Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΙΣΜΟΙ
ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ


     Αποτελει μια αναντιλεκτη ιστορικη αληθεια η καταφυγη παρηκμασμενων ,ξοφλημενων πληθυσμων στην απελπιδα ατραπο των φαντασιωσεων και των ψευδαισθησεων.Ειναι η ψυχολογια του ναρκομανους,ο οποιος δεν αντεχει την βαναυσοτητα και το ανυποφορο αλγος,οχι της ζωης,αλλα της καταρρακωμενης του ταυτοτητος.

     Η μονομερης επικληση της σωτηριολογιας παρεμβατικων επιρροων του υπερπεραν,για την αντιμετωπιση των υφισταμενων προκλησεων,ειναι σαφης ενδειξις ,οτι ο προσφευγων ειναι πανετοιμος να λαβει το αμετακλητο απολυτηριο απο την δρωσα πραγματικοτητα...η οποια,τον αποκεφαλιζει με αργο βασανιστικο τροπο..χωρις αναισθητικο.

     Η Θυελλα της κοσμικης ροης ειναι παντα ακραια.Ουδεποτε γνωρισε την ..μεση οδο.Ουδεποτε συναντησε τον συμβιβασμο.Εφτυσε με περιφρονηση σαν ενοχλητικο κουκουτσι,απο το λαιμαργο στομα της,τους λαους,οι οποιοι αντι της γροθιας τους,υψωσαν παρακλητικως ,τα χερια τους στους ουρανους.Οι υετοι ανοιγαν,ριχνοντας κατακλυσμους οχι οικτου,αλλα αιματος.Αν και ο  ανθρωπος ,οφειλει να γινεται σοφοτερος στον τερματισμο του βιου του,αυτο δεν αλλαζει τα επιχειρα των ημαρτημενων του..

     Στην εσαει και αρχηθεν ατιμασμενη και σκλαβωμενη Ελλαδογραικυλια,ακομα και σημερα η νοοτροπια του παρενδυτικου λαικου μορφωματος,ταιριαζει  απολυτως στην αμβλωματικη του κρατιδιον εκφανση.Κακομοιρια,μιζερια,ωχαδελφισμος..ΟΒρωμηορωμιος,χριστιανικοτατα, εναποθετει την δυσμοιρια του, στην γλυκυπικρη αδιορατη,ασιατικη Προνοια,και σε στιγμες καταστροφων την βλασφημα,με την ιδια ανεση,με την οποια, την ικετευει.

     Και μισος.Οχι οργη του επαναστατου, αλλα χολη του αποτυχημενου. Μισαλλοδοξια για καθε υψος,που ξεπερνα τον πνευματικο του νανισμο.Προσαρμογη δωροδοκιας στα πελματα του αφεντη,που θα ριξει στο ταψι ,τα περισσοτερα ταλαρα.. Ενα ξεχαρβαλωμενο γυφτικο τσαντηρι,απο τσιμεντο,σκονη,και βαρια αρωματα χαμαιτυπειου...Μια παραφυσικη Μαιμου,με γυμνα οπισθια,ακομα και οταν ,αναρριχαται στο δεντρο.Ακομα και για να κρεμασθει.

     Σε εναν τετοιο λαο,με διχασμενη υποσταση,με θρησκεια ,αποτοκο ξενης κατακτησεως,με φολκλορικες παρθενορραφες οιωνει ..εθνικης συνειδησεως,με  νοσφισμενο και κλεμμενο ονομα προσδιορισμου,με γλωσσα,χλωμη σκια καποιας αρχαιας,με ελαττωματικη φυλετικη συνθεση,δεν θα μπορουσε και ο  ουτω καλουμενος..πατριωτισμος του,να φερει αναμεικτα ..σουρρεαλιστικα χαρακτηριστικα.

     Η λεγομενη πολιτικη του εκφραση,ειναι το πανοραμα μιας εξαλλης ,διαχρονικης φουτουριστικης παραστασεως,οπου οι θεαται εφοδιαζονται απο τα ταμεια του θεατρου,κλουβια αυγα για να τα πεταξουν ,στους προθυμους να τα..λουστουν,θεατρινους...Ειναι μερος του προγραμματος,με την εγκριση του σκηνοθετη των παρασκηνιων

     Η βαθεια απουσια συγκροτημενου υποστρωματος ελληνικης παιδειας και πολιτισμου,σε αυτο το ψευδεπιγραφο συμφυρμα,ανεδειχθη θεαματικως,στα τελευταια χρονια της θρυλικης μνημονιακης τελικης  λεηλασιας του,απο τους διεθνεις τοκογλυφους,στους οποιους ανεκαθεν πουλουσε..τρελα,αρπαζε τα δανεια,υποθηκευοντας νεκρους και αγεννητους, για να επιδιδεται ανεμελα, σε ενα μυδαλεο φαγοποτι...

