Γιάλτα.


     Αυτοί, λοιπόν, οι δήθεν «Μοναχολύκοι Ριζοσπαστικού Αυτόνομου Μαχητικού Εθνικοσοσιαλισμού» θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εκ του αυτοπροσδιορισμού τους καταπίπτει η δορά του "Εθνικοσοσιαλισμού" και ήδη φαίνεται από κάτω  η γύμνια της προβοκατόρικης υπόστασής τους.


     Δεν θα ήταν άτοπο να σκεφτούμε ακόμα ότι μπορεί να είναι και καμουφλαρισμένοι χρυσαυγίτες αλλά δε μας πείθει για κάτι τέτοιο η γενική ανημπόρια που χαρακτηρίζει τα ορφανά του Μιχαλολιάκου.


     Έτσι, το μόνο που απομένει να εξετάσουμε είναι η προβοκάτσια, είτε από την πλευρά του ιδίου του πληγέντος χώρου για πρόκληση περαιτέρω συμπάθειας που θα προσθέσει επιπλέον υποστηρικτές και "αλληλέγγυους", είτε από πλευράς κρατικών υπηρεσιών οι οποίες επαναλαμβάνουν τα ανανέωτα σενάρια της εκείθεν του Ατλαντικού εργοδοσίας τους.  Κλίνουμε προς το δεύτερο, ειδικά όσο ξαναπαρατηρούμε την εικόνα κάτω από τον τίτλο που τραβήχτηκε προς τον εξώστη της Γ.Α.Δ.Α. εν ώρα ...εργασίας! Καλημέρα κρατικέ προβοκάτορα, αλλά να ξέρεις ότι πια, δε μπορείς να κρύβεσαι!

Σ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.