     Στο κοινο τραπεζι καταβροχθισμου ,μαζι με τις υποκριτικες προσευχες στις Χριστοπαναγιες,ακουγονταν ευδιακριτα, τα χαχανητα και οι προποσεις θριαμβου ..εις υγειαν των ηλιθιων...Τωρα..οι ηλιθιοι δανεισται,εξισου δολιοι με τους δανεισθεντες,εφεραν τον λογαριασμο...Και οι Γραικυλοι ,ξαφνικα αλλαζουν..διπλοπενιες και σφυριζουν..κλεφτικα..

     Οταν ξεσπασει μια μεγαλη φουρτουνα ,αναδυονται απο τα βαθη της θαλασσης φυκια,σκουπιδια,τσουχτρες, σαβουρες.Εξερχονται στην επιφανεια,βρωμιζουν τα κυματα.Η,μαλλον στην προκειμενη περιπτωση του γραικυλικου ,αυθαιρετου αιγιαλου,προσθετουν ρυπους σε μια ηδη, μολυσμενη αμμουδια..με πτωματα τυμπανιαια και σαπιοσανιδες ναυαγιων.

     Η αποκορυφωση της ..μνημονιακης λαφυραγωγιας και η σαρωτικη πτωχοποιηση ευρυτατων λαικων μαζων,εγγενως πτωχων τω πνευματι,ως αποτελεσμα της διαχρονικης τους φαυλης στασεως, εφερε στην δημοσιοτητα καρικατουρες ομαδων, κομματων,οργανωσεων,απωθημενων για δεκαετιες στο περιθωριο,δικην χρυσων εφεδρειων του πονηροτατου καθεστωτικου συστηματος..για βρωμικες δουλειες.Στην καταλληλη ωρα.Και αυτη εφθασε...

     Ενα σημαντικο μερος της υπαναπτυκτου μαζας των Ελλαδιτων Βαλκανιων,στην αναζητηση σωτηριου αγκυροβολιας για την καταστροφη ,που ιδια,βλακωδως εξεθρεψε,αρπαξε στην τρικυμια ..σωσιβια διασωσεως,με επιγραφες ,στις οποιες υπηρχαν λεξεις,τις οποιες σε οχι και τοσο μακρινες εποχες των παχυσαρκων αγελαδων, με ρυθμισμενα ανακλαστικα, επιμελως απεφευγε να εκστομισει..Αλλα τα σωσιβια,στην ουσια ,απεδειχθησαν και αυτα ,βαριδια,ριφθεντα υπουλως,απο  τους καθεστωτικους καπετανιους του βυθιζομενου σκαφους...

     Το χυδαιο ψυχικως και οικονομικως διαλυμενο, μικροαστικο κουρελοπρολεταριατο των Γραικυλων,ενα ξεπουλημενο ρημαδιο αιωνων,μια ασπλαχνη φαρσα της Ειμαρμενης,στο τελικο σταδιο της αυτοχειριας του και της εκποιησεως της κρατικης του τερατοδομης ,ψιττακιζει θυραθεν,διχως βεβαια και να τα κατανοει, λογια και επεα φτερωτα, περι εθνικης υπερηφανειας,εθνικης αντιστασεως και εθνικισμου...Ευτραπελες σελιδες απο ενα διαιωνιο, κλασικο εικονογραφημενο Μικυ Μαους,με μεταφυσικο γελωτα και επιγειο οδυρμο..

     Και εδω αρχιζει η κωμικοτραγωδια.Με αριστοφανικη,αθυροστομη πλοκη και με πρωταγωνιστες σαλτιμπαγκους,παλιατσους και νανους.Στα λυτρωτικα τους παροραματα ξεχυνονται ολα τα κατακαθια και οι αντιφατικες φιγουρες του βιασμενου ιστορικου υποσυνειδητου ,ενος επιπλαστου ..μαγικου,εβραιοτραφους ..ορθοδοξου,ρωμηοβυζαντινου ..εθνους..Ενος παρδαλου εκτρωματοβριθους παρασιτου,που ασελγει επι της πατριδος και επι των ερειπιων ενος ετερου,ιστορικου..παλαι ποτε..ελληνικου Εθνους.

     Επικαλουνται την αρχαια ελληνικη κληρονομια,την οποια ουδεποτε εγνωρισαν..Επικαλουνται την αρχαια ελληνικη ρατσα,με την  οποια εχουν σχεση,οση και ενα μουλαρι με ενα καθαροαιμο αλογο..Επικαλουνται την ελληνικη γλωσσα,απο την  οποια, μετα δυσκολιας,  χρησιμοποιουν πεντακοσιες λεξεις.Ομιλουν περι ευγενους εθνικου εγωισμου,αλλα ..λατρευουν φαρισαικως ,θρησκευτικες μορφες ξενων, εβραικων,εθνικων παραδοσεων...

     Επηρεασμενοι  απο την εβραιοχριστιανκη, επεισακτη υποκουλτουρα δεκαεπτα αιωνων,αντικαθιστουν  στην ψυχωσιακη ονειρωξη τους,τα  εβραικα Χερουβειμ και τα Σεραφειμ ,με απιθανα αστροπλοια υπεργαλαξιακων..Ελληνων..Τις..θεοφανειες των ..αγγελων στους εβραιους πνευματικους τους προφητες,τις μεταφραζουν στην φαιδρα τους φαντασια,με προσωπικα μηνυματα sms.. απο εκτοπλασματα της Ανδρομεδας..Και ο σπαρακτικος κλαυσιγελως δεν εχει τελειωμο..

     Ακομα και τους αρχαιους ελληνικους Θεους,συμβολισμους μιας αλλοτριας,για τους Βρωμηορωμιους,φυλετικης ψυχης,τους ανακατευουν στο βραστο καζανι ενος εκπληκτικου παραληρηματος συγχυσεως και αλλοφροσυνης..Και ζητουν την αρωγη τους,για την διαγραφη των χρεων τους,ανυπαρκτων και υπαρκτων.Στην ουσια,χρησιμοποιωντας σφετεριστικως τετοια εμβληματα,τα χρωματιζουν με μια εβραιογενετικη εσχατολογικη αναμονη σωτηριας και αποφυγης του αφευκτου...Της συντριβης τους...

     Καποιοι αλλοι οργιαστικως σαλταρισμενοι ,διασαλπιζουν την κρυφη υπαρξη,ενεργειακων υπεροπολων,τα οποια διαθετουν..αλλα ,αντι να βαρεσουν αμεσα το Κυνοβουλιο..βαρανε ,με αυτα ,μυγες..Σαν μανιαταρια στο δασο του σκοταδισμου,φυτρωνουν ολες αυτες οι κινησεις.Το εντυπωσιακο ειναι οτι βρισκουν απηχηση σε κατεστραμμενες μαζες,οι οποιες ψαχνουν εναλλακτικες ναρκωτικες ουσιες,για να προετοιμαστουν για μια..αξιοπρεπη σταση στο επικειμενο,εκουσιο πεπρωμενο τους...Σε καποιο Ικριωμα  Αγχονης..τα σχοινια της οποιας,οι ιδιες,επλεξαν και πλεκουν...

     Βεβαιως ,αυτος ο..εθνικιστικος χωρος των αυτοκλητων και ετεροκλητων σωτηρων,διαθετει και κουτοπονηρους..Αυτοι,υπαγονται σε δυο κατηγοριες..Η πρωτη,αποτελειται απο αδιστακους ρωμιους κερδοσκοπους...Η δευτερη,απο ..κρατικοδιαιτους κυνοβουλετικους εκφραστες της αναγκης ενος παρηκμασμενου και αστοιχειωτου πληθους,να εκδικηθει εκλογικως ,τους προηγουμενους κομματικους του πατρωνες.

     Διοτι ,οι παλαιφατοι κομματικοι επιβητορες του,δεν μπορουν ,πια, να το..ταισουν.....Οι κυνοβουλετικοι αστερες του μπασταρδεμενου ρωμηοεθνικισμου,ελαμψαν αμεσως με την επιβλητικη τους..ευφυια,στο στημενο δημοκρατικο παιγνιο..προσγειωθεντες ,ανωμαλως, στις Κορυδαλλιους Νησους της Γραικυλιας.Και σειρα εχουν και οι υπολοιποι επιδοξοι επαγγελματιες σωτηρες ενος αμορφωτου και αδαους οχλου,ο οποιος,εχει ηδη υπογραψει συμβολαιο με τον..Διαβολο..Και ο Διαβολος δεν ανακαλει ποτε την υπογραφη του....

     Οι καιροι το απαιτουν...Οι Ελληνες,τραγικη τηλαυγης εστια,στην ζοφερη Ελλαδορωμηοχριστιανικη Δημοκρατια των αστικων καθαρματων και των μουλατων,ξοφλημενων σκλαβων τους,εχουν μια και μοναδικη επιλογη....Να διακεδασουν με τους σπουδαρχιδισμους των ηλιθιων..Να απολαυσουν τα εικονογραφημενα παραμυθια τους...Και με  αυτα, να καρφωσουν το κηδειοχαρτο στο φερετρο τους.


                                                               ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.